Mi az értelme az életnek? (beszélgetés)
Van. Csak nem a mi dolgunk kitalálni.
Nem azért, mert nem szeretek gondolkodni, hanem azért, mert egy Élet célja magasabb szinten van meghatározva.
Igen , adni is öröm , föleg ha van miböl :)
De , itt/ott az elet "ertelmeröl" fejtegettek a velemenyt es biza mas ertelem (az evesen kivul!)nekem nem jött le ? !
Én olyan voltam hogy gyűlöltem a világot, de önmagamat is! És lehet találgatni melyikből indult ki a másik... ;) Ha valakinek a világgal van baja, akkor magával van baja (mert egység van)....lehet hogy ez elcsépeltnek és erőltetettnek hat, de én speciel megtanultam hogy nem elég más embernek megbocsájtani, hanem magunknak is meg kell....
Igaz az a mondás hogy másban meglátja a szálkát........ ;) Könnyebb hárítani és eljátszani az áldozatot, mint vállalni azt hogy kihúzzuk magunkat egy lehetetlen helyzetből.
pl a Bibliaban is erdekes dolgokat tudsz olvasni a temaban -:)
En pl azt bogoztam ki hogy , az egyetlen ertelmes dolog amit az ember fia tesz/megel stb az az amit MEGESZIK -:D
Persze közben harcolnod kell a megelhetesedert, munkadert,csaladodert,otthonodert stb.... hogy mindezt el ne happoljak töled amig tömöd a fejedet minden földi joval :)
További ajánlott fórumok:
- Írj egy három betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg
- Szólánc! Az utolsó szó utolsó betűjével írj egy értelmes szót!
- Írj egy 4 betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg...
- Szerinted mi az élet értelme?
- Mi értelme van az életnek?
- Ha az embernek nincs párja, gyereke, családja, akkor mi értelme az életnek? Csak a létfenntartás?