Vélemények szombathelyi nőgyógyászokról (beszélgetés)
Szia!
Úgy emlékszem, hogy valahol azt hallottam kb. 2-3 hete, hogy az egyetlen női nőgyógyász is külföldre távozott.
Szia!
Sajnos én nem ismerem. Nem tudok segíteni.
Volna nekem is egy kérdésem, hátha van információtok.
Nem tudjátok esetleg, hogy Dr. Kékesi Adrienn rendel e privátban valahol? Egyáltalán Szombathelyen van még?
Köszönöm szépen előre is!
Szép napot mindenkinek!
Sziasztok! Én bár császárral szültem, de volt szülésznőm, akine nagyon hálás vagyok. Csodálatos ember, olyan gondviselésben volt részünk mellette, mintha az anyukám lett volna ott a lányom születésénél. Kovács Enikő volt ez az áldott teremtés, ha érdekel valakit a telefonos elérhetősége, privátban megadom. (Csak nem szeretném nyilvánosan leírni az engedélye nélkül.)
Minden kismamának boldog babavárást kívánok! :)
Sziasztok!
Szerintem azért 50.000 Ft "barokkos túlzás" a szülésznőnek,mert azok mennyit adnak a dokinak? 200-at? Természetesen nagyon nagy szerepe van a szülésznőnek,rengeteget segít,de azért megnyugtató,hogy ott van melletted a dokid,aki 9 hónapig gondozta a várandósságod,és mindent tud rólad! :) Ha gondolod priviben leírom,hogy nekem ki volt! :)
Sajnos nem :(
DE ha tudsz valamit te, akkor azokat az infókat szívesen fogadom! Ha valamit megtudok, akkor mindenképpen jelzem én is!
Ez engem is érdekelne. Én úgy hallottam, hogy olyan 20-50e ft.
Nemrég kaptam két nevet, akit többen ajánlottak. De elérhetőségem nincs. Te hallottál valamit?
Kedves Sadrari!
Megköszönném, ha írnál nekem arról, hogy mennyit adtatok a szülésznőnek.
Szép hétvégét...és köszönöm!
Én egy percig sem bántam meg, hogy volt szülésznőm. Ahogyan előttem a lányok fogalmaztak, Ő egy biztos pont az eseménynél, bárhogyan is szülsz majd. Nekem egy áldott teremtés volt a szülésznőm, ha gondolod, priviben írok róla. Hogy mennyit "illik" adni?!... Szerintem ritka az a szülésznő, aki megmondja mennyit szeretne. De persze rá lehet kérdezni. Én azt gondolom, amennyiben nem mond erre vonatkozóan konkrétumot, amennyit jónak látsz és megengedhetsz. :)
Sok szerencsét, minden jót!
Szerintem már egyik sincs meg!
A Király utcai bababiziben (a Gádzsa mellett) vannak kismamaruhák az biztos. Én a Hófehérkében vettem jó meleg cicanacikat 1200ft-ért és nagyon kényelmes, jól feljön a dereka és nem szorítja a pocakot. A mai napig kényelmesek igaz soknak kinyúlt idejekorán a gumija, de ez esetben nem is bánom:-)
Oké köszönöm szépen!
Akkor jó lesz ha kitalálom, hogy mit akarok, mert ma már a 29. hetet kezdem!
További ajánlott fórumok:
- Dr. Herczeg Tihamér nőgyógyásznak hol van Szombathelyen magánrendelője?
- Német Levente szombathelyi nőgyógyász elérhetőségét keresem. Tudnátok segíteni?
- Megtehetem-e azt, hogy elmegyek budapesti bejelentett lakcímmel egy szombathelyi nőgyógyászatra (sztk)?
- Dr Németh Levente szombathelyi nőgyógyászról tapasztalatok?
- Tud valaki megbízható nőgyógyászt Szombathelyen?
- Dr. Péter Miklós nőgyógyász - Szombathely