Vélemény a házasságomról!Te hogy látod? (beszélgetés)
Nem, egyáltalán nem minden férfi ilyen. 12 éve vagyunk házasok, még mindig ágyba kapom a vasárnapi kávét, órákat beszélgetünk, ha csak tehetjük, együtt ebédelünk hétközben is.
Tanácsot adni nem fogok, de én azt gondolom, nem eldobni kell a kapcsolatot, hanem megjavítani. Ugyanis semmi garanciád nincs arra, hogy a következőbe nem viszed magaddal ugyanazokat a problémákat.
Nem a férjeddel van alapvetően a baj, hanem kettőtök kapcsolatával. Egy jól működő házasságban szerintem elő sem fordulhat, hogy a férfi úgy dönt, neki semmi dolga a háztartásban, a feleség dolga a gyerek hurcolászása, stb.
Ráadásul ez azt is jelenti, hogy a gyerekével sincs meg a harmónia.
Én szertnék ítélkezni, és nem mondom, hogy válj el. Az én itthoni tapasztalataim: Jelenleg minden nap kell mennem dolgozni, nem sok időm van háztartást vezetni, főzni, takarítani, stb. A férjem kérdés nélkül összeporszivózik, port töröl, mos, ruhát tereget, mosogat, és egyszerűen imád főzni:) Mi kezdettől fogva így életünk, és meg is beszéltük, hogy (Nekem ez nem egy fajta elvárás, de) ha ketten lakunk egy lakásban, nem csak az én dolgom, hogy takarítsak és főzzek. Szerencsére semmi ellenvetése.
Mindenki másképp éli az életét, nekem ez fontos volt.
Szerintem a férfiak 90% biztos ilyen, sajnos az enyém is....
Egy pl. lehúzok egy éjszakát este 6tól reggel 6ig, ő ugye ez idő alatt itthon van a gyerekkel, gépezik hajnal 3-4ig, és reggel közli, hogy vigyem én a gyereket oviba, mert ő milyen fáradt.. :/
Délután mikor felkellek, mert ugye kicsit kell pihenni, mert éjszaka megint megyek 12 órát dolgozni, volt mikor közölte, hogy pl. nincs elmosogatva, mert én egész nap csak döglök...
Nem minden férfi ilyen!!
Az enyém tutti, hogy nem.
Jó neki is van félretett pénze, de ha kell odaadja,
megcsalt már???
Mondjuk én ezzel gy vagyok, ha egyszer másra megéhezett ez többször elő fog fordulni.
Én kiadnám az útját.
Igen cseléd vagy, ezt jól látod, de akkor enniy erővel egyedül is nevelhetnéd a gyermeked, és lehet, hogy egyszer rátalálnál arra aki valóban hozzádvaló!!!
Én úgy gondolom, hogy párodnak jó így ahogy van, ki van szolgálva, aztán szerelem téren jólakik máshol.......
Dobd ki, kezd új életet, hisz még fiatal vagy.
Ne töprengj ezen, hanem lépj.
Fel a fejjel, és remélem rádtalál vagy megtalálod azt az embert aki hozzádvaló!!!
További ajánlott fórumok:
- Van okom félni attól, hogy valaki gyanúsnak ítéli a házasságomat?
- Visszagondolva, melyek voltak az első baljós jelek, hogy baj van a házasságodban?
- Hogyan éljem túl, tegyem túl magam azon, hogy vége a házasságomnak? Meg fogok élni 1 fizetésből is
- Szerintetek kb. hány évesen "érik" meg egy férfi arra, hogy eljegyzést babát házasságot, egyszóval családot akarjon?
- Mivel lehet egy házasságot annyira elrontani hogy válás legyen a vége?
- Mi a véleményed arról, hogy a Trónok Harcában minden házasságon kívül született gyereket megbélyegeznek (Havas, a ... fattya stb.)?