Való Világ 6 (VV6) fórum (beszélgetés)
Őszintén: engem is kiakasztott volna, ugyanezeket gondoltam magamban, csak lehet, hogy nem mondtam volna ki, s nem álltam volna le ilyen hülyeségen vitázni, de hát nem hiába nem vagyok én a villalakó, ők meg igen. :)Ettől függetlenül Teot nem tartom százasnak.
Zsófit érezhetően az RTL egy kicsit megtámogatta. Már nem olyan szerényke mint eddig. Sőt...
Az isten örizzen minden férfit, ilyen tipusú nőktől.
Erre mondják : kigyót melengettem a keblemen
Na jó, hogy Iza mondta az teljesen más, mint hogy ezek után Krisztián bújna hozzá.
Krisz nem ilyeneket mondott neki. az a minimum, hogy bocsánatot kér.
Az az idegesítő ha valaki premierben szomorkodik. Miért ne lehetne rossz kedve, azzal nem bánt meg senki. Az a bunkóság és tapintatlanság, ha nem hagyják lógva. Akkor mentek ki miért ne szomorodhatott volna 1-2 órát? Nem napok teltek el, hogy zavaró legyen csak pár óra. :)
Tulajdonképpen azt sem láttuk,hogy megsúgták nekik,de azt sem,hogy összebeszéltek volna.Mindenesetre érdekes volt Iza mondata,és Krisztián jelrakása,szerintem az mindent elmond.
Mindkettő mondta,hogy majd együtt mennek ki.Majd meglátjuk,mert ez szerint a teória szerint nem Izát,hanem Zsófikát viszi Teó.
Teo fazonja, karikatúra téma. Kabaréban látni csak ilyen furcsa figurákat.
Egy lánynak kinéző, rossz mozgású kamasz fiú. A hangját bármilyen rajzfim fel tudná használni. Ha van esze, Izát hívja párbajra.
Akkor nem zárták ki, s ha most ezért megteszik, akkor lettek volna következetlenek. De szerintem semmiképp nem válnának meg tőlük, mert az ő sztorijuk viszi most a hátán a nézettséget.
Az viszont nagyon érdekelne, hogy ilyenkor hogy súgják meg nekik, hogy ne tegyék Izára, már ha megsúgták, s Teon a kendő nem a véletlen műve.
A paraszt fattyú inkább ütött volna. Kár, hogy lefogták. Külön dicséretet érdemel Au és Viki, hogy közbeavatkoztak. Pedig nekik érdekük lett volna, hogy kiessenek a riválisok.
A köpködést Iza kezdte,már a jó múltkor,csak akkor nem kapta vissza!
Egymás szembeköpése az én értékitéletemben durvább, mint egy pofon.
Ilyen tróger modorú párt kizártam volna az RTL helyében.
Ne felejtsük el, ezek a villalakók sok fiatalnak a példaképei.
Iza most megpróbálja visszanyalni magát Krisztiánhoz.
Azért az nagyon tetszett tegnap Izának,mikor Krisztián,meg Teó veszekedtek,úgy röhögött,hogy majd bepisilt!
Vannak ilyenek, de ezt kész dedónak tartom.
de azért kellemes húsvétot kívántam neki:)
Én nem talállak téged gonosznak:)
Így húsvétkor igazán jól esett ez a jel, egy ismeretlentől.
Remélem nem lesznek bent a top3-ban.
Tudom, és nem is jóságverseny, amit szintén nagyon sokan elfelejtenek. Még soha senkinek nem küldtem lefelé mutató ujjat, pedig pár éve már itt vagyok, és elméletileg nagyon gonosz is vagyok. :)
Lehet. De már múlt alkalommal is Teo párbajra fájt a foguk.
Ez nem szépségverseny. Igen, valószínű Teo gyengébb, de Zsófi sem érdemelné meg a nyereményt szerintem. Bár nem írok inkább már semmit, mert megint kapok egy lefelé mutató hüvelykujj jelet:)
Szerintem Teo gyengébb, mint Zsófi. Egyik sem csinál semmit, de Zsófi jóindulatú, többet szerepel a riportban, és szebb.
Valószínű, hogy ki fog esni. Zsófit mindenki azért akarja bent tartani, hogy a végén könnyű ellenfélként kiessen.
...és hogy mindenki ugyanazt szajkózta a kiválasztáskor, ez Vikinek köszönhető.
Én nem. Jót mulatok mindig ezen a Teon. Szerintem ő nagyon furcsa.
Hát igen, hogy még Dórinak is beszólt? Borzasztó!
Krisztiánnak tényleg nem kellett volna csesztetnie, lehet, már nem volt ereje a nyugiszobáig kimenni.
Tök vicces volt. Én is röhögtem. :D
Akkor nyalogassa a sebeit a nyugiban. Fúj, nyilván tudott volna mit kezdeni vele, de ezek azt hiszik, azért mentek be a mentorok, hogy velük bratyizzanak? Kaptak egy feladatot, azt teljesítették, és annyi. Amikor Iza elkezdte nyírni Dórit, akkor is kiakadtam. Ok, rühellem ezt a Dórát is, de hogy jön Iza oda, hogy leálljon őt csesztetni?
Szerintem ez is a kamerá(k)nak szólt. Nem bánta meg ő cseppet sem. A kis bűnbánó. Remélem Krisztián nem bocsájt meg neki.
Iza is mondta Zsófikának,hogy ő már most bemenne Kriszhez!Egyik kutya,másik eb.
Azért Iza borzasztó bűnbánó pofát vágott végig a kiválasztásnál! Vagy csak simán másnapos volt!
További ajánlott fórumok: