Való Világ 7 (beszélgetés)
Zsu hogy lehurrogta már Danit, amikor az azt mondta, hogy majd ő válaszol a kérdésre Zsu helyett.
"Te nem fogsz itt válaszolni senki helyett!"
Pfff, aztán miért nem te kígyó?! Hát ki vagy te?! :S
Bence. :D
Laci jókat mondott Zsuról, hogy miért nem fog szerinte visszajönni a párbajról.
Zsu viszont több olyan dolgot is Laci fejéhez vágott, amik valójában őt jellemzik. :)
Vicces volt. :)
Na ez az. Hozta a formáját ma is... :S
Bencét én is bírom. :)
Lilu remélem nem lesz már ebben a szériában, pihenjen csak nyugodtan... :P
:D
Ne már, olyan cuki volt Fannika. :P :D
Hmmm..azért fura, hogy Zsu gúnyolódik Edinán. Ő pár órára rá, ahogy beköltözött, máris ceruzát hegyezett. Aztán jött a Laci affér..ő is egy teljesen másik arcát mutatja.
Komiszt pedig lőjje már le valaki, minden körülmények között :) Bence meg szimplán hülye :) többször is tönkremehetne Lilu házassága :)
Valahogy lemaradt a vége! - meg nem is neked akartam írni! Bocsi!
Gratulálni szerettem volna mindkét beíráshoz!
Hát csajok, nem semmi energiát fektettetek bele ebbe a szenny műsorba... :D
De minden elismerésem nektek érte, tényleg nagyon jó lett mindkét "munka". ;-)
Köszi a választ.:)
A 16. ponttal maximálisan egyetértek! Ha Edinának lett volna egy csepp esze és tartása, csak hátradőlt volna és figyelte volna, ahogy a nézők szimpátiáját elveszti a Laci-Zsu páros.
Jó hosszú válasz lesz :) aztán lehet, hogy mégse. Lássuk.
1. Egyetértek.
2. Szintén, bár nekem azért fura volt, hogy Zsu mégis adta az értetlent mikor a kissé nagyon részeg Dani bevallotta, hogy valóban többet érez iránta. Zárójelben jegyzem meg, hogy Zsu kontrája a "honnan tudod, hogy voltam e már együtt férfival" elég butaskán hangzott, tudván, hogy ugye a 4,5éves fiát talán nem a gólya hozta.
3. Egyetértek.
4. Egyetértek.
5. Egyetértek.
6. Egyetértek.
7. Egyetértek.
8. Egy órás összefoglalóból nehéz kikövetkeztetni a bizalmatlanság miértjét. De a bizalmatlanságnak oka van. A mostani villalakókból senki nem bízik benne, kivéve Dórit. Ennek is oka van és mindent nem lehet ráhúzni arra, hogy mennyire kreált és nagy az ellenszenv iránta. Mi egy órát látunk, ők egymásból kicsivel többet és többet is hallanak. Gondolom egymás háta mögött de ez a kinti világban is gyakori.
9. Látok benne rációt. Sztem (bár most "vakon" tippelek) ekkoriban kezdett kibontakozni ez a fura szerelmi sokszög.
10. A kortesbeszéd körüli hisztit nem tudtam. Nem szoktam streamokat nézni. Sajna se időm se kedvem :) Dani és Edina "összehúzása" akkor már itt is érezhető volt. Zsu pedig kiharcolta magának a dolgot. Számomra ez elég negatív, de a lényeg, hogy Reni kint maradt :)
11. Egyetértek.
12. (kétszer van egymás után) Mindkettőben van igazság. De! Ennek ellenére nem lehet Zsuról lesöpörni a felelősséget. Eltávolódott egymástól a triumvirátus de ha már olyan eszesnek tartjuk Zsut, talán tehetett volna ellene. De nem tett, sőt.
Edina meg szerelmes volt. Mindenki mondta neki körülötte persze ő tagadta, mert akkor nem igaz biztos. Továbbra is úgy gondolom, hogy nem lehet a felelősséget lesöpörni Zsuról. Engedélyt kapott..pfff. És? Lehet Edinára mindent mondani de a Vikcsu párbaj idején ott volt Zsu mellett. Cserébe kapta az ívet Fannitól meg Renitől, előbbitől elég csúnyán. Ezek után Zsu az első áldásos adandó alkalommal szart mindenre és ment a viszkető pöcke után. Annyira viszketett neki, hogy még gondolodni sem volt ideje. Meg is szívta.
13. Egyetértek.
14.-15. Egyetértek.
16. Edina pszichológiai nyomása. Itt baszcsizta el a leányzó. Én hagytam volna mindenféle ráhatás meg nyomás nélkül hadd csinálják ketten a showt. A megfelelő pillanatban a magam malmára hajtottam volna a vizet. Ugyan ez most csak spekuláció de akár be is jöhetett volna. De ugye nem ez történt :)
17-18. Igaz.
19.-20. Szintén.
21. Nem láttunk a takaró alá így nem tudhatjuk, mi történt. Zsu 1x azt mondta, hogy kicsit azért engedett Lacinak aztán "észbe kapott".
22. Zsu ugyanolyan aljadék ebben mint Laci. Egymásra mutogatnak csak Lacit herével áldotta meg a jó isten így Zsunak esélye sem volt.
23-24. A zöld útról csak annyit, hogy sztem Zsu is sejtette, hogy az az igen nem szívből jött. Ha azt hitte, hogy igen, akkor hülyébb mint gondoltam.
25. Edina hangos ez igaz. De attól még lehet igaza. Nem mindenben, ezt nem állítom de érthető a sértettsége.
Szerintem sokkal korábbra nyúlik vissza a történet. Ahogy én láttam:
1. Dani és Zsu jóban vannak, mindent megosztanak egymással. Csak Dani áll ki Zsu mellett a falkatámadással szemben.
2. Dani kezd belezúgni Zsuba, de a lány leállítja. Ennek ellenére továbbra is összetartanak (formálisan?).
3. Zsu kiválasztott lesz, csak Dani áll mögé. Edina örlődik, mert nem tudja, a Vikcsunak tett ígéretének tegyen eleget, vagy menjen szembe a falkatámadásokkal, amiket már ő maga is igazságtalannak érez (ő mondta).
4. Edina közeledik Zsuhoz, mert nagyon kedveli Danit (Edina mondta el, hogy a Dani iránti szimpátiája miatt adott esélyt Zsunak).
5. Vikcsu kidobja a csapatából Edinát, semlegessé teszi. Edina tovább közeledik Zsuhoz, talán már nem csak Dani miatt.
6. Attila bemegy a villába felkészíteni Zsut a párbajára. Rá hagyományozza a cinmkostárs baromságát, amibe akarva-akaratlanul beveszi Edinát azzal, hogy marasztalja, amikor Zsut felkészíti a párbajra.
7. Edina továbbra is Vikcsut várja vissza a villába, de örül Zsu győzelmének. Hivatalosan is megalakul a cinkostárs hülyeség hármójukból.
8. Edina hirtelen úgy gondolja, továbbra sem tud bízni Zsuban (itt még nem volt képben a Laci, mert ő még Dóri felé orientálódott és az összefoglalókból sem derült ki, mi a bizalmatlanság oka), de ezt nem az érintettel közli és kilép a bt-ből, hanem csak Daninak duruzsolja a véleményét.
9. Egyre többet beszéli ki Dani és Edina a háta mögött Zsut. Ez Zsunak is feltűnik, hiszen amikor egyszer végre tud négyszemközt beszélni Danival, megkérdezi, miért távolodott el tőle a fiú, amire kitérő választ kap. Dani akkor azt mondta azért, mert Zsu kifordult magából a győztes párbaja után és nagyképű lett. Ezt sem cáfolni, sem megerősíteni nem lehet, mert nem adták le Zsu megnövekedett arcát az összefoglalókban.
10. Reni kiválasztott lesz és Danit hívja ki. Zsu biztosítja a támogatásáról, ennek ellenére a fiú Edinát kéri fel kampányfőnökének és arra, hogy a kortesbeszédet elmondja. Zsunak ez baromi rosszul esik, nem érti, nem tudja hova tenni a dolgot (streamben volt). Végül Dani mégis Zsut kéri fel a korteskedésre.
11. Dani visszatér a párbajról, Edina egyre jobban belebonyolódik a "szeretem-nem szeretem-csak piásan kívánom a Lacit" ügybe.
12. Munkás hét: Zsu és Dani tovább távolodnak egymástól. Zsu közelebb kerül Lacihoz, sokat beszélgetnek. Laci Edinát elmondja minden akaszkodó kullancsnak, akit max. megdugna.
12. Dani és Zsu óva inti Edinát a Lacitól, mert tudják, hogy a pasi átvágja, Edina megmongggya, hogy őt nem köll félteni, mert nem szerelmes a Laciba.
13. Lacinak minden piás este után kínos Edina, ezért rendszeresen megbeszélik, hogy nem lesz köztük semmi, mert mint nő, Lacinak Edina nem üti meg a szintet. Ha van Zsu, ha nincs.
14. Laci szemet vet Zsu műbájaira, a jakuzziban simogatná is őket, de Zsu akkor látszólag nemet mond Edinára tekintettel. Persze csak kéreti magát, mert igenis tetszik neki, hogy Laci felé nyit. Edina, mint egy féltékeny karvaly, lecsap Lacira és elmondja minden fogyatékosnak, Laci meg elküldi a náthás picsába.
15. Később a zuhanyzóban Edina ezredszerre is elmondja Zsunak, hogy ő aztá' nem szerelmes, lezárja a dolgot. Ádám felhívja Edina figyelmét arra, hogy nem ártana Zsuval is vigyáznia, és milyen igaza van.
16. Másnap ismét megbeszéli Edina és Laci, hogy csak haverok, közben Edina azé' má' igyekszik pszichológiai nyomást gyakorolni Zsura egy ágyban fekve, amikor ki akarja zsarolni belőle azt az ígéretet, hogy soha nem fog összejönni Lacival. Zsu válasza: jelen pillanatban nem, de azt nem mondanám, hogy soha, hiszen nekem is tetszik Laci.
17. Dani egyre féltékenyebb, Edina töke is tele van, egymást erősítgetik a megsebbzett büszkeségük miatt érzett haragban. Egyre távolodnak Zsutól, de még mindig fenntartják a stabilitás és a cinkostárs baromság látszatát.
18. Zsu szörnyellás bögrét kap macitól ajándékba karácsonyra. Kurvára megviseli a dolog, de elvicceli, majd részegen számon kéri macin a dolgot. Annak ellenére, hogy korábban ez ügyben Dani igazat adott Zsunak, a mostani vitában már nem vállalja a véleményét, nem áll Zsu mellé, sőt kissé le is oltja. Zsu nem érti.
19. Zsu bosszúból piásan oda megy Lacihoz és akargya. Gondolja két legyet üt egy csapásra: megmutatja Edinának, aki érezhetően áskálódik ellene hetek óta, hogy "kisanyám, én kellek Lacinak, Te nem! Evetted tőlem Danit, akko' nesze Neked" és "Danikám, bekaphatod, mert elfordultál tőlem!". Béna húzás, nagyon béna, de Zsu ekkor még csak nem is sejti milyen vad méhkasba nyúlt...
20. Laci és Zsu bevonul a nyugiba, ahol max. szemmel basszák meg egymást, máshogy nem közelednek. Edina beviharzik és mintegy vízválasztó, közéjük fekszik. Aaaaszanak egy jó nagyot, egyik csaj sem lesz megkupakolva.
21. Másnap Edina kivonul a nyugiból, Laci felbátorodik és bele akar nyúlni Zsu bugyijába.:D Zsu cicázik vele, de végül nem engedi. Szerintem nem Edinára való tekintettel, csak hülyepicsáskodott egy kicsit.
22. Zsu színt vall Daninak, aki rohanna Edinához. Majd Zsu színt vall Edinának is. Csak azt felejti elmondani, hogy ő akarta Lacit, inkább a tapizást domborítja ki. Gondolom a többit szégyellte. Edina bőg és mérges Lacira.
23. Edina kiborult fejjel ül a teraszon és csikkeket keres magának. Zsu betársul. Má' megin' Laci a téma, mi más? Zsu biztosítja Edinát arról, hogy amíg le nem zárja magában a Laci iránti nem szerelmét, addig nem csenyál semmit Lacival. Edina zöld utat ad, mondván túl van a nem vagyok szerelmes Laciba ügyön.
24. Zsu nem sokat teketóriázik, Laci meg főleg nem, még Edina "gyásznapját" sem várják ki, a fürdőben cserélnek nyálat.:)
25. Edina már Zsura mérges, Dani a háttérből támogatja. Edina keveri a szart, futkos ide-oda tiszta vizet önteni a pohárba és elfejti, hogy nem mindig annak van igaza, aki hangosabb és aki nem hagyja szóhoz jutni a másikat. Arról is megfeledkezik, hogy vannak olyan dolgok, amik nem rá tartoznak.
A többiről felesleges beszélni, úgyis erről megy a huzavona hetek óta.
Igen! ....onnantól és azóta is támadják Zsuzsát rendesen!
Tekerd vissza még jobban! Mielőtt Zsú ittasan Laci fülébe búgta, hogy: "kellessz" Edina keverte rendesen a szálakat! Akkor már látta Edina, hogy ő nem kell igazán Lacinak, a "kellessz" csak olaj volt a tűzre, most már volt akire rázúdíthatja minden bánatát, fájdalmát, dühét! - és ebbe ügyesen bevonta Danit is, akinek nem kellett kétszer mondani, már ugrott is, hogy közös erővel kicsinálják Zsuzsát.