Van itt valaki beszélgetni? (beszélgetés)
Üdv!
Van itt valaki?
Bulik alkalmával én is elvagyok a kis tánctudásommal. Oda éppen elég a csipőmozgatás,mintahogy te is mondod.
Tudod már,h hova fogsz menni szilveszterezni?
nem kell szerintem hajlékonynak lenni,én sem vok az,el kell találni a ritmust,élvezni a zenét,mondjuk én imádok táncolni,de nem ugy mint myrad,aki hozzánk képest vérprofi lehet :DD
de a csípőtekerős,fenékrázós,elég jól megy,de ennyi a repertoárom!
Én is megyek!
Légy jó, és este, ha leszel, kereshetek neked oktató videókat, ha semmiképp nem akarsz suliba járni =)))
Puszi addig is!
=DDD ez suliban az igazi... amikor csak azt hallod egész órán, h
"nyujt haaaaaaaaaaaajlít nyujt haaaaaaaaaaajlít nyujt haaaaaaaaaaajlít" vagy h "nyújt nyújt nyújt nyújtsd ki a lábad!"
De jó is az =))) és óra végén, amikor olyan izmokat fedezel fel, amikről eddig azt sem tudtad, h léteznek, de most fájnak, mint állat, a talpad sajog a magassarkúban, és büszke vagy magadra, hogy egyszer sem estél orra... na az mindennel felér =DDDDD
Lizi, akkor szia, lassan én is megyek...
Amit most tudok táncolni:
Rumba alap, szamba alap, chacha alap, jive alap (nagyon alap), merengue, bachata, standardra csak második félévtől fogok járni =))) de igyekszem =)
A többihez meg pár kéne, ugye...
akkor jól emlékeztem!minden álmom egy hugica volt,megtanítanám egy két női fogásra az tuti,18 évesen már a playboy címlapon vigyorogna :PP
kösy az infot,most már tudom ezt is!nekem az a paso doble dolog jön be de nagyon,de amilyen hülye vagyok,beleszeretnék a partnerembe :DD
tangó-nem csípem,amúgy te ezeket mind tudod táncolni????basszus!
Nem mondtam =DDD mármint, h 15... az össze hugom annyi, egyet kivéve, ő 19 =) és jól tudod, fogadott =)))
Meli a standard a "báli" táncok, keringő, foxtrot, quickstep... ezek is versenytáncok =)a latin meg a rumba, chachacha, jive, szamba, ha van párod, paso doble, tangó...
Lizi, akkor köszönöm...
Meli, amúgy vicces volt =DDDD