Vége a nyárnak, irány a munka, kezdődik az iskola (beszélgetés)
Az a baj vele, többek között, hogy meg van róla győződve, hogy csak neki van normális, valós élete.Szegény mi, pedig itt sínylődünk...
Nos én jelenleg itt ülök a lószaros lovardában és nyomom a telóm, várom, hogy kilovagolják magukat a lányaim. Aztán uccu haza és valószínű, hogy onnan is bejelentkezem majd később...:))
Ez a Katicabogár jó volt.
Sok mondanivalója volt.
Kár rá megorrolni, eddig is meggyőződése volt, hogy ő vesz hülyére minket.:)
Van nála baj, de véleményem szerint nem téveszmés, pontosabban nem a kis történeteit illetően.
Meg van a véleményem azokról, akik állandóan azzal foglalkoznak, hogy ki mit csinál.
Persze az én véleményem is századrangú, ezért nem hangoztatom.
Én is megkaptam már, hogy kétséges, fordítok- e bármit is, annyit vagyok itt a Hoxán.
Belépve szinte folyamatosan be vagyok, nyitva van a portál, de ugyanúgy tetszőleges időpontokban és mennyiségben írok, mint bárki más...
És ahogy bárki más is, elszámolni sem vagyok köteles az időmmel.
Higgye csak :).
Komolyan röhej számba megy, hogy egyesek kb.jellemhibaként említik a magányt.
Mondjuk ez érdekes dolog, ez a magány téma a Hoxán.
Sokszor olvastam már sokaktól, hogy megszólták azokat, akik viszonylag sok időt töltenek itt. (kinek mi a sok) "Látszik, hogy nincs senkid", "neked nincs valós életed", "kíváncsi lennék, mit dolgozol te otthon, ha egész nap itt vagy" ... Szóval szerintem inkább jó dolog az, ha valakinek van kihez szólni, és azt itt megteheti. Kár, hogy egyesek szerint ezért szégyellnie kellene magát. Esetleg az irigység beszél belőlük.
De ez itt tendencia.
Margitom Drága! Én se szeretném, ha parancsra kellene jönnöm, hidd el nekem. De hát ilyenről szó nincs senki esetében :)
Majd jössz, ha akarsz. Csak hiányoztál, na.
Kellemes kertezést, én is kint pihentem egész délelőtt a jó kis fotelemben :) Most meg főzök.
(nem vagyok magányos)
Pussz!
Jól van Margit, nem kell ezt tovább ragozni, jössz ha kedved van.
Épp a kertben ülsz? Akkor telefonról irsz? Mire a magnó? Arról szebben szól a Best of Katika?
Nincs semmi baj drágáim. Egyszerűen arról van szó hogy szeretem én eldönteni mikor jövök és megyek. Erről van szó. Tudom én hogy sok magányos emberke van itt, hisz a Hoxa erről szól. Csakhát nekem is vannak szabályaim melyeket évek óta felépítettem. Nem is beszélve a kapcsolataimról. Nemcsak idős nénikkel vagyok együtt. Vannak más barátaim is.
A Katicabogár című részt mindenkinek ajánlom:
A kislány meg kell vallani nagyon naiv. Katikám itt Ágnes nénit alakítja.
Ma Flóra néni átköltözött Etelka nénihez. Ebből az alkalomból Etelka néni sültet készít. Nagyon várjuk. Hihetetlen mennyire jó az idő. Most az ő kertjében eszünk. Van Etelka néninél magnó. Ott lesz Katika válogatás.
További ajánlott fórumok:
- Minden jöhet ami "sz"-szel kezdődik
- Írjatok bármilyen mondatot ami H-val kezdődik!!
- Szólánc- Írjunk zöldségeket +gyümölcsöket! Az előző szó utolsó 2 betűjének valamelyikével kezdődik a következő.
- Kezdődik az iskola
- Ki ismeri azt a "ballagási dalt", ami így kezdődik: Most búcsúzunk és elmegyünk, a mi időnk lejárt, itthagyjuk kedves iskolánk, indulunk mes
- Általános iskolás gyermekek anyukái! Idén mikor kezdődik a téli szünet?