Van itt valaki aki itt lesz karácsonykor és szilveszterkor és a két ünnep között, akivel a magányosok beszélgethetnek? (beszélgetés)
Ezaz.
Jobban teszitek, ha a sok guglizás helyett bontotok egy sört.
Én nem iszom alkoholt, de virtuálisan koccintok veletek.
Én úgy vagyok a dolgokkal, hogy nyafogni minek, ha meg már eléggé fáj, akkor változtatok.
hát erre azonnal sört bontok. :D
Ennyiféle macera! És ha hiába, akkor marad a feltételes mód, mert eleve nem biztos?
A vérképem rendben van. Semmiféle gyógyszert nem szedek. Idegi problémám akkor támad, ha azt olvasom, hogy pátyolgatnom kellene magamat. Én még fodrászhoz sem járok, magam vágom a hajam. Pampillázást meg körbepátyolgatást én ugyan nem!
Keringési gondra sem utal semmi tünet.
Majd elmúlik. Vagy nem. A lábam rosszabb volt.
:)
Na de hát igazán...
Nem lehet a kedvedre tenni! ;)
Az nem jó.:(
Fáj is?
Mert azért ahhoz még fiatal vagy, hogy így maradjon!
Sokan hiszik azt, hogy mivel a séta nem tartozik a kifejezetten megerőltető mozgásformák közé, nem is hatékony testedzés. Ez egyáltalán nem igaz - ne becsüljük alá, mert számos előnyös hatása van.
Sétálj!
Ben Pobjoy megtalálta a legjobb módszert arra, hogy önsanyargatás nélkül, fokozatosan fogyhasson
Ha nagyon muszáj.
Vagy ha van egy jópofa cél. Persze a tél nem ideális közeg...
Nem kicsi, mert majd egy km a boltig.
Nem érdekel, észreveszik-e vagy sem. Utálom.
Én is sokat gyalogoltam mindig.
A térdedet nem lehet már rendbe tenni?
?
Kicsi falu?
Én itt minden nap gyalogolhatok, a kutya sem veszi észre!
Mi a gond?
Miért nem szeretsz kimenni a házból?
:D:D:D
Ne gyalogolj akkor!
Máshol esetleg???
Hónapok óta a fiam vásárol, mert nem akarok az utcán végigmenni. És nem érdekel, ha ez pszichológiai eset.
A buszmegállóig elmegyek, és máshol gyalogolok, ha ez van soron. de inkább járok idebent helyben, mint hogy kimenjek a madáretetőnél messzebb.
NNNNEMMM!!! Nemgyaloggg!!!
NEM AKAROK EBBEN A FALUBAN GYALOGOLNI.
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Borzalmas karácsonyom volt és ezt a szilvesztert is inkább...
- Küldj Karácsonyi és szilveszteri jeleket!🎅🌲🍾
- Vendéglátós tanulónak kötelező (egyáltalán szabad?) karácsonykor és szilveszter éjszaka a gyakorlati helyen dolgozni?
- A karácsony, a Mikulás, a Szilveszter
- KÍVÁNJ ......(advent, mikulás, karácsonyt, szilvesztert 2011évre)