Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Vér-diéta fórum

Vér-diéta (beszélgetős fórum)


1 2
2012. dec. 7. 11:15
Szerencsére kellemesen csalódtam, ma visszakaptam a befizetett pénzemet! Azt nem értem azért, hogy miért nem tudtak egyszer sem válaszolni a leveleimre.
30. Ardilla (válaszként erre: 28. - Pötyi50)
2012. dec. 2. 21:49

Sajnos az ezzel kapcsolatos levelezést nem találom, nagy valószínűséggel végleg kitöröltem.


Arra emlékszem, hogy írtam nekik egy udvarias e-mailt, amiben leírtam, hogy nem tudom majd tartani az általuk javasolt diétát, stb... kérem vissza a pénzem az 123... sz. bankszámlára.


Én sem kaptam választ, ezért úgy egy hét múlva még egyszer elküldtem, megint semmi, és végül volt a honlapon egy másik e-mail cím, ahova úgy küldtem el harmadszorra, hogy biztos valami technikai probléma miatt nem kapták meg a másik két levelet.


Erre reagáltak -ti.hogy azt az e-mail címet nem olvassa senki (bár akkor nem tudom, miért adják meg?) és pár nap múlva meg is érkezett a befizetett összeg.


Most megnéztem a dátumokat: Június 7-én utaltam én, és volt rá egy hétvégém, hogy tájékozódjak. Talán 11-én kezdtem el visszakérni, és 20-án megtörtént a visszautalás.


Remélem, hogy neked is sikerül visszakérni a pénzedet.

29. f3000dc5ef (válaszként erre: 28. - Pötyi50)
2012. dec. 2. 11:56

szóval még csak nem is korrektek :(

Remélem visszakapod a pénzed!

28. Pötyi50 (válaszként erre: 9. - Ardilla)
2012. dec. 2. 11:45
Én is megrendeitem a vér-diéta internetes csomagot, gondoltam egy próbálkozást megér, főleg mert pénzvisszafizetési garanciát vállaltak! Mivel az elküldött anyag nekem nem tetszett, először E-mail-ben majd ajánlott levélben is kértem vissza a megadott határidőn belül a pénzemet, de se a pénz se pedig válasz a többszöri levelemre sem érkezett.Azt írtad, hogy veled korrektek voltak és visszaküldték a pénzt! Mennyi idő után küldték vissza a pénzadet, mert én már több mint egy hónapja várok rá.De az, hogy még válaszra sem méltatnak elég felháborító! Bezzeg amikor megrendeltem szinte azonnal mefírták hova fizessem be a pénzt, és ha nem fizetek milyen kötelezettséggel jár! Szóval én mindenkinek azt javaslom aki ,megrendelni akarja, hogy ne tegye, mert ezek is csak egy szélhámos pénzre menő hírdetők!!! Ha persze csida történne és mégis vissza kapnám a pénzemet, amiben már nem hiszek, akkor azt is megírom, és visszavonom az előbbieket.
27. f3000dc5ef (válaszként erre: 26. - Ardilla)
2012. nov. 19. 12:00

Igaz amit írsz!

Legalább korrektek!

2012. nov. 19. 11:27

Igen, tanultam én is, meg ezt már korábban letárgyaltuk. Ennek ellenére ők ezt mondják. Lehet, hogy a diétával a 7,45-höz közelebb lesz a pH, ami szerintük jobb,mint ha 7.35-höz lenne közelebb.

Mindegy. Akinek van kedve, kipróbálhatja. Pár ezer forintért beléphet a klubjukba, aztán kap anyagot, amiből kiokosodhat. Ha nem szimpi, akkor ígérik hogy visszafizetik a pénzt, és tényleg meg is teszik. Én végül így jártam. Ebből a szempontból, meg mert nem akarnak bogyóval tömni, becsületesnek gondolom őket. Viszont azt nem tudom, hogy milyen a szakmai hátterük, mert a honlapból erre vonatkozóan nem derült ki semmi, de ezt ítélje meg mindenki maga. A szomszéd is adhat jó diétás tippeket annak ellenére, hogy gépészmérnök, legfeljebb nem kér pénzt érte. :-)

25. f3000dc5ef (válaszként erre: 24. - Ardilla)
2012. nov. 19. 08:13
A vér ph-ja, 7,35-7,45 közt van. Ami ugye, nagyon enyhén lugos. Akinek nem ilyen...nos az halott. Tehát a tied se savas :D
24. Ardilla (válaszként erre: 23. - Gyzike)
2012. nov. 18. 21:24

Annyiban nem beetetés, hogy nem azt mondják, vegyél meg havi X ezerért egy bizonyos kapszulát, és amellett zabálj, tespedj, és mégis fogyni fogsz.

Életmódváltást ajánlanak és megadják, hogy szerintük ehhez milyen szabályokat kell betartanod. Tehát diéta, mozgás, meg ilyenek. A lényeg, hogy a vér savasságát kell csökkenteni, szerintük ez a hatékony fogyás legfőbb titka. De ehhez olyasmit kellene enni-inni, amiket én nem engedhetek meg magamnak. úgyhogy maradok a régi bevált módszernél: kevesebbet eszek. Nekem így is jó, legfeljebb savas marad a vérem. :-)

23. gyzike (válaszként erre: 21. - Ardilla)
2012. nov. 18. 21:04

Először is köszönöm a hozzászólásokat, de sajnos egyéb okok miatt nem tudtam gépközelbe kerülni., így most olvastam vissza.

A vércsoport diétát ismerem, a vér-diétát pedig csak itt a hírdetésekben láttam (Zoli 40 kg-os fogyása)- és igazából az érdekelt volna mivel már régen fent van, hogy valaki belevágott-e, van-eb tapasztalata saját vagy környezetéből..., vagy ez is csak egy újabb beetetés, mint a csodakapszulák?

22. crochet (válaszként erre: 21. - Ardilla)
2012. nov. 5. 09:25
én azt hittem hogy az ugyanaz, mert vérdiétáról még nem hallottam
2012. nov. 3. 10:55
Már egyszer írtam, hogy a vér-diéta és a vércsoport szerinti táplálkozás két külön dolog!!! Nem tudni, a kérdező mire is volt kíváncsi, mert amióta elkezdte azt a fórumot, nem szólt hozzá.
2012. nov. 3. 09:43
Én azóta is próbálom tartani magam ehhez, persze nem mindig, mert annyira nem veszem szigorúan, de nekem bevállt, s egy próbát megér, szerintem
19. Eszter1106 (válaszként erre: 1. - Gyzike)
2012. nov. 1. 18:22
Sziasztok!Én csináltam és bejött,de ez nem egy adott ideig tartó diéta,hanem életmód váltás!Egyébként ingyen megtaláljátok a tábláztot a net-en!VÉRCSOPORT SZERINTI ÉTREND.
18. f3000dc5ef (válaszként erre: 16. - Crochet)
2012. okt. 27. 11:16

Valóban nem mindegy mit eszünk :D


Ha neked bevált, akkor sok sikert hozzá! Az a lényeg, hogy neked jó legyen.

17. f3000dc5ef (válaszként erre: 15. - Ardilla)
2012. okt. 27. 11:15
Kedves egészségedre :D
16. crochet (válaszként erre: 14. - F3000dc5ef)
2012. okt. 27. 11:07
nincs igazad, akkoriban még anyuval egyszer csináltuk, csak annyit mondott vele tartok e a diétán, nem tudtam milyen, vércsoport diéta volt, ő fogyott én meg hiztam, aztán elmondta hoyg ez vércsoport diéta s azt hitte egy vércsoportunk van, ugyhogy nekem ez bevált, mert nem mindegy mit eszük
15. Ardilla (válaszként erre: 13. - F3000dc5ef)
2012. okt. 27. 10:21

Hát, ha már pacalpörkölt, akkor legyen meg hozzá minden, ami kell! Kis savanyúság, egy pohár vörösbor mellé, nekem főtt krumpli. Utána garantáltan kidőlök és jöhet a szieszta. :-)


Nekem annyi belefér, hogy hébe-hóba ilyeneket is fogyasztok, és lehet, hogy van rajtam kis túlsúly, de minden átvitt és szószoros nehézségem ellenére boldog embernek érzem magam és nem is cserélnék senkivel.

Sőt! Szerintem még a vérem pH-ja is rendben van. ;-)


A vércsoport diétáról meg nekem ugyanaz a véleményem, mint neked. Amit vércsoport szerint nekem ennem kéne, azon nem tudnék huzamosan élni. Hiányozna, amit nem ehetek és szerintem a sok szénhidrát még meg is hizlalna.

De ugyanakkor ha valakinek bejön, akkor csak hajrá! Ha fejben eldöntötte, hogy neki ez jó, és ez még vissza is igazolódik, akkor neki valószínűleg tényleg jó.

14. f3000dc5ef (válaszként erre: 12. - Crochet)
2012. okt. 27. 09:34
Szerintem annyi vált be, hogy odafigyelsz a kajálásodra......ha elkezdenéd egy olyan vércsoportnak az étrendjét, ami nem a tied...nos, ide a rozsdás bökőt, hogy pont ugyanígy működne.
13. f3000dc5ef (válaszként erre: 11. - Ardilla)
2012. okt. 27. 09:32

Ennyi :D Teljesen egyetértek veled :D a vérrel kapcsolatban.


Amiben viszont nem, hogy a pacalpörkölt hizlalna, mert nem. A hozzá betolt krumpli és tészta viszont igen :D

2012. okt. 26. 22:34
én vércsoport diétát tartok, és szépen lassan fogyok, nem megerőltető, de nem kell gyors csodás várni tőle, konyhában kiirtam egy cetlire mit ehetek, s mit nem, vagy mia "semleges2 étel, bárhol a neten megkereshetitek, nekem bevált :D
11. Ardilla (válaszként erre: 10. - F3000dc5ef)
2012. okt. 26. 15:30
Ez a vér pH-jának növelése nekem is mosolyt csalt az arcomra. Ti. a szervezet maga beállítja azt a hihetetlenül szűk tartományt, amivel élni lehet, mindegy, hogy kaktuszlevet vagy mocskosul hizlaló pacalpörkölet fogyasztunk. Amikor kiér ebből a tartományból, akkor a vérdiétázónak már nagyobb baja is lesz annál, hogy megitta-e a napi betevő X márkájú szénsavmentes ásványvizét vagy se. (Szénsavas is tiltólistás!) Viszont volt ott valami, ami talán nem volt hülyeség ezzel kapcsolatban. Éspedig az, hogy a pH beállításhoz a szervezetből von el anyagokat, és így huzamos helytelen táplálkozás esetén pl. a csontokból kivonja a kálciumot, aminek csontritkulás lesz a vége. Mindegy, messzire mennénk, ne menjünk bele. Persze ha csupa lúgos kémhatásút iszunk, akkor meg mást fog kivonni, szóval jóból is megárt a sokk. Még mindig jobb azt enni, amit megkívánunk, mert a szervezet jelez. Bár nekem sok mindenre mindig jelez, ezért korlátokat kell szabni.
2012. okt. 26. 12:29

Azt hittem itt vámpírok vannak, na mondom valami érdekes :D


A vér kémhatását békén kellene hagyni....halálos vele játszani.

9. Ardilla (válaszként erre: 8. - 880331b0ba)
2012. okt. 26. 10:05

Hát valami olyasmi, hogy a vér kémhatását akarják savasból lúgosba átvinni. A vér a test minden részébe eljut, és ha ez eleve rossz, akkor minden testrésznek, szervnek rossz lesz.


Azt az előbb nem írtam, és lehet, hogy már nem is kell, de ez nem a vércsoport szerinti diéta!!! Szerény véleményem szerint az is hülyeség, de van akinek bejön, akkor csinálja.


Egyébként annyira nem pénzszagú, mert nem kell tőlük bogyókat venni, úgy emlékszem, hogy csak a honlaphoz való hozzáférésért kell olyan 4-5 ezer forintot fizetni. Én be is fizettem, aztán visszaírtam nekik, hogy elolvasva és meghallgatva amit lehetett, nem tudom betartani a diétájukat, kérem vissza a pénzt. Vissza is kaptam, korrektek voltak.


Most fogyizok másképp, most éppen karácsonyig nem fogyasztok állati eredetűt, és persze olyafigyelek a kalóriákra is, és mennek is le szépen a kilók. Viszont nekem ilyenkor fokozottan kell a kávé és/vagy tea(a vérdiétában mindkettő szigorúan tilos az erős savasító hatás miatt, még a zöldtea is), többek között ezért sem vérdiétázok.

Aztán jönnek az ünnepek, és olyankor nem nézem, hogy mit eszek, januártól meg majd csinálok valami mást. Ez van. :-)

8. 880331b0ba (válaszként erre: 6. - Ardilla)
2012. okt. 26. 09:37
osztég mifene köze van ennek a vérhez? Inkább a léhez:D
2012. okt. 26. 09:27
Köszi, tényleg más, nem néztem utána. De elég érdekes, bár szerintem pénz szaga van...
2012. okt. 26. 07:41

Szerintem ez nem az. Interneten rá lehet keresni a vérdiétára. Lényegében szerintem arról van szó, hogy lúgosító hatású élelmiszert kell fogyasztani.


Van is aki ebből üzletet csinált. Befizetsz valakiknek, akik ezért biztosítják, hogy egy honlap tartalmához hozzáférj. Ott egy pasas -aki ha jól vettem ki a szavaiból, inkább önjelölt okostojás, mint aki szakmaszinten ért hozzá- elmondja, hogy ő hogy csinálta. Meg elmond még egy csomó mindent, amitől helyből szarul érzed majd magad, viszont lesz olyan feelinged is, hogy "nahát, ilyen egyszerű?"

A lényeg, hogy a sok savas cucctól leszel beteg, meg emiatt nem tudsz lefogyni. Ugyaninnen a pasi által elmondott/felolvasott leckéken kívül letölthetsz olyan recepteket, amiktől lúgos leszel. De csak akkor gondolkodj ilyesmiben, ha jó sok pénzed és időd van, mert a receptek nem a magyar pénztárcákhoz és élelmiszerboltok kínálatához igazodik! Pl. igyál jó sok vizet! Persze ásványvizet, mert a csapvíz káros, és ásványvízből is azt, aminek magas a pH-ja. Ha én ezeket a vizeket kellő mennyiségben fogyasztottam volna, a kajára költhető pénzem vízre ment volna el, és akkor a csodaételek alapanyagait még a kirakaton keresztül sem tekinthettem volna meg, nemhogy megvenni és elkészíteni. A befizetett pénzt visszakaptam ugyan, de több e-mailcímre kellett írnom, mert amit azért adtak meg, hogy oda kell írni, ha meggondoltam magam, azt nem szokták letölteni.

Normális életvitellel (mértékletesség, mozgás) ugyanúgy le tudsz fogyni, és bizonyos mértékig az egészséged is vissza tudod szerezni, ha elég kitartó vagy és nincs komoly, orvos által kezelendő betegség a háttérben.

2012. okt. 26. 07:33
hát, én megnéztem, mit ehetnék? Csupa olyat, amit nem szeretek, és pont azokat tiltja, amiket igen:( Nekem nem "gyerebe" :(
2012. okt. 26. 07:22
ja értem köszike
2012. okt. 26. 07:18

Gondolom a vércsoport diéta:)

Van benne valami, hogy minden vércsoportnak meg van, hogy mi az ajánlott, és mi a kerülendő élelmiszer.

2012. okt. 26. 07:08
sosem hallottam még erről. ez micsoda?
1 2

Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook