Válóper!Aki már túl van rajta.Mire számítsak? (beszélgetés)
Vannak kivételek itt is!!!
A párom harcol a gyerekéért jogosan mert az anya tiltja a sérelmei és a büszkesége miatt a kicsitől.
Ő csalta meg és hagyta el egy másik pasiért,ennek ellenére folyamatosan zsarolja a gyerekkel.
Mert tudja hogy ez a legnagyobb fájdalma a páromnak.
Mi normálisan álltunk a láthatáshoz de ő kavar folyamatosan.
Sajnos ez így van!
DE! Én nem veszem le a neve elől az apja nevét, de hozzá felveszem az én vezeték nevem! igaz, hogy ehhez is kell az apa beleegyezése. Ha lezajlik a válás és már kifizetett, akkor el fogom nála érni, hogy beleegyezzen! Nem a gyereken keresztül!!!! még kitalálom, hogy hogyan!
Ez baromság!!Hogy lehet valaki ekkora idióta???Hogy lehet felkésziteni egy gyereket a láthatásra???
pl."Figyel kicsim most apa jön érted!!jó legyél!!??????????????
Tudod mit mondanak erre????
Azt, hogy te miattad ilyen a gyerek, mert nem készíted fel rendesen a láthatásra!!! :S
Igy van!
Én is mondtam a férjemnek,hogy ha ekkora teher neki az hogy van egy gyereke akkor mondjon le róla és én a nevéről is leveszem!!!!a tárgyaláson is mondtam neki!azt mondta a biró előtt hogy ne mondjak ilyet mert baj lesz!!Magyarul megfenyegetett a biró előtt!
Tudom így minden rajat van,de irigyellek,e szempontból.Én már mondtam az apának mondjon le,hisz cseszik rá,nem fize rendesen.....hallani sem akart többet róla.
Csak hogy ez a húza vona senkinek sem jó.
Nev.tan.-ba hordom a gyereket,mert ide-oda cibálják a kis lelkét.....
Minenkinek az lenne a legjobb,ha nem is jönne a gyerekért többet.
Igazad van!
Az én férjem nem fizet egyáltalán!2 éve vagyunk külön de még nincs meg a végzés a válásról mert lesz egy tárgyalás 10-én.
2 év alatt adott kb 70.000-t.
További ajánlott fórumok:
- A szombathelyi Markusovszky Kórház Szülészete. Mire számítsak?
- Abortuszom lesz mire számítsak?
- Birosági tárgyalásra kell mennem...aki már "jártas" benne, tud segiteni, mire számitsak?
- Volt már altatás nélküli vastagbél tükrözése valakinek, mennyire fáj, mire számítsak?
- Mellműtétem lesz és nagyon félek. Van, akinek már volt? Mire számítsak?
- Mennyire fáj a spirál felhelyezése? Mire kell számítsak ha ez mellett döntök?