X-faktor 2012 (beszélgetés)
hát, 1 hónapért annyira nem vészes 1000 ft.
De szerencsére nekünk van rtl2 :)
aha. igaz, annyiért 1 hónapig minden műsort visszanézhetsz, de engem annyira nem érdekel a többi, és különben is akadozik a RTL Most is.
tgnap kerestem, de sehol nem találtam, mennyi is az annyi!
tényleg 1000 ft???
pár forintért megnézheted az RTL2 oldalán
nem mondod komolyan!! Meghalt Jimmy???????? mikor????????
:O
ez itt a dolgozó nép....nem ülhetünk egész nap a gép előtt :))
Nekem sem. Egyébként pedig ez nem az általános iskola 5. osztály, ahol Pistike ma azért felelt rosszul, mert a szülei mostanában sokat veszekednek. Ott figyelembe lehet venni, itt a színpadon ez senkit nem érdekel.
nekem nincs RTL2m, Csabiét láttam, mert felvették nekem, de a többit nem fogom tudni megnézni.
Sejtettem :D de attól még divat :D kíváncsi leszek a többire is. Most már komolyan leginkább Bariczra :D
Nekem elég a cím :D Már nem olvasok a királyfiról...
Minden címlapon mindenütt őt nyomják. Most igazából ahogy mondani szokták mit tett az asztalra ? Mert szerintem semmit :D Kb mint a valósághősök olyan a pályafutása attól sztár hogy szerepel a bulvárba...
Egyébként én nem látom rajta,hogy labilis lenne.Én csak azt láttam-hallottam,hogy nem tudott énekelni.Nekem vele,mint emberrel semmi bajom nem volt....
ezt nem ő találta ki, a többi Xét is ugyanott forgatták :)
kamaszkorban elváltak,Jimmy meg is halt
Na,ha ennyire pörög az oldal én is lépek.Sziasztok:)
[link]
Boldog születésnapot Gergő! :)
Jó reggelt Mindenkinek! Na, még mit nem találnak ki,hogy megmagyarázzák Zámbó Krisztián "énektudását"?:)
Meghallgattam :D meglepő módon mindenkinek az eredetije tetszett a legjobban :D de a többi se rossz.
Hallgatható volt.
Én jobban szerettem volna, ha jól is szól....
Ja, és láttam Vastag Csaba koncertjét :D Hallgatható volt :D és úgy látom mostanában a körszínpad a divat. Néztem RW londoni koncertjét, amit élőben adott az m1, ő is olyanon nyomta :D
Jó reggelt!
Gyerekekek zenei ízlése: a fiaimtól én a SOAD rajongást tanultam :D
RHCP :) minden mennyiségben jöhet :D tegnap este is arra aludtam el :D
Virgiliusnak, illetve a Baricz Gergő- fanoknak:
[link]
Köteles Leander és zenekara, Baricz Gergő és csapata illetve Kállóy Molnár Péter és csapata feldolgozta egymás 1-1 dalát.
hallgassátok meg
Nem is volt idegbeteg típus. Tök helyes, mosolygós lány.
Nem tudom kit miért zavar az, ha valaki állandóan vigyorog...
Volt egy főnököm, aki mindig azt mondta nekem: Ne vigyorogj! Tudod, hogy zavar! És tényleg zavar!
Na ezen mindig vigyorognom kellett:)))))
Ezért kell őket "lecsapni" :D
:)))
Igen, jófejek, de én nem sokáig bírom őket nézni, mert zavaros a levegő körülöttük :)
Kis idő oké :)
Tényleg, ő is ilyen pörgős.
Van ilyen a baráti körünkben, gyorsan beszél és állandóan pörög, néha le kell csapni, de jófej. :)
További ajánlott fórumok: