Feltörték az előző profilomat. Meg egy másik profilomat is a drágalátos öcsikém. Ami önmagába véve nem is lenne olyan nagy baj. Csak egy csomó hozzászólásom, emlékem, törzspontjaim, cikkjeim stb elveszett miatta... Nagyon ideges lettem, amikor megtudtam. A nevemben irogatott mindenféle nyomdafestéket nem tűrő dolgokat. Meg olyanokat kamuzott, hogy fülem farkam ketté áll.
Úgyhogy szeretném megragadni az alkalmat, hogy bocsánatot kérjek a nevében is, amiért megbántott egy-két embert. Sajnos, hogy mit írt azt nem tudom, de szánom-bánom előre is. Talán van itt köztük olyan, aki olvassa ezt a fórumot. Remélem.
Hú de régen volt már az....már a műsorra se emlékszem...régen szerettem...de egy ideje már csak az ugrik be, hogy Tilla és Claudia ordítanak...ha kell ha nem, leginkább ha nem.....
Csobot Adél nem az X Faktorba való, inkább Danics Dórát kellett volna beraknia helyette Malek Miklósnak. AZ X Faktor legnagyobb borzalma azonban mégsem ő, hanem Zámbó Krisztián. Katasztrofális volt a Táborban, a Mentorházban és az élő shohvban egyaránt. Helyette pl. Horváth Sándor nem rongálta volna füleinket. Ki kellett volna zúgnia innen már rég!