Van itt valaki aki itt lesz karácsonykor és szilveszterkor és a két ünnep között, akivel a magányosok beszélgethetnek? (beszélgetés)
Jóég, milyen szerencse hogy ezt a bonyolult rokonságot legalább te nyomon tudod követni. Nekem így elsőre nem annyira sikerült. :-)
Az a biztos, ha maga készíti a karácsonyi kaját az ember, persze. .-)
Shemar Moore. Finom arcvonások, kifejező tekintet, lejjebb hatalmas muszklik... Nem véletlenül sztár már most is. Nade elég volt egy pillantást vetni rá, persze hogy ismerem. Csak a sorozatot nem nézem (rendszeresen).
a karácsonyi vacsorát ,vagyis ebédet magam főzöm.szerintem ő sem igen szereti a maga fajtáját,az apja magyar,és nagyon szorgalmas ember.de az unokája sajnos nem olyan,talán már két gyereke van húsz éves korára,és sajnos a pénzüket is lopja.nálunk mindenki tudta,hol a pénz,de senki nem vett volna belőle,ha nem szól.
Nahát, még meg se ismerkedtem azzal a himbilimbivel, máris láthatatlan. Tumbó, az öcséd veje nem olvassa a hoxát? Nem fog nektek karácsonyi vagyorát főzni, ha megtudja, hogy rasszista vagy. :-)
szerintem kitörölték,mert azóta nem láttam.nem mintha minden nap rá lettem volna kattanva.
A himbilimbis részt mikor ismétlik? Talán lesz még olyan este 10-kor is. Írhatom én egyébként a négybetűs szó helyett azt is, hogy sármos. Akkora az irodalmi műveltségem, hogy nem is tudom, mé tartottam magam vissza. :-)
az vagyok,ha te is itt laknál az lennél.az a legenyhébb,hogy a rák egye ki a szemed.az öcsém veje egyébként cigány,szakács a szakmája,mikor azt mondta,hogy ő okosabb,mint egy érettségizett.ja,ha te mondod,én nem vitatkozom senkivel.
:D
Tényleg rasszista vagy?
Na, hát nekem nem a bőrszínével van bajom, hanem a korával :D
Olyan kis fiatalkának látszik :D
pedig juj,most most füttyentettem volna,ha tudnék,pedig rasszista vagyok.ha láttad volna egy szál himbilimbiben?
Én se ismertem eddig, most találtam, mikor Morgant kerestem :D
A tiedtől kicsit hátradőltem :DDDD
persze,én is azon a véleményen vagyok,senki ne piszkálja a másikat.ha neki az jó,egészségére.
Nekem meg cuki, és papírzsebkendő.
Én szeretem, hogy ennyifélék vagyunk, és nincs bajom azzal, akinek máshogy jó.
Csak azzal a c betűssel van bajom, a zsepit én is használom.
Itthon meg csak Pézsé, mint PZS.
szóval én sem használom a cuki,zsepi,meg hasonló szavakat.de mint a süti,a foci meg a hasonló szavak gyökeret vertek,talán ezek is.
Ja, hogy szerepbeli név.
Így már értem.
Beírtam a keresőbe, hogy Morgan.
(tévét nem nézek)
Egyetlen elfogadhatót találtam, Jeffrey Dean Morgan, róla van szó?
A bajusz miatt ő is határeset nálam :D
nekem mondod?régen komolyan borzasztó álmaim voltak.de most már nincs fönn a morgan,a himbilimbijével.nen volt semmi.
Én azt 4 betűs szót nem használom.
Nálamnál is idősebbektől hallva rémes.
Még ez sem lenne nagy baj, de már mindenre ezt mondják. Rákérdeztem, mit is jelent ez a szó - és csak képeket mutattak, senkinek nem jutott eszébe sem az aranyos az édes, sem a jópofa, még csak a szép vagy a helyes sem, a többi szinonimáról nem is szólva.
Azóta hivatásos ellenzője vagyok. Nem zavar, hogy egyedül.
A Morgan itt a szerepbeli neve, jókötésű bizony. :D (Derek Morgan a Gyilkos Elmék-ben.)
én a sánta lábammal? szilveszterkor meg a lányom a barátaival van.én meg nézem a tévét,ha el nem alszom,akkor fölbontom a pezsgőt.elsején.mint a jótét lélek én mászkálok a faluban.reggel megyek kávézni.
Na majd én megnézem, egy kis rémálom nem probléma. Aztán megmondom, melyik Morgan a cuki. :-)
Gyere fel Pestre. Komolyan, itt vannak szilveszteri medencés bulik. Talán karácsonyiak is vannak. Ki tudja. De a nagybőgő se rosz ötlet.
nekem kifejezetten tetszett a last vegasban.a morgant meg azóta nem nézem,mióta 10 órára tették.nem akarom,hogy rémálmaim legyenek.
csak éppen medence nincs,hova ugorjunk,a nagybőgőbe?
Ciki? Csak egy kicsit. :-) Jól táncol. :-) Szerintem ász még így 80 fele is. A gyilkos elméset meg nem is ismerem. Legalább nem keverem össze. :-)
jaj ne,mindig összekeverik .morgan a gyilkos elmékből,az a jó pasi. a ,a másik inkább ciki,bár én is már elég öreg vagyok hozzá.
Kis faluban is működik az égősor. :-)
Morgan Freeman? Az pedig cuki lenne. :-)
További ajánlott fórumok: