Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Verebélyi galuska recept

Verebélyi galuska recept

A Verebélyi galuska hozzávalói:
20 dkg túró
20 dkg liszt
2 tojás

2 nagy vöröshagyma, vagy póréhagyma, vagy zöldhagyma
Tejföl
Sajt
Szalonna


A Verebélyi galuska elkészítési módja:
 A túrót, tojást, lisztet, sót összekeverjük és fél órát állni hagyjuk.  Forró, sós vízbe kanállal beleszaggatjuk, megfőzzük.  Kiszedjük egy ek. olajra, vagy zsírra.  Egy tűzálló tálba rétegezzük a felkarikázott hagymával.  Hagyma legyen a tetején.  Leöntjük tejföllel, reszelt sajttal, pirított szalonnával megszórjuk a tetejét és sütőben átforrósítjuk


Kategória: Egytálételek receptjei


A verebélyi galuska elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook