X-faktor 2011 (beszélgetés)
nem hiszitek el, mit csinálok: BG lemezét hallgatom....
:))
Akkoriban ez volt az egyetlen nyilvános tehetségkutató műsor, mi is csüngtünk rajta, pedig mai szemmel igencsak egyszerű rendezvény volt, nélkülözve a látványosságot, a show elemeket, a csinnadrattát.
Viszont igazi szakemberek ültek a zsűriben és egy főt a közönség is tovább vihetett-a szavazataival, még a döntőben is.
Kovács Józsira, a későbbi operaénekesre, egy ország emlékezik, mert a nézők segítették tovább /"Jöjj vissza hozzám.." c. dalával/és lett később országos híre.
Társulatával ő adta évekig az újévi énekes-műsorokat.
Pár éve halt meg.
Tapasztalatból mondom, mert jelen voltunk, amikor Szoboszlón ő is fellépett.
Sajnos, nem volt képes elsajátítani a szükséges színpadi gyakorlatot, pedig több éve volt rá.
Hiába tombolt a közönség egy /tinédzser/ része, én láttam, hogy sokan csak nézték, de nem ragadta őket magával.
Nem tudott igazi hangulatot teremteni, hiányzik belőle a szikra, ahogy mondani szokták, a spiritusz, előadói-és mozgás készsége is nulla..
Őt csak hallgatni érdemes. Amit ő nyújt, az az én szememben soha nem lesz 100%-os.
Egyetértek!
Tabáni nem tudott megújulni. Kiadott egy Máté Péter lemezt a közelmúltban....unalmassá vált. Jó "szakembergárdával" a háta mögött nem lett volna lehetetlen neki egy friss dalokból álló lemezt csinálni....nem fektetett bele energiát. El is tűnik lassan, én úgy látom.
Azok persze engem se, sok igen nívótlan produkcióval is találkozni, nem vitás, de mindig akad egy-két emlékezetes szereplő, főként énekes, akit felkap a hírnév, mint Tabánit is.
/Bár bevallom, nekem ő nem kedvencem, a kiváló hangja ellenére sem, mert ha színpadra lép, mindig sótlan, mosoly nélküli, nem igazán színpadképes./
én csak szimplán kedvelem ezeket a műsorokat...magam se értem, miért :))
kíváncsi vagyok a felhozatalra.
A CSSZ-t szeretem a legkevésbé, mert nem érdekelnek az artistamutatványok, meg hasonlók, csak az énekes produkciók.
Ne ettől tedd függővé, virgi.
A "Csillag születik"-ben is találkozhatunk ígéretes tehetségekkel, szórakoztató, színvonalas produkciókkal, ahogy az a külföldi tehetségkutatókban is előfordul.
"Last but not least", azt se felejtsd el, hogy az ilyen műsorok idején jókat beszélgethetünk, vitázhatunk.
Szóval még van időd meggondolni..
ha átkapcsolunk a tv2-re, akkor már hamarabb is találkozhatunk és "szakérthetünk" zenei tehetségkutatóban, hiszen február közepén már indul a Megazstár, s májusig tart!
:)) Köszönöm! Egész belepirulok...
Szép Ünnepet és kellemes semmittevést kívánok Mindenkinek!
:) Köszönöm a kedves szavakat, Joys! :)
Neked és Családodnak is kívánok szép ünnepet és sok pihenést!! :)
Hát a CSSZ-et ne vegyük egy kalap alá az X-szel.Ott bohócokat keresnek,itt énekeseket.Ha nagyon nem lesz más dolgom,nézem.De csak itt,Veletek!
MINDENKINEK KELLEMES KARÁCSONYT KÍVÁNOK!Külön Zebinek,akit nagyon megszerettem,végtelenül kedves nő! :)))
Örömteli, boldog ünnepeket, sikeres új esztendőt kívánok mindenkinek!
Találkozunk a "Csillag születik"-versenyen jövőre, akkor újra jókat vitázhatunk.
Ne késsetek le róla.
Zebi, Dina, benneteket, mint régi ismerőseimet, külön is puszillak virtuálisan és köszönöm a társaságotokat!
a versenyzők szempontjából ez nem is baj, így is eléggé széthajtották őket...jár nekik a pihenés most már.
Megvetted valameliyk lemezt? Milyen?
További ajánlott fórumok:
- Nézitek az X-Faktort?
- Beindult a gépezet! X-faktor vagy Megasztár 2010?
- The(brit) X-factor kontra magyar x-faktor
- Az X-faktoros ikrekből a fogszabályzós melyik? Bea, vagy Mariann?
- Nézitek az X-Faktort, ki nyeri szerintetek?
- Tegnap volt az X-Faktor vagy ma este lesz? (mindkét napra be van írva a műsorújságba..:O)