Való Világ 7 (beszélgetés)
De ellenkező esetben győzött az igazság?! Bele kell törődni, hogy a szavazók nagyon kicsi többsége Lacit küldte vissza. Nem azért nyert, mert szerethető karakter. Nem mindenki imádta elvakultan Zsuzsát. Amúgy ma megnéztem a párbajt és valahogy nem is csodálom, hogy kiesett. Elvesztette a fonalat, nem is láttam túl magabiztosnak. Nem is védte meg magát igazán, inkább Edinát ócsárólta. Vikcsunál anno azért összekapart pár érvet de most? Még mindig az áldozati bárány szerepet erőltette. Vikcsunál ez bejött, de itt azért tett arról, hogy utálják. Persze nem mondom, hogy ez az egész szerelmi háromszög nem volt eltúlozva, mert el volt. De akkor sem védte magát úgy ahogy az elvárható volt tőle..
Fanni leköpte Zsu fényképét? Ez ma lesz látható? Jézusom! Ez a nő mindennek a legalja.
Denis és Fanni, nem? Sztem direkt. Vagy már a fene se tudja. De mindegy is már.
Nem is. Sokkal inkább a grátisz mű cicikről.
Azok után, ahogy ővele viselkedtek! - mit lehet tőle várni?
Egyébként a Bv-ben több provokatív kérdésre "nem tudom" választ adott, mert nem akart tapintatlan lenni! Nem úgy mint Fanni, aki leköpte Zsu fényképét! - hát, Istenem! - ő ennyire volt képes!
Például Zsu veszíteni sem tud méltósággal. Most bármit kérdeznek tőle, ott savazza a többieket, ahol, tudja.
Amiket ide leírtál, annak 95%-a feltételezés! Valószínű, hogy te ezt szűröd le, ezt látod és el is hiszed. Elhiszed, mert hatalmas az ego-d! .....de vigyázz és figyelj rá, hogy ne az ego-d használjon téged, hanem te használd az egodat!
Igen, jelent is, csak nem Zsu esetében, aki minden alkalommal elmondta, hogy a zsére hajt keményen, hogy megvegye a kertes házat, akkor most mivel takarózzon, erkölcsi győzelemmel? Szerintem Zsuzsa pont az az ember, aki lesz.ja az erkölcsi győzelmet, mert pont ő az, aki mindenáron győzni akart, akár úgy, hogy átgázol barátokon, akár úgy, hogy elszedi a pasijaikat, akár úgy, hogy első nap ágyba bújik valakivel, bárhogy, csak nyerjen. Én mindent kinézek belőle. Erkölcsi győzelemről beszélhetünk egy nemesebb célért folyó küzdelemben, vagy egy színvonalasabb játékban, teszem azt, ahol a pénz sok, de nem minden. Mint mondtam: ez a VV, nem a Nobel-díjért folyó küzdelem, nem lehet senki erkölcsi győztes, mert jóformán mind erkölcsi nulla inkább, úgy fogalmaznék-egytől egyig.
De ennek mi az értelme? Nem valami izgalmas játékos.
csak azok basztak rá akik szavaztak Szegény Zsura :(
Nem a csalódás beszél belőlem! Lehet, hogy az "erkölcsi győzelem" neked nem vigasz - nem lehet pénzre váltani - de hidd el, létezik még sok ember a földön, akinek jelent valamit e két szó!
(Ismét lehetne mit olvasni a soraid között!)
Szerintem is,mert ez olyan minimális szavazat különbség.Szerintem a VV-k történetében nem is volt iyen szoros párbaj.
Arról nem is beszélve ,hogy lehet azt ellenőrizni,hogy most ide kattintok,most pedig oda,meg vissza....meg stb.
Ez olyan átláthatatlan,manipuláció az egész.
Lacit az rtl küldte vissza,nem a közönség
Így igaz.Még most jön a java.Igaz, én most egyáltalán nem tudnám kinek adni a fődíjat.
Én inkább azt mondanám, egyik kutya, másik eb. Az a 200 szavazat semmi, akár Zsuzsa is visszamehetett volna, nem akkora fölény ez, hogy erre verje a nyálát bárki is. De nem így történt. Szerintem az erkölcsi győzelem nem vigasz, meg ki mondja, hogy övé az erkölcsi győzelem? Pár csalódott ember? Zsuzsa vesztett, bele kell törődni, és továbblépni, ennyi.
Dani és Fanni miért változtatták meg a véleményüket? - miért Lacit várták vissza?
Teljesen ki vagyok bukva, hogy kiszavazták Zsut:( Most miért jobb egy ilyen féreg, mint Laci? Én el se hittem, amikor megláttam a szavazatok végeredményét, azt hittem, elsírom magam. Zsu nélkül unalmas lesz a játék, nem fog történni semmi, le fog esni a nézettség. Senki nem kíváncsi a Fanni nyávogására, meg a Denisz kufircolására, azok másra nem képesek, az Edina egy buta tyúk, a Laci tönkre fogja tenni, a többiek meg uncsik, most eszembe se jut a nevük. Sajnálom, hogy Zsu kudarcot vallott, pedig nagyon szorítottam neki, neki kellett volna megnyerni az egész játékot. Nem is értem, mit láthatnak az emberek Laciban, hogy visszaküldték????
Az erkölcsi győzelem nem a vásárlásról szól!
Hát az erkölcsi győzelemből (bár lehet vele takarózni)nem nagy kertes házat a fiának.
Te bari talán Te is benne voltál a pikszisbe ezért ez a gyülölködés...))))
Zsu elégtételt kapott! Laci kezet nyújtott Zsuzsának, majd a fülébe súgta bocsánatkérését, amit a villában elkövetett ellene. "Csak játék volt!" - mondta.
Az erkölcsi győzelem Zsuzsáé!
Nem, nem az. Ezek a száraz tények. Sok kommentelő van facebookon de ebből szted mindenkinek van okostelefonja? A fiatalabb generációnak igen de ott meg nem biztos, hogy mindenki nézi a műsort. De itt sem mindenkinek van okostelefonja. Nekem sincs. Tabletre letöltöttem az alkalmazást de pl én nem is szavaztam mert nekem nem volt tétje.
Más lett volna,ha nem csak okos telefonnal lehet szavazni!
azért érdekes hogy az emberek több mint 70%-ka Zsut akarta vissza a villába,ennek ellenére mit lett belőle..
Na azért az barokkos túlzás, hogy ismered Zsut.
Nem tudom de már "dzsihádot" hirdet Zsuzsa ellen...Nem kell ezt ennyire véresen komolyan venni.
Most ki lesz a rossz mindenkinek a villába?Gyülölködés nélkül nem megy nekik.
További ajánlott fórumok: