Van egy Angyal, aki vigyáz ránk (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Van egy Angyal, aki vigyáz ránk
Nagyon megértelek és minden együtt érzésemet
szeretném eljuttatni Nektek.
Én hála ISTENNEK ezt a tragédiát nem éltem át, de
az én drága kisfiam is betegen született és sok
sok problémát átélve és végig szenvedve először
4.5 hónaposan került ki a kórházból és 1 éves
koráig 9 alkalommal volt tüdőgyulladása. Ő a harmadik gyermekem és tudom mit érezhettetek a
férjeddel együtt. Én is rohantam a kórházba naponta háromszor, hogy szoptassam, de tejem
nem volt csak pár csepp. Azt mondták akkor is
menjek, mert kap anyatejet, de arra a pár csepp-
re is nagy szüksége van, de főleg arra, hogy
a baba-mama kapcsolatot érezze. Állandóan imád-
koztam, hogy segítse meg a jó ISTEN és imáim
meghallgatásra találtak. Az én kicsikém ma már
28 éves gyönyörű és sportos fiatalember és nagyon
jó és szerető gyerek.
Hidd el aki ezt átéli soha nem tudja elfelejteni.
Én a mai napig is úgy vagyok, hogy minden emlékem
előtör mikor látok, hallok, olvasok egy ilyen
szívbe markoló történetet.
Abban is biztos vagyok, hogy a kis Angyalkátok
fentről vigyázz a Szüleire és a Testvérkéire.
Kívánok őszinte szívből erőt a gyászotok elvise-
léséhez és a drága gyermekeitek felneveléséhez.
A Kicsikétekért pedig imádkozni fogok.
Áldjon meg Benneteket a Mindenható ISTEN!
:-DDD
Annyira érzik,amikor vígaszra van szükséged.Még az ilyen picik is.
Kisfiam születésnapján én is magam alatt voltam,bementem,rám mosolygott a féléves kincsem,még jobban sírtam,de aztán simizett,dumált,és jobb lett.Ő így vígasztalta anyát. :-)
Szia!
Kiatartást és erőt kívánok Neked! Sírok én is, mint szinte mindenki aki a cikkedet olvassa, de tisztellek az erődért, a kitartásodért!
Nagyon sajnálom a történteket!!!! Légy nagyon erős azt kívánom!!!
Kis Angyalkátok mostmár örökké veletek lesz...
Meglesz!
Beteg szegénykém, nagyon csúnyán köhög.
Megint bőgök.
Szeretlek!
Tesó.
Kedves Csandi!
Veled sírok és tudom sajnos mit érzel...egy kislányt és kisfiút veszítettem el gyors egymásutánban...A kisfiamat 4 hete a 24.hétben.Nem értem ez miért történik...és csak folynak a könnyeim!Bár érteném, bár tehetnék valamit...
Részvétem!
Szia!
Igen, ezzel mi is így vagyunk. Főleg mikor a kislányunk még csak pár hónapos volt, mindig nézte a "plafon" egy pontját, és csak mosolygott. Ezt az érzést nem tudom leírni. Néha még most is előfordul (már elmúlt másfél éves, nem beszél, csak egy-két szót: baba, anya, mama, stb), hogy néz a "semmibe", és mosolyogva mondja: baba, és mutat egy pontra. Ilyenkor rögtön elerednek a könnyeim.
Sok sok erőt kívánok nektek ..sajnos tudom mit kellett átélnetek...nagyon sajnálom .Ölellek Barbika
Meríts erőt a gyerekekből igaz nekem sokszor a fiam sem tud segíteni....én is próbálok erős lenni de sajnos sokszor belül olyan nyomorultúl érzem magam....
Párom nem szeretne kistesőt pedig én úgy érzem sokat segítene rajtam.
"KINEK GYERMEKÉT NEM FEDI SÍRHALOM,NEM IS TUDJA,MI AZ IGAZI FÁJDALOM"
Kedves Andi!
Sajnos,hozzászólások olvasására már nem futja az erőmből,majd máskor.Az én kisfiam 18 napot élt,és tegnap volt a halálnak a 21. évfordulója.
Teljes szívemmel átérzem a fájdalmadat.
Most van egy gyönyörű,20 éves lányom,aki 11 hónappal a bátyja után született,nekem Őt küldte maga helyett,és most,igaz,másik házasságból van egy csodás fél éves kislányom,de a kisfiam után keletkezett űrt teljesen sosem tudják pótolni.De hisz,ezt Te pontosan tudod.
Gyönyörűek a lányaid!Gratulálok!
Megfogadtam, hogy szülés előtt nem olvasok már semmi hasonló történetet, de a Te cikkedet már nagyon vártam. Borzasztóan sajnálom, ami történt, és mélyen átérzem...:( Azt hiszem, hogy mindig csak az tudja meglátni az ilyen dolgokban az értelmet, akivel megtörténik, mert kívülállóként csak azt tudja kérdezni az ember, hogy miért... Ha egyszer rájöttök, miért kellett ennek így lennie, (vagy talán már rájöttetek, nem tudom), akkor talán kicsivel könnyebb lesz...
Szívből kívánom, hogy ezentúl csupa jót kapjatok az élettől, és csak boldogságban legyen részetek!!
♥♥♥
Szívből kívánok Nektek sok erőt,kitartást,boldogságot,szerencsét,egészséget!
Őszinte részvétem a Kisfiad miatt,ha tudnám,enyhítenék a fájdalmatokon!
Én is erős toxémiás voltam,de mi nem voltunk veszélyben...az orvosok szerint...
A kislányaid gyönyörűek,vigyázzatok rájuk!!!
További ajánlott fórumok:
- Kedves Mindenki! Küldenétek nekünk angyalka jelet? 😞
- Egyedül akarom végig csinálni! Mire vigyázzak? Tapasztalt anyukák segítsetek!
- Szerintetek léteznek angyalok?
- Angyalok -ki fogadna Angyalokat?
- Akik csalódtak Istenben, Sátánba, Angyalokban, Démonokban, ezotériában, spiritualizmusban, stb...
- Hisztek az angyalokban?