Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Való Világ 6 (VV6) fórum fórum

Való Világ 6 (VV6) fórum (beszélgetés)

❮❮ ... 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... ❯❯
5076. gnémami
2014. máj. 1. 10:27
Emberségben IQ alatt a béka....
5075. feketebárány74 (válaszként erre: 5071. - Mabel)
2014. máj. 1. 10:23
Igen ez enyhén szólva érdekes volt Vikitől, de én úgy általában értem azt, hogy Viki okosabb a többieknél, IQ-szint tekintetében.
2014. máj. 1. 10:19
Krisztiánra értettem, hogy Izára rakta a jelét, rosszul írtam, bocsi!!!!!!!!!!
2014. máj. 1. 10:16

Szerintem Viki nagyon jól megfogalmazta a véleményét és a táblánál is nagyon okosakat mondott. Dehogy Izára rakta a jelét az már a "játéknak" szól, és hogy bizonyítsa ország-világ előtt, hogy ő milyen őszinte...

Aunak Zsófit vagy Izát kéne kivinnie, más ellen nem hinném, hogy visszajön.

5072. salabakter (válaszként erre: 5071. - Mabel)
2014. máj. 1. 10:13
Meg annyira,hogy a kiskutya miatt is mit összeb....tatta Zsófikát,jól felidegelte,aztán meg ő kézben fogta,mert neki mindent szabad.
5071. mabel (válaszként erre: 5070. - Feketebárány74)
2014. máj. 1. 10:06
Olyannyira okos,hogy amikor Zsófika főzött,odakint ő uszított ellene mindenkit,mikor bementek,akkor meg védte.Csak ilyen aljas húzásai vannak!
2014. máj. 1. 09:18

Ez a mondat helyesen így szól:

"Jó igaz, hogy nagy manipulátor, meg sokszor bunkó, de messze ő a legokosabb a villában, nagyon jók a meglátásai."

5069. feketebárány74 (válaszként erre: 5066. - Cullinan)
2014. máj. 1. 09:15
Nagyon érdekes amiket leírtál, de én Vikit valahogy mégsem tudom annyira elítélni. Jó igaz, hogy nagy manipulátor, meg sokszor bunkó, de messze ő a legokosabb a villában, és tudja jól, nagyon jók a meglátásai. Zsófikáért valóban odavan, mert látja rajta, hogy milyen jószívű és rendes lány alapjában véve. Szerintem ő is ilyen szeretne lenni, csakhát ugye nem nagyon bír magával sosem. Krisztiánban is irigyli azt az őszinteségét, amit addig mutatott, amíg össze nem jött Izával. Igaz, hogy mindenkit provokál, de sokszor elismeri, hogy ha hibázott vagy tévedett valamiben, mert van némi önkritikája. Krisztián pedig azzal írta le magát a rokonai és a nézők előtt, hogy megbocsájtott Izának. Igazából mindenkin látszódik az önzőség, hogy milyen álszent emberek bent, és nagy valószínűséggel kint a való életben is. Iza egy időzített bomba, egy igazi kígyó, hiszen ha bent a villában ország-világ előtt anyázik, és más szülei halálát kívánja, akkor milyen lehet vajon a kinti életben?! Bele se merek gondolni... :S Isten mentsen tőle minden pasit a jövőben kint, no meg Auréliótól minden csajt is. :S Aki a legőszintébb, és legjószívűbb, az Zsófika. Bár pici lány, de emberileg sokkal magasabban áll, mint az összes többi villatag.
5068. gnémami
2014. máj. 1. 08:45
Teljesen igaz Viki a legundorítóbb a villában.Koszos és álnok.Egy igaz szava érzése nincs.
5067. salabakter (válaszként erre: 5065. - Salabakter)
2014. máj. 1. 08:33
orállal
5066. cullinan
2014. máj. 1. 08:33

A tegnapi nap után le kell irnom, mennyire undoritónak tartom ezt a vikilányt!! Mindig bicskanyitogató volt, és ugy voltam vele, lesz..m, már nem is nézem, de komolyan mondom, ennyire egy alattomos sunyi gerinctelen embert még nem láttam.

