Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Való Világ 6 (VV6) fórum fórum

Való Világ 6 (VV6) fórum (beszélgetés)

3216. Macsek. (válaszként erre: 3215. - Salabakter)
2014. ápr. 1. 14:54
Sajnos nem rá fogják, hanem nagy valószínűséggel Teo kapja majd, és szerintem bárkit visz ki, kint marad. Mármint Teo.
2014. ápr. 1. 14:35
Most a következő kiválasztáskor Krisztiánra kéne tenni a kendőt! Jó móka lenne:)
2014. ápr. 1. 13:28

Sokan el vannak ragadtatva, hogy milyen cuki Zsófi.

Férfi szemmel ( mert az van nekem ) egy rettentóen idegesítő neoprimitiv csaj.

Butasága, naivsága általános viselkedés nem üti meg a nagycsoportos óvódások szintjét.

A pink. szemforgató, póthajas Zsófi, ha valóban olyan hülye, mint ahogy látjuk, megérdemli, hogy megnyerje a fődíjat.

Legalább lesz pénze pszichikai kezelésekre, magán pszichológusra, valamint ideggyógyászra, aki talán kikezeli a csecsemőkorból visszamaradt érthetetlen hisztijeit.

3213. Sorean (válaszként erre: 3207. - 4510537174)
2014. ápr. 1. 12:19
Én sem látok benne semmi pozitívat, sőt engem kifejezetten irritál. Ő nyers és durva, amit sokan az őszinteséggel kevernek.
3212. Sorean (válaszként erre: 3204. - Mazsinka)
2014. ápr. 1. 12:18
Így van.
3211. Sorean (válaszként erre: 3202. - 4510537174)
2014. ápr. 1. 12:16
Szerintem meg a traktorosnak lett az a veszte, hogy megalakult a Kriza szimbiózis, mert hatalmasra növesztette az amúgy sem apró egóját ez a "kapcsolat".
2014. ápr. 1. 11:16

A túlzott öröm a legundorítóbb. Attól senki nem lesz zseni, hogy néhány okostelefonos rá szavaz.

A Belevalókban hallhatjuk kik állnak a szavazatok mögött. Ilyeneknek nem szeretnék tetszeni.

Au példát mutatott abból, hogy nem szabad örülni.

3209. Mazsinka
2014. ápr. 1. 11:09
Az egy dolog, hogy odaszúrta, hogy kisiklott a sín, de aztán még bent is taglalta, hogy kb. mindenki neki szurkolt, és alázták Sárlottot. Igen, neki szurkolt 66 százalék, a maradék meg emennek, s azok pont ugyanazt gondolják róla (buta hisztipi.a), mint ő Sárlottról. A méltóságteljes győzelem elmaradt.
3208. Mazsinka (válaszként erre: 3205. - 988c5dc163)
2014. ápr. 1. 11:06
Szerintem egy párbajon a vesztesnek kell felállnia, és gratulálnia a másiknak, nem a győztes puszilja le a vesztest.
3207. 4510537174 (válaszként erre: 3203. - 988c5dc163)
2014. ápr. 1. 11:05

Ha a Körhinta parasztlegényeire és a filmek paraszthőseire gondolok, ez a nánási legény más kategória. Kűbunkó ! Kb. úgy beszél a nőkke, mint a kocsis a lovábval. Mitől rendes gyerek ?

Nem iszik ? Nem dohányzik ? Kedves, okos fiú ?

Bedölsz te is annak, hogy rámondták, őszinte ?

Mit látsz benne pozitivat? Én semmit.

3206. Mazsinka (válaszként erre: 3200. - Sorean)
Ez tény.
3205. 988c5dc163 (válaszként erre: 3199. - Szimba)
Valamire rosszul emlékszel, nézd vissza Sarlit mikor nyert hogyan viselkedett, ugy elment Dorka mellett mintha ott sem lett volna, vagy én voltam vak ? Az meg jogos volt amit Iza be szólt, ennyi bele fért.
3204. Mazsinka (válaszként erre: 3203. - 988c5dc163)
Ez igaz, egy vérbeli, falusi parasztgyerek tudja, miképp morzsolják a kukoricát, és különbséget tud tenni liba és kacsa közt. Annyiról van szó, hogy vidéki, tájszólása van, kellően egyszerű, de a paraszt szót nem a legnemesebb értelmében használnám, ha róla beszélek.
3203. 988c5dc163 (válaszként erre: 3202. - 4510537174)
2014. ápr. 1. 10:54
Nem olyan paraszt Krisztián mert azok tudják hogyan kell a kukoricát zuzni. Esetleg a szó másik értelme lehetne igaz, de azért jó gyerek ő.
2014. ápr. 1. 10:43

Minden kiesésnek oka van.

Charlotte legnagyobb hibája volt, hogy jobb híján a félnótás, agykárosult Simonnal állt össze. Egy magára valamit is adó nő, nem áll le egy ilyen férfiatlan sültbolonddal. Pláne, hogy még azt is állítja, élete nagy szerelme.

Izának is az lesz a veszte, hogy öszeállt egy vadparaszttal, akiről még a képernyőn keresztül is érzehető a trágyaszag.

Ha valóban az okostelefonosok döntenek és nem nyúl bele az RTL, akkor kiszámíthatlan ki nyer. Ha a tini lányok döntik el, akkor a farokcsóváló olazs- svájci - magyar - more gyerek lesz a győztes.

3201. Tündérlányka (válaszként erre: 3191. - D1zsúlika)
2014. ápr. 1. 10:20

Nana,tessék figyelni a részletekre! :) Pont,hogy a folt nélküli sonkát eszi meg csak :D Vagy nem azért verte ki a hisztit,mert csak foltos sonka maradt a kényes gyomrának? Mondjuk ez is milyen már...a hambit persze 2 pofára falta,nem nézegette,hogy vajon foltos-e vagy mi a fene :)

Krisztián is fene kényes volt a csíkos héten,kint lázongott,hogy főtt kaja kell neki,mert tönkre megy a paraszt-gyomra 2 napi konzervevéstől,erre mikor bekerültek,ment a hambizabálás :) Akkor jót nevettem a főtt kajáján,tényleg.

Most nem akarok azzal jönni,hogy hányan sonkát sem láttak életükben,ezek meg itt verik magukat...

Iza méltatlanul nyert,ahogy írtátok is. Sárit sajnáltam,de legalább találkozik végre Simonnal és nem lesz többé hiányérzete sem :) Kiváncsi leszek a legközelebbi kiválasztáson kire kerül a kendő. Szerintem most Teo körül szorul majd a hurok..

3200. Sorean (válaszként erre: 3199. - Szimba)
2014. ápr. 1. 08:14
Győzni is méltósággal, vagy legalább sportszerűen kell. Izának ez nem jött össze...
3199. szimba (válaszként erre: 3191. - D1zsúlika)
2014. ápr. 1. 07:09

Azért az mondott el a legtöbbet szerintem, amikor a százalékok kihirdetése után Iza nem odament Sárihoz megölelni/elköszönni, hanem még akkor is csak rárikácsolt, hogy kisiklott. Ötéves szint.

Azt figyeltem meg, hogy eddig minden játékos, akár kedveltem, akár nem, akár kiesett, akár bent maradt, nagyon szimpatikus viselkedéssel fogadta a helyzetet. (Leginkább Dorkára emlékszem, őt nagyon nem bírtam, de a kiesése után nem acsargott, nem vagdalkozott, nem kiabált a győztesre kígyót-békát, és ekkor tök szimpi lett.)

Izának ez sem sikerült.

3198. akác56 (válaszként erre: 3197. - Monty)
2014. ápr. 1. 06:44
Valahol olvastam, hogy Iza Kiszel Tünde alsónemű gyűjteményét mutatta be!
3197. monty (válaszként erre: 3194. - 4510537174)
2014. ápr. 1. 06:10

Szerintem ezt a vv-t Aurélió nyeri. Most minden jel erre mutat.

Izát én biztos nem merném képernyőre engedni, még mint celeb sem. Max Kiszel Tüci 2-nek! :)

3196. 4510537174 (válaszként erre: 3195. - Akác56)
2014. márc. 31. 23:45

Tudod, a kivételek erősítik a szabályt.

Elvileg egyik sem érdemli meg a díjat, de nem is fogják túl könnyen megkapni. Még nem látni, hogy reklámoznák a szponzorokat.

3195. akác56 (válaszként erre: 3194. - 4510537174)
2014. márc. 31. 23:39
Általában nem az elsők profitálnak belőle
2014. márc. 31. 22:01

Biztos vagyok benne, hogy lány nyeri ajátékot. Eddig csak fiúk nyertek.

Nem csodálkoznék, ha Iza lenne a befutó.

Ő belőle lehet celeb, akit fel tudnak használni, ha kikupálják.

3193. 988c5dc163 (válaszként erre: 3191. - D1zsúlika)
2014. márc. 31. 21:54
Én meg az rtl reggeli müsorában néztem Sárlit, most nagyon aranyos volt teljesen más mint a villában.
3192. salabakter (válaszként erre: 3191. - D1zsúlika)
2014. márc. 31. 21:41

!!!

:D

2014. márc. 31. 20:28

Ma néztem meg a tegnapi párbajt!!

Nem voltam benne biztos, hogy Sárinak nagy esélye lenne a nyerésre, de nagyon drukkoltam neki. A különböző "házi szavazásokon" szinte Ő vezetett végig, 5-10 %-kal, és ez reményt adott arra, hogy Ő megy vissza.

A tegnapi párbaj kapcsán, több dolog is elkeserít. Egyrészt az, hogy egy ilyen ember, mint Iza, aki azt testesíti meg, ami nagyon nem tetszik nekem, ilyen hatalmas különbséggel tudott visszamenni.

Én nem szerettem azokat az "összeesküvés elméleteket", amit állandóan hangoztattak a neten, hogy a csatorna csal, ez vagy az, valakinek a farvége, ismerőse, vagy megfordítják a fotókat stb, most már elhiszem!

Lilu szavazásra való biztatása "szavazzanak minél többen, és főleg arra, aki aktívabb, színesebb egyéniség, akit szívesen látnánk viszont a villában", már világossá tette előttem, hogy ők már tudják, hogy Iza megy vissza. Pontosan ezért, ebben a tudatban fényezték, nyomták is Izát, borítékolható volt a győzelme.

A csatorna gátlástalan, még csak nem is palástolta viselkedését, egy fikarcnyi kételyt sem keltett már bennem, hogy elcsalták - közjegyző nélkül persze még könnyebb!!! - a szavazást. Ha 60 % körül mindenhol Sári vezetett, hogyan lehet éppen fordított eredmény a vége??!!

Ha csak pár %-kal is megy vissza Iza, meg sem fordulna ilyen a fejemben, de azért ez pofátlanság, "csatorna alatti"!

Írtam már, hogy nem volt igazán kedvencem. Sári, Zsófi és Teó élvezte még a szimpátiám. Zsófi kiesett a körből, mert a tettetett(?!) vagy tényleges(?!) naivságának varázsa, nálam már átment butaságba, így most Teo maradt még. Tudom, hogy nem domináns személyiség, de nincs benne rossz indulat!Ő sem lesz sokáig.

Sajnos, a fiatal tinik körében - akik a legfőbb szavazó bázist képviselik!!! -, az a menő, aki csak úgy érzi jól magát szórakozás közben, hogy állandóan részeg, aki henyél, aki állandóan ordibál, akinek nincs egy értelmes mondata, aki csak a foltos sonkát szereti.

Nem szimpatikus Nekik, a visszafogott viselkedés, az a nyerő, ha valaki harsány, ármánykodó, magamutogató, alpári.

Már nem érdekel, hogy ki fog a végén nyerni!

Írtam már, hogy véleményem szerint senki nem érdemli meg a főnyereményt, ha egyáltalán lesz?!

Fordítsák inkább jótékony célra!

Sok szerencsét és boldogságot kívánok Sárinak a kinti életben!

Gratulálok az ellenfélnek is, mert úgy fair a dolog. Szerintem.

2014. márc. 31. 19:21

Úgy látom, az idősebbbeket sorra kigyomlálták.

Viki már retteghet a maga 23 évével.

3189. 988c5dc163 (válaszként erre: 3187. - Monty)
2014. márc. 31. 18:57
Csak az ordenálé üvöltésről jutott eszembe , a szomszéd asszonyom nagyon halkan beszél utálom hogy nem érteni mit mond. Egyszer hallom amikor a férje ki jött a házukból és vissza szólt dögölj meg te. Gondolom halkan mondta az embernek hogy dőgőlj meg, de hát attól még mondta.
3188. salabakter (válaszként erre: 3187. - Monty)
2014. márc. 31. 16:54
Hát én is épp ezt mondtam!Sári intelligensebb,csak akkor emelte fel a hangját,ha már Iza százszorosan túlüvöltötte.Mégis Iza kellett a néépnek,illetve az RTL_nek.
3187. monty (válaszként erre: 3176. - Salabakter)
2014. márc. 31. 16:02

Drogozott. Ehhez pénz kell, fiatalon vagy lopsz, vagy eladod magad. Valamelyik fórumon hozzászólt

egy olyan személy, aki ismeri személyesen.

Most nem másolom be ide, miket írt.

Lehet dobálózni ezzel az 500-as számmal, de Charli fényévekkel intelligensebb.

Én azzal tudok azonosulni, aki azt vallja, hogy nem kell ordenáré módon üvöltözni ahhoz, hogy megbeszéljünk egy problémát.Persze van egy pont. De alapból????,

Én még mindig azt mondom, Iza a villa színésznője. Krisztián pedig a lábtörlője.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook