Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Való Világ 7 fórum

Való Világ 7 (beszélgetés)

❮❮ ... 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 ... ❯❯
2692. I.Caroline (válaszként erre: 2691. - Feketebárány74)
2015. jan. 16. 10:22

Azt hiszem erre a legjobb mondani,legjobb védekezés a támadás :)

Szerintem meg neked fáj az igazság ,Edina ,Dani,Laci úgy verik át egymást ahogy te azt nem látod,ez egy egyéni játék remélem érted.

2691. feketebárány74 (válaszként erre: 2690. - I.Caroline)
2015. jan. 16. 10:20

Miért, mit tettek Zsuval?! Nem ők kezdták a kavarást. Arról nem ők tehetnek, hogy Zsunak fáj az igazság...

Udvariasan közölte velük a véleményét?!

Lenézően, kioktatóan magyarázott nekik, játszotta az agyát.

Lacit is hogy utánozta, miután az kiment a fürdőszobából... :S

Mit lehet ezen a nőn szeretni, pláne becsülni?! :S

2015. jan. 16. 10:12

Hiába,nem láttok tisztán,Zsu azért viselkedett úgy,mert ő is ezt kapja Danitól,Lacitól,és Edinától,mégis mit vártok azok után amit Zsuval tettek? hmm?

Zsu udvariasan közölte mind3-kal a véleményét,Edina a szaunába reagálni se tudott a végén csak annyit mondott Zsunak " jó vid ki Lacit" erre amikor rá rakta a kendőt a Lacira Edina gyávának nevezte Zsut könyörgöm

2689. feketebárány74 (válaszként erre: 2688. - Akác56)
2015. jan. 16. 10:06

Azért nem gyűlölök mindenkit, de az ilyen Zsu féle típusokat igen.

A szeretetemet irányítsam Zsu felé?! Ezt komolyan mondod?! Remélem csak viccelsz... :S

2688. akác56 (válaszként erre: 2686. - Feketebárány74)
2015. jan. 16. 10:04
Bárányka! A gyűlölet megbetegít! Megkeseredett, szomorú ember leszel! (vagy már az is vagy)Inkább a szeretetedet irányítsd Zsuzsa felé!
2687. feketebárány74 (válaszként erre: 2685. - EsztyMorgan)
2015. jan. 16. 09:51
Jó persze ez igaz, de attól még elítélendő dolognak tartom...
2686. feketebárány74 (válaszként erre: 2671. - Mazsinka)
2015. jan. 16. 09:50

Könnyen lehet, hogy én hozzá se szóltam volna sosem az egész topikhoz, ha Zsu nem kerül be a műsorba, de annyira irritál engem ez a viselkedés, hogy nem tudtam elmenni mellette szó nélkül. Aztán pedig már belemerültem, nem volt visszaút... :)

Amúgy szerintem meg nem hiábavaló, hogy itt "fröcsögünk", véleményem szerint ez minket is fejleszt valamilyen szinten. Mindig tanul az ember valamit, még egy ilyen szenny műsorral kapcsolatban is...

2685. EsztyMorgan (válaszként erre: 2683. - Feketebárány74)
2015. jan. 16. 09:45
Lehet, hogy így lesz de nekünk ahhoz a múltban sem volt közünk és a jövőben sem lesz.
2684. EsztyMorgan (válaszként erre: 2680. - Feketebárány74)
2015. jan. 16. 09:43
Nekem is, hiszen fantomképet nem mutattak. Bence meg azt mond, amit a szerkesztők a fülére súgnak.
2683. feketebárány74 (válaszként erre: 2669. - Sorean)
2015. jan. 16. 09:41

Az ilyen számító nőt csak lenézni és megvetni lehet. De mondom ezek csak vélemények, miért kell ennyire kiakadni rajtuk?!

Igen, abban igazad van, hogy a többiek sem szentek, mindenki követett már el hibát, de szerintem egyikük sem annyira bűnös összességében, mint Zsu.

Azt pedig továbbra is tartom, hogy nagyon is fontos a múlt, hogy honnan jöttünk a játékba, milyen volt az előéletünk. Bár a többségnek a játék szempontjából talán valóban nem számít túlzottan, inkább csak azok számára, akik a sorok között is tudnak olvasni, mint pl. Dani...

Miért szerinted ha Zsu netán nem nyerné meg a játékot, akkor nem folytatná újra kint a pasik kihasználását?!

Vagy ha meg is nyerné, előbb-utóbb el fog fogyni az a pénz is, és újra kezdené a pasik pénzének lenyúlását, hiszen a megszokott jóléti színvonalat hoznia kell, azt a nagy házat /amiről álmodozik/ pedig fent kell tartani valamiből... :S

2682. feketebárány74 (válaszként erre: 2666. - EsztyMorgan)
2015. jan. 16. 09:29

:-)

Egyre jobbakat írsz. :)

De Zsut nevezhetnénk még leégett gyufaszálnak, kifogyott dezodornak, vagy üres üvegnek is. :D

2681. feketebárány74 (válaszként erre: 2664. - EsztyMorgan)
2015. jan. 16. 09:25
"kivénhedt rókák" - ez tetszett. :D
2680. feketebárány74 (válaszként erre: 2661. - Mazsinka)
2015. jan. 16. 09:23

A 75-25 csak egy szavazás a sok közül, csak az számít amit a műsorban bemutatnak, még akkor is, ha manipulált adatok, avagy sem.

Nekem azért gyanús ez a szoros állás, bár ki tudja, az sem kizárt, hogy valaki még elhúz vasárnapig, és fölényesen nyer végül...

2679. feketebárány74 (válaszként erre: 2660. - Sorean)
2015. jan. 16. 09:19

Én nem veszem ezt ennyire komolyan. Engem is lehet szidni sokmindenért, amit vagy tagadok, vagy pedig beismerem, hogy így van.

Miért ne mondhatná el mindenki a véleményét, még akkor is, ha az másoknak esetleg nem tetszik?!

Egyébként komolyan mondom, hogy érdemes lenne nekünk bemenni a villába, kíváncsi lennék arra, hogy mi hogy viselkednénk egymással bent... :P :)

2678. feketebárány74 (válaszként erre: 2659. - Mazsinka)
2015. jan. 16. 09:14

Teljesen egyetértek. Nagyon vigyáz minden szavára, inkább gondolkodik egy sort, mielőtt bármit is kimondana. Az egész nő mesterkélt, számító, gonosz, törtető és rosszindulatú. Igazad van, az arca, a tekintete mindent elárul magáról, tele van keserűséggel, gyűlölettel, amin nem is csodálkozom, hiszen azért nagyon meg kellett kint "dolgoznia" a jólétért. Azért nem minden pasi adja csak úgy oda neki a pénzét, kemény "munka" ez, testileg-lelkileg egyaránt...

Nagyon nehéz folyton ármánykodni, megjátszani, hogy mennyire szereti a pasit, megalázkodni sokszor előttük, az ilyenre csak az ilyen velejéig romlott nők képesek, mint ő...

Jaja, a nyugodtság szó is nehezen megy neki, vicc az egész nő, meg az a pasi is, aki ezután még valaha szóba áll vele...

2677. feketebárány74 (válaszként erre: 2656. - Sorean)
2015. jan. 16. 09:05

Hát pedig elmagyarázhatnád, hogy megértsem...

Én jogosan nézem le Zsut, hiszen én nem követtem el azokat a dolgokat, amiket ő.

2676. EsztyMorgan (válaszként erre: 2675. - Akác56)
2015. jan. 16. 09:01
Elvetették a sulykot de nem embert öltek, nyugi ;)
2675. akác56 (válaszként erre: 2672. - Salabakter)
2015. jan. 16. 08:51

Nem tudom, ki nyeri meg, de én Zsuzsának drukkolok!

A hierarhia héten Edinka és Dani emberileg nagyon gonosz és kegyetlen játékot űztek vele! - ez megbocsájthatatlan!

2674. EsztyMorgan (válaszként erre: 2672. - Salabakter)
2015. jan. 16. 08:47
Még ezt is el tudom képzelni. Bár ugye itt szerény 87-es szavazó "tömeg" van. És ugye az applikációt sztem sokan nem tudják használni. Én pl csak a múlt héten szántam rá magam, hogy letöltsem :)
2673. EsztyMorgan (válaszként erre: 2671. - Mazsinka)
2015. jan. 16. 08:44
Miért van az, hogy te mindig leírod a gondolataimat? :) médium vagy? :) ez a műsor nem világmegváltó. Én úgy érzem, hogy a jelzőimmel együtt igyekszem objektív lenni (szintén). Edina nagy kedvencem volt, de Laci bogár olyan szinten lehúzta, hogy nézni is rossz. Dani..sosem volt kedvencem és bár tényleg rá mondhatjuk, hogy gyáva volt mégsem tudok rá haragudni. Ez egy játék, a taktika szerves része. Viszont az a végén már nekem se érthető, hogy Dani mire csapkodik állandóan. Kosarat kapott, nem ő az első a világon, lépjen rajta túl aztán szevasz. Dóri és Robin alig-alig játszik, bár Robin mostanában beböfög néhány okosságot, mellette még kicsit szivárvány is. Dóri detto. Fanni és Komisz nyulakat megszégyenítő módon párosodik, ráadásul Fanni sztem önmagába is olyan szinten szerelmes, hogy az nekem személy szerint már sok. Laci meg egy farok xD Zsuról pedig már párszor leírtam a véleményemet. Egymást meggyőzni nem fogjuk, bár vannak próbálkozók ;)
2015. jan. 16. 08:41

Ki nyerje meg a Való Világ 7-et?

Selection Votes

Dani 3% 3

Dennis 5% 4

Dóri 3% 3

Edina 23% 20

Fanni 5% 4

Robin 5% 4

Zsu 56% 49

87 total

- See more at: [link]

2671. Mazsinka
2015. jan. 16. 00:49
Megpróbálom objektíven nézni a műsort, nem mindig jön össze. Próbálok pro és kontra érvelni, meghallgatom a másikat, de ha nem tartom korrektnek, vagy logikátlannak érzem, akkor persze, hogy vitába szállok, és olyan nincs is, hogy 100 százalék objektivitás, hisz mindenkinek valaki felé nyúlik inkább a keze, afelé, amelyik közelebb áll az értékrendjéhez, szimpatikusabb a játékstílusa stb. Nyilván abban keressük előbb a hibát, és ha betámadják az állítólagos kedvencet (bár nekem idén nincs), akkor a legjobb védekezés a támadás alapon nekimegyünk a másikénak. Mind ezt csináljuk, te is ezt csinálod. Vannak maximálisan elfogultak itt, mint bari, vannak, akik olvassák, de lesz.aják, mint andi, vannak, akik tökre vakon vannak, mint mindig, logikátlanok, és naivák is szép számmal, hogy ne mutogassak ujjal. Ez az én véleményem, ettől tarka ez az egész. Jövünk, fröcsögünk, mintha valami is változna, úgy csattogtatjuk a klaviatúrát, mintha most akarnánk megváltani a világot. Néha jókat nevetek saját magamon, hogy egy ilyen lúzer kis szenny műsor miatt vesztegetem itt az időmet. :D Ez van.
2670. Sorean (válaszként erre: 2667. - EsztyMorgan)
2015. jan. 16. 00:26
Oké, meggyőztek a komoly, megalapozott érveid, köszönöm szépen. :D
2669. Sorean (válaszként erre: 2664. - EsztyMorgan)
2015. jan. 16. 00:24

Jesszusom, jól bele magyaráztál olyan dolgot, ami nincs. :D

Én még mindig a fölényeskedésnél tartok és annál, hogy bari sérelmezi Zsu lenéző viselkedését, holott az ő hsz.-eiből aztán tényleg süt a lenézés és a megvetés. Te (meg én, meg szerintem a fórunozók többsége) elég fölényes hangnemben írunk a játékosokról, akik minket soha nem bántottak. De ha Zsu teszi azokkal, akik hetek óta a lábukat törlik belé, akkor már hányingerkeltő.

Na, ez az álszentség.

Hogy Te hogyan jutottál innen a szexhez és a műcicikhez, nem tudom. :D

De ha már itt tartunk, ha jól emlékszem (nem biztos, hogy így van) többek között Te is azon a véleményen voltál pár hete, hogy nem a múltja, hanem a játékban nyújtott teljesítménye alapján ítéled meg a lakókat. Nem? Ehhez képest most térdelésekről, meg ciciért szexuális szolgáltatást nyújtásról írogatsz. Csak én érzem ebben a következetlenséget?

2668. EsztyMorgan (válaszként erre: 2661. - Mazsinka)
2015. jan. 16. 00:22
De a műsor végén (lehet, hogy én értettem rosszul) mintha Bence azt mondta volna, hogy 4% a különbség.
2667. EsztyMorgan (válaszként erre: 2663. - Sorean)
2015. jan. 16. 00:20
Te sem nagyon adtál nekem indoklást bár én nem is kértem. Figyelj ide. Én így érzek veled kapcsolatban. És kész. Nem állítom, hogy hú de igazam van de így érzem jó ideje.
2666. EsztyMorgan (válaszként erre: 2659. - Mazsinka)
2015. jan. 16. 00:17
Akkor jól láttam :) hiába. Lacinak szalonna volt a jele az oviban. Ennek meg kiégett villanykörte.
2665. EsztyMorgan (válaszként erre: 2661. - Mazsinka)
2015. jan. 16. 00:16
Engem is! Főleg, hogy akinél tegnap 51% volt, most az van lemaradva. Tegnap még azt mondtam, hogy Zsué az 51%, most inkább passzolnék..én most töröltem a szavazatomat. Arra esetleg majd ráteszem, aki szimpatikusabban fog párbajozni hétvégén. Bár kétlem, hogy ez megtörténne de hátha.
2664. EsztyMorgan (válaszként erre: 2660. - Sorean)
2015. jan. 16. 00:13
Mire is gondolsz? Ha arra amire én ;) nem szégyellem és nem is tagadom hogy egészséges nő lévén szeretem a szexet, és mindent ami "ezzel" jár. Mondjuk nekem nincs szilikon mellem és sztem megvan az esélye, hogy nem is lesz már. De ha egyszer lesz is (realista vagyok, úgysem lesz) biztos nem kivénhedt rókáktól kapom ajándékba.
2663. Sorean (válaszként erre: 2662. - EsztyMorgan)
2015. jan. 16. 00:12
És azt is meg tudod indokolni, hogy én Nálad miért vagyok ez a kategória? Komolyan érdekel a véleményed, mert talán még profitálhatok is belőle.
❮❮ ... 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook