Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Veletek történt már cikis sztory? fórum

Veletek történt már cikis sztory? (beszélgetés)

1 2
2011. jún. 7. 15:13
Nekem számtalan cikis történetem van. 1x egy csigalépcsőn csúsztam meg, még jó, hogy a korlátba meg tudtam kapaszkodni... ott lógtam. :DDDD
28. 00a194caf9 (válaszként erre: 27. - 65b16b95ab)
2011. jún. 7. 15:13
:DDDDDDD Ez nagyon jó! :D
2011. jún. 7. 15:11
1x vásárolni mentünk az unokahúgommal. A bolt úgy volt kialakítva, hogy néhány dolog, egy lépcsőfoknyival magasabb helyiségben volt elhelyezve. Persze mi ott is körülnéztünk... én még büszke is voltam, hogy felfelé menet nem botlottam meg. Már indultunk hazafelé, amikor elhasaltam az üzlet közepén, a kosár elrepült... feküdtem ott, szakadtam a röhögéstől, uncsitesóm nem különben... hát lefelé menet nem figyeltem a lépcsőre. Szegény eladók nem mertek röhögni, de tuti, hogy mikor kimentünk kitört belőlük a nevetés.
2011. jún. 7. 15:09

A következő sztori nem velem, hanem egy kolléganőmmel történt meg:

Unatkozott munkaidőben... Egy netes társkeresőre regisztrált áll névvel, és azzal ütötte el az időd, hogy mindenféle gusztustalanságokat írt férfiaknak...

Épp írta valakinek, hogy "szeretem az RS f*szt", amikor bejött a főnök, és egyenesen felé indult... A gép meg pont akkor fagyott le, az előbbi mondattal a monitoron... Főnök nagy szemekkel olvasta... Gondolhatjátok. :DDDDD

25. abcd85b849 (válaszként erre: 20. - 00a194caf9)
2011. jún. 7. 14:58
:-DD
2011. jún. 7. 14:51

áh, dehogy.

:)

2011. jún. 7. 14:49
22. moncsa85 (válaszként erre: 21. - Moncsa85)
2011. jún. 7. 14:48

Ez jó hosszú bocsi:))

De nekem ez volt eddig a legcikibb:)

2011. jún. 7. 14:48

Sziasztok!

Én pincérnek tanultam anno és a gyakorlati helyemen történt a következő:

Építkezés volt az étteremtől nem messze és hozzánk járt ebédelni 5 melós srác-én voltam 16-17 a srácok meg igen jóképűek,így én már alapból zavarban voltam tőlük:))

Egyik nap grízes tészta volt a menü,gondoltam abból simán kiviszem az 5öt egyszerre!Nem így lett: Közvetlen az asztaluk mellett az egyik csattant a földön...

Ekkor még senki nem nevetett az étteremben csak diszkréten pukkadoztak:)

Nekiláttam takarítani,felsöpörni a nagyját,de éreztem hogy mindenki engem néz, ekkor leesett hogy a rövid szoknyámban elég bátran hajolgatok!Még most sem nevettek hangosan!:))

És akkor a legjobb: Vittem a felmosórongyot hogy feltörlöm (ugye lekvár,ragad stb.) és ahogy próbáltam a fejet kicsavarni természetesen feldöntöttem a vödröt...

Na ezt már senki nem bírta , hangos röhögésben tört ki az összes vendég, és a kollégám is aki ezt a pultból nézte:))))

20. 00a194caf9 (válaszként erre: 18. - 00a194caf9)
2011. jún. 7. 14:47
Hogy humora is legyen a dolognak, mosolyogva intettem neki egy sziát, és vissza mentem eredeti helyemre. :D
19. acsgabi80 (válaszként erre: 18. - 00a194caf9)
2011. jún. 7. 14:47
:D
2011. jún. 7. 14:46

Volt barátomnál voltunk. Pizzát rendeltünk. Előtte volt egy kis ez meg az, tehát meztelenek voltunk. Jött a pizzás.

Ő felöltözött, én meg a szobából vártam, hogy behozza a pizzát...

Nem jött, nem jött... Gondoltam már biztosan kifizette a futár fiút, és eszi kint a pizzát. Így fogtam magam, és teljesen pucéran kilibbentem az előtérbe. A futár fiú pedig ott volt, velem szemben, és egyenesen rám bámult!!! :DDDD

17. acsgabi80 (válaszként erre: 13. - 00a194caf9)
2011. jún. 7. 14:43
Még volt egy olyan esetem is,hogy télen egy másik fiúval elmentünk kocsival csillagokat nézni.Lejtőn állt meg a drága,buzdított hogy szálljunk ki.Először ő szállt és ahogy kinyitotta az ajtót,kitette egyik lábát,majd a másikat,eltűnt a nyitott ajtó alá.Szegénykém jégre szállt ki,belőlem meg dőlt a röhögés nem bírtam abbahagyni,ő meg csak pirult.Én ebben a szituban kicsit "rohadék" voltam,de egyszerűen nem tudtam abbahagyni.
16. 00a194caf9 (válaszként erre: 15. - Hajnalfény73)
2011. jún. 7. 14:43
:DDDDD
2011. jún. 7. 14:41

Pár évvel ezelőtt szülői értekezletre mentem a suliba. NIncs kiépített parkoló, így csak az út mentén lehet megállni, ott viszont árok van.

Az út mentén a víz talált magának egy kis járatot, amit kimélyített, én a sötétben nem vettem észre, így amikor be akartam szállni az autóba, a bokám kifordult és bedőltem az árokba.

Épp jöttek kifelé a szülők az iskolába, én meg ott fetrengtem az árokban. A férjem és a hugom nemhogy segítettek volna, inkább a telefont vették gyorsan elő, hogy kamerázzanak.

Közben a férjem a kedvenc tollát is kerestette, mivel a kezemben volt, az elrepült..én meg pikk-pakk az árokban összeszedtem három tollat is :)

Végig szakadtam a röhögéstől, de visszagondolva vajon mások mit gondolhattak?

Na a részeg disznó ott fetreng az árokban :)

Ja és esőzés után történt..csöppet sáros lettem :)

14. 00a194caf9 (válaszként erre: 11. - Abcd85b849)
2011. jún. 7. 14:40
Persze, tudom... Nem szégyenlem, ez történt. Sajnos nem voltam ura a testemnek valamiért.
13. 00a194caf9 (válaszként erre: 10. - Acsgabi80)
2011. jún. 7. 14:39
Hát elég szarul éreztem magamat utána, gondolhatod. Amikor második randin kísér haza nekem meg tiszta... vizelet a gatyám... :D
12. 00a194caf9 (válaszként erre: 9. - Abcd85b849)
:DDDDDDDDDDDD
11. abcd85b849 (válaszként erre: 8. - 00a194caf9)
Ez nem ciki... Sajnos nem egy ismerősömmel történt már hasonló. Ez felháborító és nem azért mert bepisiltél.
10. acsgabi80 (válaszként erre: 7. - 00a194caf9)
2011. jún. 7. 14:38
Hát az inkább má gáz.....
9. abcd85b849 (válaszként erre: 5. - 00a194caf9)
Azóta igen sűrűn kérdezgetem a drágámtól, kér e mentolos cukorkát.:-D
8. 00a194caf9 (válaszként erre: 7. - 00a194caf9)

Na jóóó, azért a sztorihoz hozzá tartozik az, hogy este volt, s 2 sötétebb bőrű egyén engem fogdosni kezdett, és a srácot az egyik megverte...

Végül hősies voltam, mert közéjük álltam, és megmondtam a pasinak, hogy csak a testemen keresztül ütheti tovább (már védekezni sem tudott). Na ekkor volt, hogy közben bepisiltem. :)

7. 00a194caf9 (válaszként erre: 6. - Acsgabi80)
2011. jún. 7. 14:36
Még jó, hogy volt! Szerintem ez nem is ciki. :) Akkor már cikibb, hogy én egy második randin bepisiltem! :D
2011. jún. 7. 14:35
Szia!Én leírom:tizenéves voltam,mikor az akkori szerelmemmel sétálni voltunk!Még csak a második vagy a harmadik randi lehetett,de odáig voltam értem.Szóval egy kis erdei sétát tettünk egy camping félénél,romantikus volt...mellettünk tó amelyen kacsák úsztak,fogtuk egymás kezét és beszélgettünk...aztán egyszerűen eltüntem...egy 50 cm átmérőjű csatornába beleestem...igaz csak félig de nagyon fájt és a lábamat is beütöttem,alig birtam ráállni,így hamar végeszakadt a romantikus délutánnak.Nekem ez elég ciki volt,de a srác nagyon aggódott értem...azt hittem kinevet majd,de csak egyfolytában kérdezte hogy jól vagyok e.Azért volt következő randi is!!!
5. 00a194caf9 (válaszként erre: 4. - Abcd85b849)
2011. jún. 7. 14:34
:DDDDDDDDD Mekkorát röhögtem ezen... :DDD Ez nagyon jóóóó! :)
2011. jún. 7. 14:33
Kb egy hete történt, hogy a párommal, a barátnőmmel és a kedvesével szórakozni mentünk. Hazafelé kicsit beiszogatva a villamoson(ami tömve volt) nevetgéltünk beszélgettünk (közben mentolos cukorkát szopogattunk) mikor a páromon látom, hogy egyszer csak nagyon durván elkezdi rázni a nevetés. Kérdezem, hogy úristen mi történt, de csak rázza a fejét és ezerrel nevet. Lenézek elém, ahol ült egy lány, és a párom véletlen ráköpte a mentolos cukorkát a kezére... Hát én is elkezdtem nevetni majd bocsánatot kértem szegény lánytól, hogy ne haragudjon, nem direkt volt. Szegényke csak rázta a fejét, és elfordult, nagyon zavarban volt. Majd elkezdem mesélni a barátnőmnek, hogy mi történt, mikor is én még mindig a mentolos cukor hatása alatt nyáltúltengés közepette véletlen "folyékonyan" beszéltem és leköptem a lány nyakát. Erre a barátnőm kezd el hangosan nevetni és hangosan mondja, hogy ÚRISTEN LEKÖPTED A NYAKÁÁÁÁT én meg mi mivan? Szerencsétlen lány egyből kapott is a nyakához... majd elsüllyedtem szégyenemben a többiek meg ezerrel nevettek. És természetesen egy héven jött velünk. Számomra ez elég ciki volt.:-D
2011. jún. 7. 14:30
hát cikisekre.. Ami számodra cikis volt/ vagy ami másnak lehetett cikis de szemtanúja voltál :- )
2011. jún. 7. 14:28
Milyen sztorira gondolsz pontosan? :)
2011. jún. 7. 14:27
Leírnátok ha igen?
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook