X-faktor 2012 (beszélgetés)
Jaj csak mi lesz, ha rácsinál véletlenül Oláh Gergő fotójára? :))
Akkor bukik a módszer :))
Leírtam pár napja, hogy néztem a Duna tv-n a népzenei tehetségkutató versenyt. Ott szinte sosem egyezett a véleményem a zsűrivel, mégsem feltételezek manipulációt. Mindez azért van, mert ott nem az állítólagos nézői sms üzenetek, hanem maga a hozzáértő zsűri dönti el, kik jutnak tovább.
És érthetően meg is magyarázzák, melyik produkcióban mi volt a jó.
Itt is elhinném, hogy tiszta a játék, ha hasonlóak lennének a játékszabályok. Azonban itt négy felhevült ember / mentorok/ saját magukat is becsapják azzal, - a nézőkön kívül-hogy gyakran teljesen fals véleményeket mondanak a ,,tanítványukról".
Igen Adélról is szép számmal lehetett negatív kritikát olvasni. De nem csak azt.
Valóban nem néztem meg még egy olyan dolgot sem amit Zebi bemásolt.
És ezek a számok, honnan tudod, hogy a teljesen pontos adatokat tartalmazzák?
Azért az X faktor nem olyan kis produkció, hogy ilyen banánhéjon elcsússzanak. Kreálnak maguknak szép számokat, amit úgy tesznek közzé, mintha a valóságot tükröznék.
És van aki bekajálja őket.
Én abban hiszek, amit olvasok és hallok.
Ha pedig mindenhol azt olvasom és /vagy/ hallom ezt és azt az előadót nem szeretik, nehezen hiszem el, hogy minden héten továbbjuttatják.
De még egyszer mondom, ha megnyeri Zámbó Krisztián hinni fogok neked.
Hörcsög, Zebi, hörcsög! :DDD
De tényleg, szívesen! Egy óra múlva hozom haza a lányomat a suliból, addig találjátok ki, mi legyen a metódus! Ma este Hörcsögpróba! A legközelebbi kiesőt jósoljuk meg? Akinek a nevét tartalmazó papírfecnit elsőnek szétrágják, mondjuk? Képeket nyomtatni nem tudok most sajna!
Mindenesetre akkor elvileg most Stone és Zoli marad a végére párbajra.
Bár szerintem a múltkori események ha befolyásolják a szavazatokat, amiket ugye elvileg azóta is lehet nyomkodni, akkor Adél lesz most bajban. Bár lehet, hogy neki is meg van a produkciójától független szavazótábora.
Nálam kutya macska van. Csak nyomtató nincs.
Elég ha ráírom a neveket egy papírra? :D
Esküszöm megcsinálom :D
Na, akkor kedves Kollégák!
Tessenek kinyomtatni a versenyzőkről képeket, odatenni az adott megfelelő eleséggel együtt a háziállatkáitok elé és beszámolni az eredményről! :)
Virgiéknek van tengerimalacuk, ha jól tudom, megpróbáljátok?
Nekünk semmi állat nincs
Passzol és ez a lényeg:)
A reprezentatív minta is tévedhet, úgyhogy ha már valaki nem érti, hogy mi történik és ránéz ezekre a számokra, akkor láthatja, hogy nem a csúnya RTL a hunyó. Gondolom azt azért már senki nem gondolja, hogy odáig is elér a kezük :)
Minek ide reprezentatív minta?
csináljuk úgy, mint az amerikai elnökválasztáson :D meg a VB-n :D
melyik teknős melyik levelet eszi meg, melyik mókus melyik mogyorót...melyik polip hová megy :D és más hasonló dolog :D valamelyik tuti bejön, és abból lehet hír :D
nem tom :)
mivel csak az oldal látogatóinak véleményét tükrözi, ezért nem hiszem, hogy reprezentatívnak lehetne nevezni: az oldalt csak a zenei programok és hírek iránt érdeklődők olvassák, tehat azok is szavaznak.
Akkor reprezentatív egy szavazás, ha a szavazók a tsd. minden rétegéből, csoportjából...kerülnk ki
Mitől nem reprezentatív?
Mi lenne reprezentatív?
Hát pedig jobban stimmel mit az itteni találgatások :)
Úgyhogy kiindulásnak inkább ez, mint az, hogy a facebookon mennyien szidnak valakit. Az még sosem közelített meg semmit a valóság alakulásából.
volt mögötte élő zenekar?? :)
Te jó ég!
Szerintem is ez a helyzet:
SZAVAZÁS - Szerinted mely produkció nyeri a 2012-es X-faktort?
Oláh Gergő
53.7%
Antal Tímea
18.1%
Csobot Adél
10.4%
Szabó Dávid
7.8%
Zámbó Krisztián
4.5%
Like
2.6%
Kovács László Stone
1.6%
Fehér Zoltán
1.3%
Az nagyon nem :)
Atyaisten szegény zenészek :D azt a nőt nem lehetett kísérni :D
"humnot" ezt írtam a "humor" helyett
jól melléütöttem a billentyűzeten :)
Oké, asszem láthatod, hogy az általad vélt számok nem igazán a valóságot tükrözik. Sokan szerették őket és ezért jutottak addig, ameddig.
Ez a lényeg.
ZK meg még apu rajongók egy része miatt.
Megoldódott a rejtély :)