Van értelme boltokat felkeresnem, hátha valaki megveszi a kézműves termékeimet? (beszélgetés)
Ez így van. A vavőt nem te érdekled, hanem saját maga. Az, hogy a terék neki miért lesz jó.
Jók a történekek, az emberek szeretik olvasni, de még jobb, ha róluk szól :)
Sokrétű alkotások láthatóak a meskán. A facebookon nemrég osztották meg a termékfotózásról szóló cikküket. Nagyon komoly. Még az sem mindegy hogyan fényképezzünk.
És az is külön téma, hogy a termékünkről mit írunk, milyen kulcsszavakat használunk, hogyan ajánljuk, stb.
Ideteszem az erről szóló cikk linkjét - aki még érdekelne
a Facebookon vannak kézimunka-csoportok is. Arra gondoltam, hogy külön oldalt hozhatnék létre az elkészített munkáim megismertetésére.
A Vatera jó ötlet. A Meskát is megnéztem, őszintén szólva nagyon tetszik az oldaluk.
Sziasztok!
Köszönöm, hogy ötleteket adtatok. Sokat segítettetek. Sajnos nem vagyok számlaképes. A facebookra én is gondoltam.
Sziasztok! Olvastam a hozzászólásokat és engem is érdekelne ilyen lehetőség, hogy el tudnám adni a kézi kötéssel készített munkáimat.
Eddig minden ismerősömnek tetszettek.
Ismertek Bp-en boltokat ahol megvennék őket? Nagyon hálás lennék minden tájékoztatásért! Előre is köszönöm nektek!!
Inkább nyiss saját standot hétvégi vásárokon!
De előtte "zsűriztesd" hogy tényleg jók-e, vagy csak te gondolod annak.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek hány éves korban ajánlott kisgyermekkel felkeresni a logopédust?
- A hólyaghurut elmúlik magától, vagy mindenképp orvost kell felkeresni?
- Eljött az idő egy pszichológust felkeresni?
- Pozitív terhességi teszt után mikor érdemes először felkeresni az orvost?
- Hogyan értékesíthetném a saját termékeimet, nyugdíj mellett?
- Mit szólnál, ha a személy, akivel anno közel álltatok egymáshoz, egy év beszédszünet után felkeresne, hogy látni szeretne?