X-faktor 2012 (beszélgetés)
:)) dehogy tehetségkutató!
ez egy showműsor erősen megtűzdelve bulvárelemekkel.
Cikket nem olvastam, de ez miért lenne baj?
Nagy úr a genetika :D tehetségben is :D
Ó végre:DDDDDdd Már annyira vártam!!Családi törtánet apró drámákkal és benfentes infókkal Zámbó Kriszról..királyság:D
az X-Faktor nem bulvárműsor ,hanem tehetségkutató műsor,bulvár műsor a Reflektor
vétszerint?és ez csak most derült ki érdekes
És ez akkor bűn, hogy csak na :)))
Legalábbis az az idióta cikkíró így gondolja, ha ilyen címet ad neki :)
[link]
Könyvet ír magáról Zámbó Krisztián
Kvaka Andi a Puszta Country Band énekesnője: [link]
Danics Dóra: [link]
Pici bácsi egy élő legenda, - imádooooom!
Egy napon sem szabad említeni Cs.A.-val, aki szintén "Pici"-nek nevezi magát. Sosem fog akkorára felnőni!
Viszont szemétség, amit Alf.R.-tel műveltek! Hányingerem van az egész bandától! Szemétládák!
Ó ha tudnád mennyire nincs igazad velem szemben ezzel..:D Mármint dehogy ítélem én el a régi énekeseket...sőt..ha valaki én tutira nem..csak hát tényleg gyengécskére sikeredett egy kissé..lehetett volna playbackalni,csak akkor meg Gabi nem tudott volna brillírozni...
sz*r dolog ez az öregedés.
bizony. tudod elhiszem, hogy aki most hallja az ő hangjukat, annak semmit nem jelent.
nem kéne énekelnie? akkor aki öreg az már bújjon is el? persze, hogy nem olyan már a hangjuk, de mégis egy presser gábor. :) ez egy példa arra, hogy milyen ha megöregszik valaki, nem olyan jó, mint rég, de engem teljesen magával visz még mindig.
[link]
És van, akinek se nem használt, se nem ártott - Geszti. Malekot se nagyon ismerték azelőtt széles körökben, az apját és Andreát inkább. (Vagy csak én nem. :D )
azaz:D Nagy kerekképű duci hölgyike:D
Igen ez egy érdekes dolog..van akinek jót tett hogy mentor ill. zsűritag volt van aki bebukta...
Pl, Keresztesnek se kellett volna..de pl Mester Tomit biztos sokan ismerték meg ezen keresztül..olvasom a YT.on a hsz.-eket hogy nem gondoltam volna hogy így énekel..ha nem ül be a zsűribe soha nem hallgatnak rá a YT.-on sokan az tuti...De Feró is kilépett a büdös bunkó nemzet csótánya kategóriából ezzel...
hát nem. nekem régen annyira szimpatikus volt, de az x-ek óta teljesen kiábrándultam belőle. :)
hát érdekesek. bár nekem tippem sincs, kit kellene.
Ez mekkora duma:DDD és mennyire igaz:DD Dehát Keresztes sem egy agytröszt...
én elég fura vagyok, nekem van nagyhangú és vékonyhangú kedvencem is, a karizmatikai dologhoz meg analfabéta vagyok. egyszerűen csak van akinek nem tetszik a hangja és van akinek meg igen.
:)) ez jó megfogalmazás! egyetértek Veled
Na akkor fogok megválni a műsortól. Gabi nagyon jó énekes, de egy hihetetlen ostoba ember. Ha nyilatkozni hallom, mindig a Beavis és Butthead fickók jutnak eszembe, keverve egy tehenészjánnyal.
ezek közül egyik sem tetszik
(KIrály már 1-2 éve nincs az EMI-nál)
ezek közül egyik se rúghat labdába az rtl-es show-business-ben
További ajánlott fórumok: