Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Való Világ 7 fórum

Való Világ 7 (beszélgetés)

❮❮ ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... ❯❯
4072. EsztyMorgan (válaszként erre: 4070. - Ancsika688)
2015. febr. 10. 22:46
Persze hisz egyszerűbb másokat hibáztatni. Edina annyira hangoztatta, hogy ez egy egyéni játék. Hát tessék!
4071. EsztyMorgan (válaszként erre: 4069. - Akác56)
2015. febr. 10. 22:44
Basszus, nem unjátok még, hogy még mindig Zsu a téma? A szegény, ártatlan Zsu! Egy óra összefoglalót kapunk, nem tudhatjuk, hogy mi történik avagy történt a maradék pár órában. Zsu tehetett a közutálatról, tetszik vagy sem! Nem mondom, hogy nem lett felfújva az egész nem létező szerelmi háromszög és Zsu intim testrészének viszketése..de röhej, hogy még mindig Zsu a sztár. Komolyan, bukjatok a begyére :) Edina Lacival párbajozik, ennél nagyobb elégtétel talán nem is létezik. Én sajna nem látom a párbajt, addigra már kórházban leszek..de talán jobb is. Valahogy nem vonz a RETEK Klub gerjesztett drámája.
2015. febr. 10. 22:39

Szerintem ez a Zsuzsa téma ,nagyon ki volt sarkítva.Különben is már régen kiesett,nem kellene már vele foglalkozni.

Laci-Edina mártírkodása is idegesítő,nehogy már a többiek legyenek hibásak,mert párbajoznak.

Azért azt megnéztem volna,mi lett volna ha ketten maradtak volna legvégén a fődíjért,akkor is így szeretnék egymást?

4069. akác56
2015. febr. 10. 22:32
Jézusom, Laci hogy beszél a többivel! Nincs egy mosoly az arcán - depressziós! Fel vannak háborodva, de eszükbe sem jut, hogy szegény Zsuzsával ők milyen csúnyán viselkedtek!
4068. violiv39 (válaszként erre: 4047. - Fulemule001)
2015. febr. 10. 21:31

A két sunyira gondolsz :D

Gondold végig, ez a két ember mit csinált? Robin még néha mutatott valamit magából, na de Dóri!? A csicska ge..i stb. trágárkodásai, az ide-oda csapódok magatartásán kívül semmi egyebet nem mutatott. Én senkinek nem adnék semmit. Sztem Fanni lesz a befutó, az RTL iszonyatosan nyomja. Két párbajt is megúszott, tuti ez sem volt véletlen :-)

4067. feketebárány74 (válaszként erre: 4065. - KiteKati)
2015. febr. 10. 16:08

Sőt közönséges is, meg olyan, mintha suttyomban drogozna a villában, meg mint egy zombi, úgy néz ki... :S

Meg ahogy beszél, az is eléggé irritáló, fölényes és bunkó.

Játssza most már tényleg a saját játékát, ez a helyezkedés ide-oda már nagyon uncsi tőle.

Először Fanniékhoz húz, aztán Zsuhoz?! Majd egyszerre mindkettőhöz, aztán megint Fanniékhoz?! De majd piacozni Zsuval fog menni a játék után?!

Úgy forgatja azt a köpönyeget, hogy majd beleszédülök... :D

Igazad van, egy semmitmondó, unalmas az egész /mű/nő.

És hát azt se feledjük, hogy szerinte Lengyelország fővárosa Prága... :P :D

4066. Mazsinka
2015. febr. 10. 15:49
Melyik a jobb? Dóri magát adja: dögunalom, műveletlen. Szerintem Dennis sem lenne különb, ha beköltözés előtt nem olvasta volna a Hogyan gyúrjunk össze VV karaktereket vagy az Aurelio farokröptetései a győzelemig című könyveket... Ja, bocs, nem Dennis nem tud olvasni.
4065. KiteKati (válaszként erre: 4061. - Feketebárány74)
2015. febr. 10. 15:28

Pont erre gondolok: hogy juthatott el ez a playmate idáig, soha egy jelet nem kapott, végigsunnyogta az egészet.

Roppant unalmas személyiség, műveletlen, és most már szerintem irritáló is a vonaglása, a semmitmondó megszólalásai, ha éppen muszáj...

4064. feketebárány74 (válaszként erre: 4063. - Mazsinka)
2015. febr. 10. 14:45

:D

Oké. :)

4063. Mazsinka (válaszként erre: 4062. - Feketebárány74)
2015. febr. 10. 14:42
Hát elég di(c)k téma... :D De zárjuk is rövidre, és kanyarodjunk vissza a fórum témájához. :)
4062. feketebárány74 (válaszként erre: 4060. - Mazsinka)
2015. febr. 10. 14:36

Dikk. :D

Erős csuklófájdalom?! Hogy mik vannak... :)

Áhh nem foglalkozom én már a Zsu "hasonmással", ráakaszkodott egy rokonára, akivel eltartatja magát, és bebetonozta magát hozzá a lakásába... :S

4061. feketebárány74 (válaszként erre: 4058. - Mazsinka)
2015. febr. 10. 14:31

Azt én sem értem, hogy Dóri hogy juthatott el idáig a játékban, sőt nekem sokszor úgy tűnik, mintha szétunná az agyát. De ezt Lacin is sokszor látom, mintha nem is akarnának nyerni, vagy nem tudom...

Fanni meg foglalkozzon csak Dennis-szel, Dóri amúgy is napraforgó, ő csak menjen majd piacozni a kígyó Zsuval... :P

4060. Mazsinka (válaszként erre: 4057. - Feketebárány74)
2015. febr. 10. 14:29
Belenéztem az üveggömbömbe, hókuszpókusz... nálad erős csuklófájdalom várható pár éven belül, ha nem lépsz túl ezen a Zsu hasonmás csaj ügyön, és nem keresel egy hozzád illő csajszit. :) :P
4059. Tutukam
2015. febr. 10. 14:27
mondjuk megnézném az arcukat miután ezt Dóri visszanézi :D no akkor lenne igazán tündérfali pityergés...
4058. Mazsinka
2015. febr. 10. 14:24
Fanni minden lépését kontrollálja Dórinak. Dórinak senkivel sem szabad beszélnie, mi az, hogy Dóri másra is ránéz... mi volt, hogy Zsuzsával is beszélt... közben meg jól kibeszéli. Nem most kezdte. Pár napja leadta, hogy Dóri párbaj nélkül bejut a fináléba, ki ez a Dóri már, nem csinál semmit, de hogy képzeli ezt, hogy eddig eljutott. Aztán jön a szeretemimádom Dórit fázis, majd ismét a kibeszélés. Ebből is csinálhatnának egy szép kis összefoglalót, nemcsak azon a jeleneten kell rugózni, mikor Laci Zsuzsával smacizik a fürdőben, mert azt minden alkalommal lenyomják Edó torkán.
4057. feketebárány74 (válaszként erre: 4053. - Mazsinka)
2015. febr. 10. 14:22

Én nem utálom. :P

Mazsinka jósdája, ez tetszik. :D

Nekünk is jósolhatnál, hogy mi fog történni az életünkben a közeljövőben... :P ;-)

2015. febr. 10. 14:12

Dennist eddig sem csíptem, Fanniban csalódtam tegnap, hogy így ócsárolja az állítólagos barátnőjét.

Szerintem nem Dóri oldaláról volt érdek Dennis barátsága, mert erősnek gondolja (amúgy miért gondolnák őt erősnek??), hanem inkább Dennis oldaláról, végülis Dóri playmate, gondolta, már csak ezért is sok támogatója van.

4055. 576a41f97b (válaszként erre: 4052. - Tutukam)
2015. febr. 10. 14:10
Ahol (igaz, másik műsorban való) statiszta szerepekért is térdelnek ott a 40 milliós nyereményt nem hiszem, hogy ilyen alapon osztják... :))
4054. Tutukam
2015. febr. 10. 13:48
Ekkora szégyen nőt... Buta a végtelenégig, még csak nem is szép.
4053. Mazsinka
2015. febr. 10. 13:41
A csapból is Fanni folyik. Mindenki utálja, de azért majd rejtélyes módon megnyeri a játékot. Jósdát kéne nyitnom.
4052. Tutukam
2015. febr. 10. 13:38
Modjuk ebben tényleg igazad van... Ki tudja Denisen kívül még ki használaj őt az RTL-nél... :D
4051. pzm3 (válaszként erre: 4050. - Mazsinka)
2015. febr. 10. 13:32
Ne is mondd! Attól tartok ezt az idióta Fannikát akarják kihozni győztesnek.Nagyon kivételeznek vele!
4050. Mazsinka
2015. febr. 10. 13:18
Edina megérdemelte a büntetést, mert sokszor volt szabályszegő. De az is igaz, hogy a csatorna nagyon jól tudta, hogy ez egy Laci-Edina párbaj lesz, nem történhet másképp. Annyira ellaposodott a műsor, hogy fel kellett izzítani. Véleményem szerint a csatorna részrehajló. Csak egy példa: tegnapi jelmezek. Edina bűnözőnek, rabnak öltözve ebben a gagyi ruhában, Robin kész szánalom a bohóc jelmezben, míg Fannika háremhölgyként vonaglik, hastáncol. Fannika a kitűnő műsorvezető, aki előtt le kell borulni, mert kimondott három mondatot káromkodás nélkül. Nagy érdem. Fannika nem kap büntetést, mert fogkeféket mártogat vécébe. Ha Lilu bejelentkezik, első kérdése: Fanni hogy vagy? Pl. Dórihoz szinte alig szólnak...
4049. pzm3
2015. febr. 10. 12:48

Szerintem ekkora büntetést nem érdemeltek,nagyon nagy túlzás.De az rtl pont arra játszott,hogy ez a szituáció alakuljon ki.Robinra kicsit haragszok a döntése miatt,de még mindig azt gondolom,hogy neki kell megnyerni a játékot.Vagy ha nem ő akkor Edina nyerjen.Ha a Fanni-Dóri-Denis trió közül nyerne valaki,azt vagy bundának tartanám,vagy nagyon meg lennék ijedve,hogy a magyar embernek ez kell.

Szerintem,most Edina fog visszamenni,és remélhetőleg nem marad egyedül teljesen.

4048. Tutukam
2015. febr. 10. 12:30
Szerintem megérdemelt volt a büntetés. Edina egyik szabályszegési büntetésböl sem tanult (általába a büntetésbe is csinált szabályszegést) ugyhogy ezzen most bezzeg nem vigyorog... A másik ha annyira szeretik egymást akkor miért mondják le egymást? Laci is párszor leku...a drága szerelmesét. Én ha szeretek valakit nem mondom le a fekete földig. Az meg hogy Robin úgy döntött ahogy az szerintem helyém csak az ö dolga, Fannit is utálja meg Lacit is mind1 neki csak valamelyik már mennyen ki. Fanni a nök szégyene mindenki oda meg vissza van attól, hogy a BV-ban nem káromkodott... 21 éves létére olyan ostoba, primitív hogy az a legnagyobb dolog, hogy nem káromkodik... Szüleinek oklevelet e nevelésért! GRATULA nekik. Anyuka biztos mindig ilyen szűzpecekről álmodott akki csak arra képes hogy hisztizzen meg szexeljen néha meg szolizzon, nem baj majd elmegy luxusprostinak modell címén mert az agyát elnézve más nem lesz belőlle. Denis hát... az ertikulálos majom aki azt hiszi hogy attól valaki hogy markolássza a tökeit és ostoba szöveget nyomát meg az erőlteti a lazaságot hát akkor nagyon téved... De rajtuk látni, hogy tényleg éreznek egymásiránt valamit. Lenne egy javaslatom, az RTL-nek annyit használják a vv lakók a csicska szót, hogy iganán kiadhatnák nekik feladatul hogy írják le a csicska szó jelentését. + személyre szabott szavakat is pl Fanni fejtse már ki hogy mit jelent e szüzpecek és, hogy ez milyen eredetü szó ha már az állítja magáról, hogy ő az.
2015. febr. 10. 12:30
Jelen pillanatban kettő személy van,akik megérdemelnék a döntő játszmát.Dóri,Robin,személyes véleményem.
4046. fulemule001 (válaszként erre: 4044. - Akác56)
2015. febr. 10. 12:25
sajnos egyre többet gondolok erre.Amikor az egyik személyre gondolok,Ő lenne sz a játékos,hogy talán megnyerhetné.Biztos a napi összefoglalóban rám cáfol a játékos.
4045. Mazsinka
2015. febr. 10. 09:27

Egy egyenes jellem sincs köztük. Fanni és Dennis jön a sz.r dumával, hogy magukat adják, meg ilyen-olyan őszinték. Hogy lehet már olyat mondani, hogy kedvelem Dórit, imádom, szeretem, fogadott nővérem, de tulajdonképpen utálom? Dórinak igaza van, hogy Fanni állandó kontroll alatt tartja. Közben meg jól kibeszélik.

Edinának fontosabb a fődíj, mint Laci.

4044. akác56
2015. febr. 9. 23:37

Edina biztos sokszor kamuzik, Laci meg olyan rezzenéstelen arcot vág, hogy arról aztán leolvasni semmit nem lehet!

Nem lehetne, hogy az első díj nem kerülne kiosztásra?

4043. Mazsinka
2015. febr. 9. 23:04
No, igen, még jó, hogy Fanniék olyan őszinték... imádjuk, szeretjük Dórit, a nővérünknek tekintjük... kivéve, ha a vécében beszélgetünk, mert akkor tulajdonképpen utáljuk.
❮❮ ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook