Volt furcsa gyerek az osztályodban, amikor gyerek voltál? (beszélgetés)
20. Érdekes73
ápr. 4. 10:53
Kamaszként mindenki az :)
19. csemár (válaszként erre: 1. - Kentaurcica)
ápr. 4. 10:10
Volt, több is.
Volt selypes, dadogós, kövér, butuska, "hiperaktív", o kétballábas, botfülű...
18. Cherry Coke :) (válaszként erre: 7. - Lompika2)
ápr. 4. 08:51
Gyógyítás megy a masszázs által és kártyát is vetek ha úgy adódik :)
17. semleges
ápr. 2. 06:20
Szerintem mindenhol volt.
16. Ocelot2
ápr. 1. 21:26
Én voltam a furcsának tartott gyerek. Szerettem tanulni, minden érdekelt, vicces, játékos voltam.
15. Regin_a
ápr. 1. 20:37
Nálunk több gyereknek a fülei közé szorult a feje
Az egyik, a kerszt nevére is emlékszem Elek, dadogott de nem törődtünk vele, nem cikiztük szinte természetes volt hogy ő ilyen. Felelni legtöbbször írásban "felelt". Nagyon korrekt volt minden tanár vele
14. tien (válaszként erre: 13. - Channa*)
ápr. 1. 20:28
Viszont ezt az állapotot én teljesen normálisnak érzem.
13. Channa* (válaszként erre: 12. - Tien)
ápr. 1. 18:32
Mintha én írtam volna.;)
2-3 hetente van coachingunk, ahol mindig kiderül, hogy még mindig fura vagyok. Ezen szoktak nevetgélni a kollégáim;)
12. tien (válaszként erre: 1. - Kentaurcica)
ápr. 1. 17:43
Én voltam.
Ez az állapot nem változott.
11. apeeng (válaszként erre: 2. - Globus)
ápr. 1. 14:54
Soha nem tudhatjuk, hogy otthon milyen presszió éri...nem bírja tovább, és búcsút int,..
10. Bársonytappancs (válaszként erre: 4. - Cherry Coke :))
ápr. 1. 14:38
Én voltam furcsa: koraérett, rengeteget olvasó gyerek, és ráadásul, amikor megkérdezték, hogy mi leszek, ha nagy leszek, azt feleltem, hogy boszorkány - ezzel eléggé kilógtam a sok leendő királylány és menyasszony közül :)
9. K-né Zsóka (válaszként erre: 1. - Kentaurcica)
ápr. 1. 11:44
Igen, én voltam furcsa. Rengeteget olvastam, aztán mindenképp tovább akartam adni, ezért állandóan meséltem. A tanítónő többször is megkért, hogy ne hazudjak, és anyunak is üzent, hogy túl színes a fantáziám. Nem értettem, hogy miért nem értik.
8. PöttyösPanka
ápr. 1. 11:09
Tulajdonképpen mind furcsa volt valamiben.
7. lompika2 (válaszként erre: 4. - Cherry Coke :))
ápr. 1. 10:30
Szabad megkérdezni,hogy milyen irányt vett az életed? Gyógyító vagy jövőbe látó lettél? Vagy teljesen más?🙂🙃
6. lolita2112
ápr. 1. 10:26
szerencsere nem volt.
5. L’Engel (válaszként erre: 1. - Kentaurcica)
ápr. 1. 09:12
Volt. Akkor furcsának tartottuk mi és a tanárok is. Ma már esküdni mernék rá, hogy valamiféle tanulási zavarral, küzdött, csak akkoriban nem vizsgálták ezt olyan tüzetesen, mint a mai gyerekeknél. Szimplán elkönyvelték rossz és buta gyereknek. Zavarta az órát, nem tudott figyelni, megszállott érdeklődési körei voltak, mint a vadászat és a hadseregek. Volt egy kalapja, amit órán sem volt hajlandó levenni, pedig tiltotta a házirend a viselését. Utólag sajnálom, mert jobb napjain egy értelmes fiú volt, csak nem megfelelő módszerekkel nyúltak hozzá, ami rontotta a teljesítményét és a szociális életét. Nem tudom, hogy mi lett vele.
ápr. 1. 08:56
Én,mindenkit megakartam gyógyítani és jósoltam,már óvodásan is boszorkányost játszottam aki amúgy tündérke....
3. srcrss
ápr. 1. 08:42
Igen, én voltam az egyik. 🙂 Csendesebb voltam, érettebb a koromnál.
2. globus
ápr. 1. 08:00
Fiam osztályában 14, enyémben 16 évesen lett öngyilkos osztálytárs. Egyikük sem volt bandázó típus.
1. kentaurcica
ápr. 1. 07:54
Mitől volt furcsa?
További ajánlott fórumok:
- A kisfiam látja a szellemeket! Illetve, nekem is olyan furcsa érzéseim vannak! Várom, akiknek volt hasonló tapasztalata, vagy hisz ebben
- Szellemekkel kapcsolatos gyerekkori élményetek volt már?
- Milyen gyerek voltál?
- Csak nekem furcsa, hogy albérletben, bizonytalanságban élő, minden Ft-ot nehezen kiadó nők esküvőt rendeznek a párjukkal, és gyereket vállal
- Az én vércsoportom B Rh pos. a kisfiamé is az, volt férjemé 0, és azt mondja, hogy nem lehet az övé a gyerek, mit tegyek?
- Szúnyog vagy pókcsípés után furcsa tünetek gyerekeknél, mi lehet ez?