X-faktor 2012 (beszélgetés)
Azért annyira nem rajongok érte, de tud a csaj:) Meg olyan sze.xis is volt.Dögös. De most,hogy lefogyott: annyira már nem smaffol,mint előtte.De Ákossal az Érintő című dala azért még engem is megfogott,akármilyen ciki is:)
De jó fenn a képed XD
Párom Veca rajongó lett :D csak az a gond, hogy én meg nem :D de azért vettem neki cd-t ajándékba :D csak bezárom az ajtót ha hallgatja :D
Trabarna régen volt jó :D emlékszem amikor mindenki úgy jöttment, hogy: redna...reeddnnaa...rednaa :D
:) Trabarna nálam sem ok...:) Én Vecát is szerettem még. Mikor énekelte a Ha én rózsa volnék, megállt a kés a kezemben./POnt rántott húst kajáltam/ De azért kíváncsi vagyok itt ki lesz a nyerő. Én már néha kezdem félteni Gergőt....
Nem hiszem el, hogy ennyire hasonló az ízlésünk:)
Eddig egy kisebb eltérés volt, hogy a showderben nekem Hadházi nem annyira a kedvencem, mint sokan. Asszem egy embert nem annyira bírok onnan, az Trabarna, vagy mi a neve. Nekem ő közepes.
De zeneileg úgy tűnik, mintha ugyanazokat kedvelnénk:)
Tényleg, ameddig bent volt Tarány Tamás, addig kettőjüknek drukkltam:)
Igen. Tibor jó volt. Nálam 2 ember volt az első helyen.Tarány és Kocsis....:) Egyébként az idei x faktorra visszatérve szerintem Miki tényleg el van ájulva Timitől..:)Bár jó a hangja és szépen énekel.Kontraszt Adéllal:D
Én meg...de gáz, nem is igazán emlékszem kik voltak még....Ja Tarány Tamás :D neki drukkoltam, mert pont úgy nézett ki mint a fiam :))))))) és nem is énekelt rosszul.
Nagyon örültem Tibi győzelmének. Végig neki drukkoltam:)
1-et értek:) egyrészt miatta nézem:)
:D a királyfi vhol már szánalmas
pedig a párbajdal is pont annyira volt hallgathatatlan, mint bármelyik másik!
Szerintem Timi egyre jobban nyílik ki. Már sokkal magabiztosabb. Helyes, csinos lány, jól mozog az éneklés is megy neki ráadásul szimpatikus is
Timi pont olyan szürke, mint Tibó. de Mikinek ezek szerint ez jön be :)
Nemár :D azért dicsérték mert tudták, hogy ki fog esni....nem akarták teljesen a földbe döngölni,és megalázni....
Sziasztok!Ezt találtam:
Tavaly mentorként győzelemhez segítette Kocsis Tibort. Idén az X-Faktor tehetségkutató verseny élő show-jában elsőként esett ki egyik mentoráltja, Kvaka Andrea. Pedig ő volt Malek Miklós egyik kedvence.
Andrea távozásával még két lány csiripel egész nap Miklós körül: Csobot Adél és Antal Timi.
- Könnyű velük a munka, mert lelkesek, kíváncsiak, nyitottak. Készek arra, hogy dolgozzunk. Ez olyan, mint a sport: a fiataloknál érdemes az alapokat átadni, és kitörölni a rossz beidegződéseket. Van erejük, idejük, energiájuk érdemileg elsajátítani a legfontosabb dolgokat. Az idősebbekkel az ember már inkább tüzet olt, az adott produkciót próbálja csak "csinosítani". Nekem ebben az évben Antal Timi a hang. Abba a kategóriába tartozik, akiktől libabőrös leszel, ha énekelnek. Kocsis Tibinél volt ilyen érzésem tavaly - fogalmaz a hot!-nak Malek Miklós zenei producer.
Nekem Bödőcs meg Kőhalmi :)
Más mentor nem vitte volna az élőbe.
lehet,a párbajdalt mind a három mentor dícsérte,meg ha más mentort kapott volna aki népszerűbb mint Ildi
Hallottam. Nagyon nagy volt!
Besz@rás! Szépen néztünk volna ki.....
Barátnőm egy suliba járt Aranyosival, azt mondta már akkor is duci és nagyon vicces srác volt :D
Mondja ezt az, akinek a lánya is a világhírnévre hajaz :DDDDDDDDDDD
[link]
Fásy: Krisztiánnak kellett volna nyernie
A ZeneExpressz atyja a Blikknek elmondta, hogy szerinte Zámbó Krisztián (32) csakis Keresztes Ildikó (48) hibája miatt esett ki az X-Faktorból, ugyanis ha jobb dalokat kap, akár ő lehetett volna Vastag Csaba (30) és Kocsis Tibor (31) utódja.
de kár ,hogy lemondta, meghallgattam volna, ahgy ízekre szedik :))
Tegnap a Class FM-es fiúk meghívták JFK-t a reggeli műsorba, de ő hajnalban lemondta. Ők azért csak megcsinálták a kis beszélgetésüket, hallgassátok meg, én szakadtam :))))
[link]
További ajánlott fórumok: