Vérvételkor rosszullét. (beszélgetés)
Napi 2 liter bőven megiszok ,nyáron még a 3 litert is.
Most is fogok menni hamarosan,mindig reggel szoktam és olyankor csak tudatosan kortyolgatok a vízből.
Ahogy pedig megszúrnak,megis indul a vér,de amint elkezdek rosszul lenni,alig akar folyni.
Az 1 dl nagyon kevés. Fél litert igyál legalább. És ne csak a vérvétel előtt, egyéként is igyál napi legalább 1,5 - 2 litert.
Próbálj meg valami kellemes, lazító zenét hallgatni közben, és csukd be a szemed, ne lásd, hogy folyik a véred .
Igazából már akkor kiver a víz amikor tudom,hogy mindjárt én következek..
Próbálok mindig nem arra figyelni.Nem könnyű.🙂
Szokták mondani, hogy amikor stresszel az ember, akkor csak nehezen tudják levenni a vért. Velem egyszer fordult elő ez, amikor több nővér is volt a helyiségben, és nem szerettem volna menni az egyikhez. Persze úgy jött ki, hogy mégis hozzá kerültem. Csak a 3. nővérnek sikerült akkor levennie a vért. Ezek szerint van benne valami.
Csak azt tudom mondani, hogy próbálj meg nem stresszelni.
Meg tudlak érteni, igaz én nem vagyok rosszul de nagyon nem szeretem.
Amit tudok tanácsolni, hogy előtte igyál vizet, ne csak egy pohárral hanem többet mert akkor jobban le tudják venni és szépen folyik nem csöpög.
A problémám,hogy minden vérvételkor rosszul leszek,sőt már mielőtt bemegyek is kezdek picit.Elfehéredek,kiver a víz és bár szoktam inni egy kis vizet közben és mégis.Nem nézek oda.Volt olyan amikor elterelés képpen a telefonommal játszottam,de az is hatástalan volt.A gond,hogy ilyenkor lassan csöpög a vérem és alig tudják levenni.(Türelmesek velem egyébként és beszélgetnek is közben hozzám,de maga a tudat az ott van.)
Bármiféle tanácsot "meghallgatok" aki tud valami hatásos módszert,ennek elkerülése érdekében.A hozzászólásokat előre is köszönöm.
További ajánlott fórumok:
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- Merckformin XR-rel kapcsolatban kinek milyen tapasztalata van? Tényleg komoly rosszullétet okoz?
- Reggeli rosszullétek - nem vagyok terhes!
- Várandós lettem végre, de a rosszullétektől nem tudok...
- Kinek mikor múlt el a terhességi rosszulléte?
- Kinek mikor múltak el a rosszullétek?