Vérvizsgálat magán úton (beszélgetés)
Felénk úgy megy,hogy elmentem háziorvoshoz TSH,T4 vérvételt kérni.T4-et eleve csak akkor csinálnak,ha a TSH nem jó.Azt meg már ki sem írja a háziorvos.2 hét volt mire vérvételre időpontot kaptam.Aztán újabb 2 hét,mire lett eredmény.T4-et mehettem volna endokrinológushoz kérni,az meg alaphangon 1 hónap,mire időpontot kaptam volna.Plusz újabb 2 hét mire eredmény van....Minimum 6 hét,mire kiderül valami.Magánlaborba elmegyek reggel,délutánra van eredmény.
Én is a laboratórium kft.-t ajánlom :)
Balatonalmádi labor, mert ők synlab (ill. most már Laboratórium Kft.) ! Én is oda járok :)
Gyorsak, kedvesek, max. eressz meg egy telefont ha pl. terhelésre mennél, nagyon hamar fogadnak amúgy, csak néha szeretik előre tudni ha jössz.
Az eredmények is nagyon hamar megvannak, árakat megtalálod a honlapjukon, és szinte mindent megcsinálnak, én leptint nézettem a legutóbb!
Nekem pl. Tatabányán a Synlab lenne közelebb, de szimpatikusabb a centrumlab, ami legközelebb Bp-n van. De nézd meg a honlapjukat.
Árban nagyjából ugyanazok.
Mert állami nem végez el minden vizsgálatot...
Legalbbis én azért fogok magán úton vérvételre menni.Szerintem neki is hasonló oka van. Ha háziorvos utalja be, simán félredob vizsgálatokat a labor arra hivatkozva, hogy más érték jó. Pajzsmirigynél pedig én se fizetnék magándokit, hogy beutaljon vérvételre, majd ismét fizetni, hogy kiértékélje.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudassam egy orvossal, hogy nekem nincsen pénzem magánúton eljárogatni hozzá? Kérlek segitsetek.
- Hogyan kell(ene) magánúton gyűjtést szervezni?
- Nifty teszthez miért kellhet még egy vérvizsgálat?
- Segítenétek értékelni a vérvizsgálat eredményeimet?
- Terhességet meg lehet állapítani vérvizsgálatból?
- Tud valaki Békéscsabán jó fülészt, magán úton?