X-faktor 2012 (beszélgetés)
Melindának ritmusérzéke nem volt.
(no meg nem egy popbaba :) )
Sok a túlzás és csúsztatás abban, amit írsz.
" szintúgy mint az általad hitt teljes tiszta és manipuláció mentes világ is."
Ez a te állításod, hogy én manipuláció mentes világban hiszek. Csak nem mindenhol látom azt, mint te. Ennyi a különbség.
Ilyen műsoroknál felesleges ennyire összesküvéseket keresgetni, csak azért, mert nem egyezik az általad vélt döntéssel mások döntése. A sok negatív vélemény ellenére Adél is bent van még, úgyhogy nem az dönti el, hogy mennyire nem szeretik, hanem az, hogy mennyien szavaznak rá. Aki nem kedveli az nem tud szavazatot elvenni ugyebár. Ha nem szava másra, akkor hiába utálja, nem fogja tudni befolyásolni az eredményt.
Ha a számok szerinted magukért beszélnek, akkor miért is nem nézed meg azokat a számokat, amiket pl. Zebi szokott bemásolni. Ott stimmel is az, ami történik. Lass Bea volt aszerint a végén, meg Fehér Zoli és hát párbajoznak is nem ritkán, meg kiesnek :) Ott Krisztián a közepén van.
Úgyhogy higgy a számoknak szerintem is, de ne a feltételezett számoknak, mert azok nem fedik a valóságot.
Én arra emlékszem, hogy már sokan akkor is háborogtak, mikor a mentorok őt tovább juttatták.
Szíj Melindának nem a hangjával van problémája, hanem, a fejével, vagyis inkább a fejében :-)))
:)))
Nem is tudtam, hogy már két sikertelen lombikon túl volt. Jó egészséget kívánok babának-mamának!:)
szerintem KLNnek nem volt eleinte negatív a kritikája. sokan szívesen nézték a produkcióit, mert vicces volt, és teljesen más, mint amit előtte megszoktak a tehetségkutatókban.
Szíj Melindának is van hangja, és ő is egy érdekes jelenség volt.
ZK egyik sem, se hangja, se jelenléte.
Nem én vagyok a mérvadó, hogy mennyire jött be számomra Király L Norbi. A kommentekből indulok ki, amit bizonyos internetes oldalakon lehetett olvasni, illetve ahogy az utca embere beszélt róla.
Márpedig, ha valakinek kezdettől fogva több a negatív kritikája, akkor külső segítség nélkül nagyon nehezen előzheti meg azt, akiről a pozitív vélemények többségben vannak.
Király L Norbi, Zámbó Krisztián, Szíj Melinda és Delhusa Gjon esetében is ez megállapítható.
Számomra pedig ezt teljesen kézenfekvő. És még nagyon logika sem kell hozzá. Mert a számok ugye magukért beszélnek.
Nem sötét erőt erőt kell keresni, mert azok csak a filmekben léteznek, szintúgy mint az általad hitt teljes tiszta és manipuláció mentes világ is.
KLN inkább Adélhoz hasonlítható jelenség volt, gyenge hang, jó színpadi jelenlét.
JFK-ra ez nem jellemző.
Ettől függetlenül szerintem is a 3. helyig fog eljutni.
Na odáig már én sem süllyedtem, hogy nézzem :)
Bár ha ott lenne épp az orrom előtt és nem kellene keresgetnem, akkor nem tartom kizártnak, hogy néha nézném. De az tény, hogy alapban egyáltalán nem vagyok szegény Gjoni-ra kíváncsi a szerelmi szerencsétlenkedésére meg még annyira nem :)
Király L. szórakoztató volt. ZK-ról ez nagyon nem mondható el....
Delhusa :D az rtl2-n megy az I love Gjoni ...na az valóban a nézhetetlen kategória, láttam pár percet :D mert a Heti Hetes előtt van....anyám....az már tényleg mindennek a legalja...
1. Krisztián nem fogja megnyerni, mert nem minden Jimmy rajongó szavaz rá. Csak töredékük. Úgyhogy ha ehhez kötöd, az már téves következtetés.
Király L. Norbi azért jutott sokáig, mert sokan kedvelték és kedvelik most is, mert egyedi. Úgyhogy ez ízlés kérdése. Azért mert neked érthetetlen volt, sok embernek nem, tehát nem azért jtutott sokáig, mert RTL így meg úgy.
Szíj Melinda dettó. Én is sokáig drukkoltam neki, aztán én is meguntam a nyafizásait. Úgyhogy nekem eléggé passzolnak a dolgok és nem látok semmi hátsó sötét erőt, ami ezt mozgatná.
Delhusa témára már annyira nem emlékszem, de utólag sok mindent rá lehet fogni bármire, amivel nem értesz egyet.
Én arra fogom, hogy az emberek így szavaznak. Ez a kézenfekvő és én még a logikát is tisztán látom benne. Nekem nem meglepő, ami történik.
Krisztián biztos, hogy nem fog nyerni, mert ahhoz viszont kevés a szavazótábora. Ha sokkal jobb lenne, akkor még kizárt sem lenne. De így az.
Sokáig én is azt hittem ez nem így működik.
De rá kellett jönnöm, hogy sajnos nem olyan szép a világ, mint addig hittem benne.
Ahol lehet ott átverik az embereket ez a műsor pont ennek az iskolapéldája.
De további példákkal is alá tudom támasztani a azt amit mondok.
Az első verzióban Király L Norbi volt az aki most Zámbó Krisztián. Annyi különbséggel, hogy neki sokkal nagyobb volt a tudásbeli hiánya a többiekkel szemben. Ő is jóval több negatív kritikát kapott mint pozitívat, mégis bent maradt, egészen a legjobb háromig.
Vagy volt az a dzsungeles játék. Abban azt hiszem egész Magyarország megutálta Delhusa Gjont mégis eljutott a legjobb háromig.
De mondhatok példát a Megasztárból is. Ott volt Szíj Melinda. Az a nő nem színpadra való, méghozzá azért, mert agyilag nem teljesen százas. Ezt a nézők nagy része meg is látta benne, de érdekes módon ő is a vége felé pottyant csak ki.
Azt írod a Jimmy fanok tartják ,,játékban" Zámbó Krisztiánt.
Rendben, de akkor azt nem értem miért vártad eddig, hogy kiesik majd az elején. Hiszen az édesapjának úgy gondolom több rajongója van, mint az általatok legtöbbre taksált Olág Gergőnek és Antal Tímeának együttvéve is.
Tehát akkor mégsem a produkció minősége számít, mint, ahogy írtad? Mindegy....
De, hogy ezt a vitát lezárjam én azt mondom, ha Zámbó Krisztián megnyeri ezt a versenyt, akkor igazad van és valóban a nézők szavazatai voltak a döntőek.
Viszont, ha kiesik a 3-5 hely valamelyike között, akkor még ennél is jobban meg fog erősödni bennem az az érzés, hogy csalás az egész. Mert csak addig tartották bent a szervezők, amíg szükség volt arra, hogy valakiről beszéljenek, valaki miatt az emberek nézzék ezt a műsort.
Vagy nem is!!! Láttam :D
A csajok szaladgáltak lufikkal...azt hiszem...vagy nem?
:D
Tudod, senki sem tökéletes: belőlem is hiányzik a hiba LOL
Okos gyerkőc:D Az enyémnek is vannak hasonló észrevételei:)
Hát, majd csak túlélem a dolgot, majd élek az emlékekből. Vagy, ha már elvonási tüneteim leszenk Móunikát illetően, felnétek a Youtube-ra, van ott pár gyöngyszem:D
A kérdést anno a fiam tette fel a Coca-cola reklám kapcsán :D És tényleg :D
Sürgősen válts szolgáltatót !!!! LOL
kérdéseden (bevallom) még nem gondolkoztam:)
Mounika só- nekem nics super tv2-m, így sajna nézni sem fogom tudni-nem akarok így élni tovább !!!! :D