Van itt valaki aki itt lesz karácsonykor és szilveszterkor és a két ünnep között, akivel a magányosok beszélgethetnek? (beszélgetés)
Még mindig nem ettünk a halászléből. 😶 És ma már biztos nem is fogunk. Talán holnap... 😄
Istenem, de jót unokáztam!!!
Szép emlék lesz ez a karácsony!
És remek ötlet a hozatott ebéd.
Amennyiben a fagyasztott hal igazi. Nem szeretnék halat pucolni, nem is értek hozzá.
A hentes sincs élő halra berendezkedve.
reggel,8,23-kor volt fent,remélem jól telik neki az ünnep, én jól kiunokáztam magam, addigra a derekam is kissé helyre libbent,
finom volt az ebéd,főleg hogy helybe hozták,és csak egymásra kellett figyelni,csináltam egy csomó képet meg videót egy ideig nem leszünk igy együtt
Rendületlenül beszélgetünk itt, Vadaskert pedig, aki az egészet elindította, nem jött még az ünnep kezdete óta.
Remélem, ennek az az oka, hogy nem magányosan tölti ezeket a napokat!
én is vöröskáposztával csináltam mindig ,meg krumplipüré,
de most Évi kitalálta,hogy vörösboros szilvás legyen,finom lett ,még Ádám is megette igaz az övéből kihalásztam a szilvát mert nem szereti
Hűha, de korán keltetek!
Én még kicsit tévéztem az ágyban. Aztán ébredés után is visszabújtam, a meleg teámmal.
Persze előtte megetettem a négylábúakat. Csodásan napsütéses a konyha ilyenkor, senki nem volt nagyon éhes, de a madáretetőket is fel kellett tölteni.
Kávét majd most fogok inni. Békesség van és nyugalom. Illemből megnéztem a maileket, de nem érkezett karácsonyi sürgős munka. (Azért remélem, hogy még az új év előtt fog érkezni!)
Viszont a tananyagot elkezdem átnézni megint. Az ünnepek után majd talán be is megyek a suliba, de telefonálni mindenképp fogok, hogy meglegyen az ütemterv.
Mindenkinek van egy belső értékrendje, ami szerint él, gondolkodik, viselkedik.
Mi lesz az ebéd? 😄
Tudom, hogyne :)
Mi is a gyerekeket várjuk :)
Szerintem hétnyelven beszél a csirkém tölteléke, már a sütőben van.
Az mi, hogy "viszonylag"?
jó reggelt,tovbbi szép ünnepet, hát nagy bajban lennék ha ma nekem kellene főzni mert úgy keltem reggel mint a kérdőjel,nem tudok egyenlőre kiegyenesedni,
na de majd bejáródik,egyszercsak
szép napot mindenkinek
itt süt a nap
Mindennapi betevőnket add meg nekünk ma :)))
Mi tegnap úgy beebédeltünk, hogy nem vacsorázzunk. Ilyen se volt még.
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Borzalmas karácsonyom volt és ezt a szilvesztert is inkább...
- Küldj Karácsonyi és szilveszteri jeleket!🎅🌲🍾
- Vendéglátós tanulónak kötelező (egyáltalán szabad?) karácsonykor és szilveszter éjszaka a gyakorlati helyen dolgozni?
- A karácsony, a Mikulás, a Szilveszter
- KÍVÁNJ ......(advent, mikulás, karácsonyt, szilvesztert 2011évre)