Veletek történt már cikis sztory? (beszélgetés)
A következő sztori nem velem, hanem egy kolléganőmmel történt meg:
Unatkozott munkaidőben... Egy netes társkeresőre regisztrált áll névvel, és azzal ütötte el az időd, hogy mindenféle gusztustalanságokat írt férfiaknak...
Épp írta valakinek, hogy "szeretem az RS f*szt", amikor bejött a főnök, és egyenesen felé indult... A gép meg pont akkor fagyott le, az előbbi mondattal a monitoron... Főnök nagy szemekkel olvasta... Gondolhatjátok. :DDDDD
áh, dehogy.
:)
Ez jó hosszú bocsi:))
De nekem ez volt eddig a legcikibb:)
Sziasztok!
Én pincérnek tanultam anno és a gyakorlati helyemen történt a következő:
Építkezés volt az étteremtől nem messze és hozzánk járt ebédelni 5 melós srác-én voltam 16-17 a srácok meg igen jóképűek,így én már alapból zavarban voltam tőlük:))
Egyik nap grízes tészta volt a menü,gondoltam abból simán kiviszem az 5öt egyszerre!Nem így lett: Közvetlen az asztaluk mellett az egyik csattant a földön...
Ekkor még senki nem nevetett az étteremben csak diszkréten pukkadoztak:)
Nekiláttam takarítani,felsöpörni a nagyját,de éreztem hogy mindenki engem néz, ekkor leesett hogy a rövid szoknyámban elég bátran hajolgatok!Még most sem nevettek hangosan!:))
És akkor a legjobb: Vittem a felmosórongyot hogy feltörlöm (ugye lekvár,ragad stb.) és ahogy próbáltam a fejet kicsavarni természetesen feldöntöttem a vödröt...
Na ezt már senki nem bírta , hangos röhögésben tört ki az összes vendég, és a kollégám is aki ezt a pultból nézte:))))
Volt barátomnál voltunk. Pizzát rendeltünk. Előtte volt egy kis ez meg az, tehát meztelenek voltunk. Jött a pizzás.
Ő felöltözött, én meg a szobából vártam, hogy behozza a pizzát...
Nem jött, nem jött... Gondoltam már biztosan kifizette a futár fiút, és eszi kint a pizzát. Így fogtam magam, és teljesen pucéran kilibbentem az előtérbe. A futár fiú pedig ott volt, velem szemben, és egyenesen rám bámult!!! :DDDD
Pár évvel ezelőtt szülői értekezletre mentem a suliba. NIncs kiépített parkoló, így csak az út mentén lehet megállni, ott viszont árok van.
Az út mentén a víz talált magának egy kis járatot, amit kimélyített, én a sötétben nem vettem észre, így amikor be akartam szállni az autóba, a bokám kifordult és bedőltem az árokba.
Épp jöttek kifelé a szülők az iskolába, én meg ott fetrengtem az árokban. A férjem és a hugom nemhogy segítettek volna, inkább a telefont vették gyorsan elő, hogy kamerázzanak.
Közben a férjem a kedvenc tollát is kerestette, mivel a kezemben volt, az elrepült..én meg pikk-pakk az árokban összeszedtem három tollat is :)
Végig szakadtam a röhögéstől, de visszagondolva vajon mások mit gondolhattak?
Na a részeg disznó ott fetreng az árokban :)
Ja és esőzés után történt..csöppet sáros lettem :)
Na jóóó, azért a sztorihoz hozzá tartozik az, hogy este volt, s 2 sötétebb bőrű egyén engem fogdosni kezdett, és a srácot az egyik megverte...
Végül hősies voltam, mert közéjük álltam, és megmondtam a pasinak, hogy csak a testemen keresztül ütheti tovább (már védekezni sem tudott). Na ekkor volt, hogy közben bepisiltem. :)
További ajánlott fórumok:
- Hűtlenség megbocsátása után mi történt veletek?
- Milyen jó dolgok történtek veletek idáig 2011-ben?
- Összegezzük az elmúlt egy évet! Mik történtek veletek?
- Fiúk, Lányok veletek is történt hasonló eset már?
- Két ér van csak a babám köldökzsinórjában. Írjatok, ha veletek is történt már hasonló!
- Történt veletek mostanában valami ciki? Mond el :D