Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Védtelenül..: nincs borzalmasabb állat a Földön, mint az ember fórum

Védtelenül..: nincs borzalmasabb állat a Földön, mint az ember (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Védtelenül..: nincs borzalmasabb állat a Földön, mint az ember

1 2 3
2007. jan. 16. 16:12

Egyetértek.

Csak pusztítani tudunk, ennyiben ki is merültünk.:/ Ez egy sajnálatos tény, de így van.

Képtelenek vagyunk arra, hogy az egyensúlyt fentartsuk magunk körül.

Mátrixban volt ez, hogy:

,,A Földön csak egy olyan faj van ami nem tartja fent a természetes egyensúlyt a környezetével, ez pedig a vírus."

(Bocsánat, ha nem tudtam szó szerint idézni, de a lényeget értitek.)

Egy valami van, ami örömet okoz, hogy sokak próbálkoznak tenni valamit környezetükért. Én anno ezért lettem vegetáriánus, most más miatt is vagyok. De továbbra is tisztelem azokat, akik már legalább ennyi lépesét előre léptek.

2007. jan. 16. 14:30

Ami mostanában egyre jobban elborzaszt, az állatkínz

ás ! Nem értem azokat az embereket akik 1 m.-es láncra verve tartják a kutyájukat éveken keresztül....és állítólag szeretik...hogy nyáron nem tud a nap elől árnyékot találni, télen pedig belefagy az odujába....szegények annyira sajnálom őket...bárcsak tehetnénk valamit..

2007. jan. 15. 10:52
Igen igazad van tényleg az emberek néha állati módon tudnak viselkedni.Sajnos egyre többször lehet tapasztalni.Az állatokat nagyon szeretem,kutya, macska,papagály az nekem is van.
2007. jan. 11. 09:44

teljesen igazad van.

de az állatok mellett sok ember is "embertelen" körülmények között él, éhezik, stb., tehát még saját fajtánkról sem tudunk gondoskodni.

2007. jan. 11. 09:42
Igazad van. Látom a szegény cicusokat, akik arra várnak, hogy örökbefogadják őket. Meg az a rengeteg állatkínzás, verés, éheztetés, csak azért, mert kisebb és védtelenebb élőlény az állat. Van aki ilyenekben éli ki magát. Olyat is hallottam már, hogy az állatoknak nincs lelkük. Sokan tárgyként kezelik őket. Visszaadnám nekik mindazt, amit ők elkövetnek.
2007. jan. 11. 08:49

Éva!

Maradj ilyen fanatikus mint amilyen vagy. Megbecsülendő dolgot teszel!!Szívesebben mondanám ennek ellenére, hogy jobban örülnék annak ha nem tennél semmit, mert az azt jelentené, hogy nincs áldozat akiért tenni kell, de sajnos amíg nagyobb állat az ember.....

2007. jan. 10. 08:01
,, Te egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, akit megszelídítettél”

(Antoine de Saint Exupéry)

Imádom az állatokat, legfőképpen a kutyákat. Pár évvel ezelőtt lettem aktív tagja egy helyi állatvédelmi egyesületnek. Szeretemből fakadóan, és mert lehetőségem volt rá, egy állatvédelmi filmet is forgattam, szövegét itt olvashatjátok.

Ugrás a teljes írásra: Védtelenül..: nincs borzalmasabb állat a Földön, mint az ember
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook