X-faktor 2011 (beszélgetés)
Összeköti karrierjét Feró és Muri Enikő
2011.12.21. 06:25
Nagy Feró tovább hajszolja Enikőt. A mentor producerré válik, így egyengetve tovább az X-Faktor legjobb női énekesnőjének útját.
Azért egy autót hamarabb vernek szét bosszúból, kisebb a lebukás esélye.
Egy ember megverését nem kockáztatják a gyávák!!!!
Fekete Dávid is válik!
2011. december 18., vasárnap 16:27
Békés válás követi Fekete Dávid, és felesége, Laura másfél évvel ezelőtti házasságát. A fiatalok azt mondják: túl elhamarkodottan kötötték össze életüket.
Igazad van.
A közvélemény, vagy annak nagy része Kocsis-Tarány döntőt várt, velem együtt.
Nem emlékszem, hogy ajnároztam volna M.Enikőt, de férfi szemmel elég vonzó a külseje, és ha megszerzi a színpadi biztonságot, akkor nem féltem őt a Madáchban sem.
Most is állítom, a nők közül a legjobb hanganyaggal ő rendelkezik, egyenletes teljesítményt nyújtott a verseny során, így megérdemelten szerezte meg a 2. helyet-"Tibo" mögött.
Ezt remélem, nem vitatjátok.
Vagy mégis??
Bodrogi kimaradt az X-Faktorból
2011-12-19 17:39:00
Budapest – Bár több mint egy órán keresztül próbált Vastag Csaba (28) produkciójában, mégse került adásba a többi sztárral együtt Bodrogi Gyula (77).
Perszehogy helyes Veca. Az arcával semmi gond.
Bántani nem akarom, mert nem tehet az alkatáról és természetesen ha az alkatához megfelelő ruha van rajta, akkor dekoratív.
Az én férfi ismerőseimnek nem jön be az ilyen alkat, de a soványak sem. Ők a normál alkatú nőket díjazzák, ahogy a férjemnek is a keskeny csípő, széles váll a menő. Tehát homokóra.
Megint egyedül vagyok, aki szereti magát:) Na, ez van, már hozzászoktam, hogy önteltségem határtalan:)
Baricz apuka: félünk a fiam rosszakaróitól
2011.12.19. 06:15
Baricz Gergő szülei attól rettegtek, hogy Magyarországra érve bántódásuk esik fiuk harmadik helyezése miatt. Az édesapa még a családi autó épségét is féltette, ezért inkább Békéscsabán hagyta.
Igen, az nagyon nem állt jól neki, főleg azok mellett a gizda táncos csajok mellett...
Egyébként tavaly óta szedett magára, az X-ben vékonyabb volt, de így is formás.
További ajánlott fórumok:
- Nézitek az X-Faktort?
- Beindult a gépezet! X-faktor vagy Megasztár 2010?
- The(brit) X-factor kontra magyar x-faktor
- Az X-faktoros ikrekből a fogszabályzós melyik? Bea, vagy Mariann?
- Nézitek az X-Faktort, ki nyeri szerintetek?
- Tegnap volt az X-Faktor vagy ma este lesz? (mindkét napra be van írva a műsorújságba..:O)