Való Világ 7 (beszélgetés)
Remélem, hogy Dennis megy vissza. :)
VV1 Szabolcs (tuja volt Majka mellett)
VV3 Miló (tuja volt Leó mellett)
mégis ők nyerték meg.
Egyébként nem tudom szoktátok-e olvasni a "hogyvolt"-ot, ott a kommentek között olvastam nem is egyszer, hogy akik nézik az éjszakai adást, azt állítják, hogy Robin tök jó fej, vicces, de az összefoglalóban ebből nem mutatnak semmit.
Hiába, a szerkesztők úgy csinálják az adást, ahogy az RTL érdekei kívánják.
Egyetértek.
A mostani párbajnál pedig: Hajrá Dennis!
Őszintén? Egy tuja ne nyerjen ilyen játékot!Jól mondta Attila annak idején. Vannak itt többen, akik sok energiát fektettek bele, és az nem Robin. Ő egy visszafogott ember, de pont emiatt a hangját is alig hallani, gyakran azt érzem, nem odavaló, mit keres ott? Biztonsági játékot játszik, egy kissé napraforgó is. Nem szeretem az ilyen kis megalkuvókat.
Robin..szivárvány..de ettől függetlenül én is. A párbajt illetően én meglepő módon Daninak szurkolok :) igaz, a Zsus esetnél nem viselkedett a legszebben. De még ezzel együtt is inkább őt nézném és nézem szívesebben mint a tökét markolászó Komiszt.
Ennél a felhozatalnál,én is Robinnak adnám a nyereményt.Egyenlőre,mert még változhat a véleményem Robinról.
Igen, essen ki mindenki, és Macika nyerje meg végül a játékot. :D
Röff-röff! :)
Érdekes... essen ki Dani, mert unalmas, essen ki, mert a triót meg kell gyengíteni, essen ki, hogy mehessen utána Edina, Laci... ahan. Kiesik Dani, Edina, Laci... szuper. Ki marad? Fanni, Dennis, Dóri, Robin? Ahan. Akkor így-úgy utáljuk Fannikát, de végül csak kisül, hogy ő nyeri az egész játékot. Értem. Tök jó. Most kell örülni? Akkor már inkább Robin, komolyan mondom!
Bárhogy is magyarázta Dani,azért meg volt sápadva ,hogy Dennis Őt hívta ki.Nagyon fapofával nézett a vakvilágba.
Hát már akkor inkább Dennisnek drukkolok!
Olyan nincs,hogy egyik se menjen vissza???:D
Szerintem jól választott Komisz.
Ki nyerje a párbajt?
Elég szoros az állás.
[link]
Dani kiesésével megbomlik a trió, Dinka, meg Laci már nem lesznek olyan erősek! Senkinek nem drukkolok,mindegyik nagyon csúnyán bántotta Zsuzsát, főleg Dinka és Dani a hiererhia héten.
Pont nekem úgy tűnik nagyon sokszor Lilu, hogy Fannit nagyon nem csípi... Zsura volt "rámozdulva", őt nagyon favorizálta. A tegnapi adást nem láttam.
Pont ma jegyeztem meg ugyanezt magamban. Úgy látszik, egy rugóra járok ma veletek.
Ez a Lilu is pfff..ennyire jól láthatóan és hallhatóan anti-Edina/Lacizni és Fannit dicsőíteni. Tök mindegy, hogy mi kit szeretünk vagy nem de egy műsorvezetőtől kicsit több függetlenséget "várnék".
Engem már olyan szinten idegesít ahogy Denis majmolja Aureliót hogy már szavakat sem találok. És ez nálam nagy szó.
Eskoz en hatalmas a csapda (ugymond). ma mar halat adok az egnek, hgy megszabadultam tole, az sem volt egyszeruuuuu. Soha tobbet, waaaa
Neked olteszed, en meg vagy 6x visszafogadtam, en barom! Pedig a barinoim mennyit cseszettek!de ilyenkor hiaba.
Mindenki a sajat karan tanul :)
Vagy nem :)
Majd légyszíves írjátok meg kit választott Denisz,nem bírom nézni,annyira idegesítenek:)
Jaj, nekem is. Épp az imént gondolkodtam el, vajon miért rühellem ennyire... érzelmi zsarolás, hiszti, dedós nyafogás, örökös féltékenység, felfújt sza.ozások... repült is, mint a kismadár az ajtómon kifelé. :D
Azert kivi lettem vna ,megmossa-e vele a fogait...
Oke, hgy szelsoseges, birom is 1-2 dolgat, de tulzasokba esik. Ez az volt!
, megneztem vna, ilyen szituban,mennyire "tokos"
Volt has.kaliberu pasim..sajtos ... :( en csusziban nezem, szval most egy darabig nem jovok ide :)
Azért ilyenért még Fannit sem zárnám ki.
Ez a Laci annyit hisztizik, hogy nézni is rossz. Ki akar menni, leveszi a lila kendőt..blablablablabla..annyira férfi, hogy csak a szája jár nonstop!
Edina-Laci... Halalra itelt kapcsi ,bizalom nulla
Hmmm, ezt en ugy oldottam vna meg, hgy mosson vele O fogat, kulonben kizaras...
Idiota piccsa, ilyenekkel szorakozni. Pfffff
Fanni atment primitiv nagykepube... Ez mar az a hatar, ami sztem a jonepnek nem fog bejonni (megertem, sokkk a csaj) lesz majd belole p.b nyuszko vagy akarmi ,de nyertes nem lesz elbaszcsizta...
További ajánlott fórumok: