Visszatérő folyásra milyen kezelés létezik? (tudásbázis)
Nem diagnosztizálni próbálok, csak abban segíteni, hogy mégis mi lehet a gond?
De ahogy olvasod már ott kezdődnek a gondok, hogy egyáltalán nem kapta meg a rákszűrésének az eredményét, mert az alap lenne, akár van probléma, akár nincs, mert pl. munkahelyen is kérhetik az időszakos keretében.
És mivel ennyi dokinál volt, és nem volt meg erről a papírja, így mindegyik írogatott fel dolgokat... mert ez egy kiindulás lett volna.
A rákszűrésnél egyébként annyit értenek, ha gond van: P3, vagy attól rosszabb. Lehet attól P2-es, hogy van valami gyulladás (bakteriális, gombás...).
Szia!
nézz utána,cickafarkfü tea, és ülőfürdő max 20 percre.
Én a cickafark-csalán tea keverékét használom,napi 2 csésze.
3-4 nap és elfelejted ,hogy volt. ezt mindennap lehet fogyasztani,nem csak akkor ha felfázol,v petefészek gyulladásod van.ajánlatos minden nőnek napi 2 csésze cickafark teát inni,vagy ülőfürdőt venni,mert ez a nőknek nélkülözhetetlen gyógynövénye!ird meg privibe ,ha sikerrel jártál!
candidát viszonylag könnyen meg tudod nézni, pár ezerért van gyorsteszt
és milyen kúpokat írtak fel? csak hogy a dokik mire jutottak, mert ha a rákszűrés eredménye nem mutatott semmit, akkor minek írtak fel bármit is?!?!
A Candida, ha olyan régóta van, akkor már egyéb tüneteket is produkált volna: túrós váladék, viszketés, stb...
Egyéb tünet nincs? A menstruációd rendben van? Egyáltalán pontosan mióta vannak a panaszok? Csak, mert ez lehet akár bakteriális eredetű is.
Rákszűrést gondolom vettek le, ott ikszeltek be valamit, találtak valamit?
vagy csak vaktában írogatták a kúpokat? és a ciklusod bármelyik szakaszában ilyen a váladék, vagy köthető esetleg bizonyos időszakokhoz?
Akkor csináld másképp.
Érdeklődj, hogy a tb szakrendelésen, ahova tartozol ki a legjobb nőgyógyász és ezután járj hozzá. (ez nem kerül sok tízezerbe, legfeljebb időnként valahogy kifejezed a "hálád")
Candidát néztek már nálad?
Nem eszel esetleg sok csokit?
én tuti nem. sosem lehet tudni.
meg ok, nekem mitől volt, nem biztos, hogy neki is attól van.
Hát nem tudom. Sosem értettem ezeket a fórumokat.
Bár nyilván az elkeseredettség viszi rá az embert egy ilyen kérdés kiírására, no de ha jönnének a tanácsok, krémek, gyógyszerek, házi praktikák, ki is mernéd őket próbálni?
10 különböző nőgyogyinál voltál, vagy 10x ugyanannál?
Én másik orvost keresnék.
További ajánlott fórumok:
- SZJA visszatérítés 2022.
- Melyik a leghatékonyabb módszer, gyógyszer, gél a visszatérő afta kezelesére?
- Gyökérkezelés utáni ínygyulladás meddig fog még visszatérni?
- Milyen kezelési módszer létezik, a személyiségi fejlődés torzulásra?
- Az epeféregre milyen természetes gyógymód létezik, a gyógyszeres kezelésen kívül?
- Létezik szakirodalom kintlévőség kezeléshez?