Való Világ 7 (beszélgetés)
Azt hiszem erre a legjobb mondani,legjobb védekezés a támadás :)
Szerintem meg neked fáj az igazság ,Edina ,Dani,Laci úgy verik át egymást ahogy te azt nem látod,ez egy egyéni játék remélem érted.
Miért, mit tettek Zsuval?! Nem ők kezdták a kavarást. Arról nem ők tehetnek, hogy Zsunak fáj az igazság...
Udvariasan közölte velük a véleményét?!
Lenézően, kioktatóan magyarázott nekik, játszotta az agyát.
Lacit is hogy utánozta, miután az kiment a fürdőszobából... :S
Mit lehet ezen a nőn szeretni, pláne becsülni?! :S
Hiába,nem láttok tisztán,Zsu azért viselkedett úgy,mert ő is ezt kapja Danitól,Lacitól,és Edinától,mégis mit vártok azok után amit Zsuval tettek? hmm?
Zsu udvariasan közölte mind3-kal a véleményét,Edina a szaunába reagálni se tudott a végén csak annyit mondott Zsunak " jó vid ki Lacit" erre amikor rá rakta a kendőt a Lacira Edina gyávának nevezte Zsut könyörgöm
Azért nem gyűlölök mindenkit, de az ilyen Zsu féle típusokat igen.
A szeretetemet irányítsam Zsu felé?! Ezt komolyan mondod?! Remélem csak viccelsz... :S
Könnyen lehet, hogy én hozzá se szóltam volna sosem az egész topikhoz, ha Zsu nem kerül be a műsorba, de annyira irritál engem ez a viselkedés, hogy nem tudtam elmenni mellette szó nélkül. Aztán pedig már belemerültem, nem volt visszaút... :)
Amúgy szerintem meg nem hiábavaló, hogy itt "fröcsögünk", véleményem szerint ez minket is fejleszt valamilyen szinten. Mindig tanul az ember valamit, még egy ilyen szenny műsorral kapcsolatban is...
Az ilyen számító nőt csak lenézni és megvetni lehet. De mondom ezek csak vélemények, miért kell ennyire kiakadni rajtuk?!
Igen, abban igazad van, hogy a többiek sem szentek, mindenki követett már el hibát, de szerintem egyikük sem annyira bűnös összességében, mint Zsu.
Azt pedig továbbra is tartom, hogy nagyon is fontos a múlt, hogy honnan jöttünk a játékba, milyen volt az előéletünk. Bár a többségnek a játék szempontjából talán valóban nem számít túlzottan, inkább csak azok számára, akik a sorok között is tudnak olvasni, mint pl. Dani...
Miért szerinted ha Zsu netán nem nyerné meg a játékot, akkor nem folytatná újra kint a pasik kihasználását?!
Vagy ha meg is nyerné, előbb-utóbb el fog fogyni az a pénz is, és újra kezdené a pasik pénzének lenyúlását, hiszen a megszokott jóléti színvonalat hoznia kell, azt a nagy házat /amiről álmodozik/ pedig fent kell tartani valamiből... :S
:-)
Egyre jobbakat írsz. :)
De Zsut nevezhetnénk még leégett gyufaszálnak, kifogyott dezodornak, vagy üres üvegnek is. :D
A 75-25 csak egy szavazás a sok közül, csak az számít amit a műsorban bemutatnak, még akkor is, ha manipulált adatok, avagy sem.
Nekem azért gyanús ez a szoros állás, bár ki tudja, az sem kizárt, hogy valaki még elhúz vasárnapig, és fölényesen nyer végül...
Én nem veszem ezt ennyire komolyan. Engem is lehet szidni sokmindenért, amit vagy tagadok, vagy pedig beismerem, hogy így van.
Miért ne mondhatná el mindenki a véleményét, még akkor is, ha az másoknak esetleg nem tetszik?!
Egyébként komolyan mondom, hogy érdemes lenne nekünk bemenni a villába, kíváncsi lennék arra, hogy mi hogy viselkednénk egymással bent... :P :)
Teljesen egyetértek. Nagyon vigyáz minden szavára, inkább gondolkodik egy sort, mielőtt bármit is kimondana. Az egész nő mesterkélt, számító, gonosz, törtető és rosszindulatú. Igazad van, az arca, a tekintete mindent elárul magáról, tele van keserűséggel, gyűlölettel, amin nem is csodálkozom, hiszen azért nagyon meg kellett kint "dolgoznia" a jólétért. Azért nem minden pasi adja csak úgy oda neki a pénzét, kemény "munka" ez, testileg-lelkileg egyaránt...
Nagyon nehéz folyton ármánykodni, megjátszani, hogy mennyire szereti a pasit, megalázkodni sokszor előttük, az ilyenre csak az ilyen velejéig romlott nők képesek, mint ő...
Jaja, a nyugodtság szó is nehezen megy neki, vicc az egész nő, meg az a pasi is, aki ezután még valaha szóba áll vele...
Hát pedig elmagyarázhatnád, hogy megértsem...
Én jogosan nézem le Zsut, hiszen én nem követtem el azokat a dolgokat, amiket ő.
Nem tudom, ki nyeri meg, de én Zsuzsának drukkolok!
A hierarhia héten Edinka és Dani emberileg nagyon gonosz és kegyetlen játékot űztek vele! - ez megbocsájthatatlan!
Ki nyerje meg a Való Világ 7-et?
Selection Votes
Dani 3% 3
Dennis 5% 4
Dóri 3% 3
Edina 23% 20
Fanni 5% 4
Robin 5% 4
Zsu 56% 49
87 total
- See more at: [link]
Jesszusom, jól bele magyaráztál olyan dolgot, ami nincs. :D
Én még mindig a fölényeskedésnél tartok és annál, hogy bari sérelmezi Zsu lenéző viselkedését, holott az ő hsz.-eiből aztán tényleg süt a lenézés és a megvetés. Te (meg én, meg szerintem a fórunozók többsége) elég fölényes hangnemben írunk a játékosokról, akik minket soha nem bántottak. De ha Zsu teszi azokkal, akik hetek óta a lábukat törlik belé, akkor már hányingerkeltő.
Na, ez az álszentség.
Hogy Te hogyan jutottál innen a szexhez és a műcicikhez, nem tudom. :D
De ha már itt tartunk, ha jól emlékszem (nem biztos, hogy így van) többek között Te is azon a véleményen voltál pár hete, hogy nem a múltja, hanem a játékban nyújtott teljesítménye alapján ítéled meg a lakókat. Nem? Ehhez képest most térdelésekről, meg ciciért szexuális szolgáltatást nyújtásról írogatsz. Csak én érzem ebben a következetlenséget?