Állandóan provokál mindenkit, ő az, akinek egy őszinte szava nem volt senkihez. Ugy keveri a lapokat, hogy neki jó legyen.

Az a tegnapi vacsoracsata a kis mimózával, háát vicc!! A kis idétlenség négy óra alatt összedobott valamit, kint már a Viki volt a legtürelmetlenebb, és bent meg eljátsza a mártírt, hogy ő a megértő, és ahol csak tudja ócsárolja Krisztiánt! Ő van rá megsértődve, de miért??? Mert szerelmes Krisztiánba, és az irigység vezérelte végig, majd megőrül már egy férfiért!!Undorító!

Remélem majd kijönnek a villából és végig nézik az adásokat, sok mindenre rájönnek vikivel kapcsolatban, még hogy barátság bárkivel!

Ezt a sötét Zsófikát be tudja etetni(meg sajnos a többieket is)Mindig mindent ő akar irányitani, ő akar a középpontba lenni, szinte megy mint a tank állandóan! Beleszól mindenbe, én már elküldtem volna az anyjába!És hogy mindenkihez odamegy vigazstalni, kérdezősködni..brrr, de miért, mert ezek a buták mindent elmondanak neki, és ő ezeket felhasználja ellenük!! Van esze, de ez már nem játék, ez egy gusztustalan vislekedés!

Én Krisztiánt nem tudom elitélni ennyire, mint ahogy itt sokan látják.

Ő belehabarodott Izába, és amilyen kemény természete van a lánynak, hát bizony azt nem volt egyszerü kezelni.

Hányszor hisztizett ok nélkül??? amikor volt a párbaja izának és elötte Krisztián meghivta egy vacsorára?? emlékeztek, mit müvelt?Én a fejére boritottam volna a kaját.

Na szóval, kemény játsza volt az ő kapcsolatuk, kicsinálta Iza ezt az egyszerü srácot, és más sem tett volna másképp, csodáltam, hogy volt jélekjelenléte és nem verte agyon annál az ominózus jelenetnél.

Aurélió egy hisztis elkényeztetett gyerek, egy kis majom, különösebb bajom nincs vele, de nem szabadna megnyernie a pénzt, nem birna magával.

De igazából nekem tök mindegy ki nyeri, csak ne a vki!!! Ha ő nyeri meg, akkor ez az országot miősíti és az RTL-t!

Én is inkább a kiskutyának adnám a nyereményt!!!:)

2014. máj. 1. 07:43
Én úgy látom,azt a k.anyázást nem is lehet elfelejteni.Igaza is van.Azt hitte Iza,egy kis orálal letudta,éés kész.
5064. Sorean (válaszként erre: 5063. - Csakegyharit)
2014. máj. 1. 07:33
Most, hogy a trakinál bebizonyosodott, hogy fontosabbnak tartja a megítélését az "igaz szerelménél", már én sem gondolom, hogy valaha valós érzelmek voltak köztük. Pedig én K. részéről "megkajáltam" ezt az egetrengető nagy szerelmet, ami -úgy tűnik- nem több birtoklási vágynál.
5063. csakegyharit (válaszként erre: 5047. - 40f26c89e8)
2014. máj. 1. 01:04
Ez a kapcsolat szerintem már az elejétől nem volt őszinte. Ha megnézed, abban igazat mondott Iza, hogy K addig volt jófej, amíg meg nem kapta. De ahogy becserkészte ezt a félnótás lányt, az se volt valami romantikus, bár be lehet tudni a tahó személyiségének a gusztustalan nyomulást. K is állandóan húzta Izát, Iza pedig egy idegbeteg, úgyhogy nem volt nehéz provokálni. Szörnyű ez a páros. Én már az elejétől kezdve utálom őket és mindig vártam, hogy mikor szakítanak már. Itt szó sincs semmiféle szerelemről szerintem, hanem csak a hiúságuk legyezgetéséről.
5062. feketebárány74 (válaszként erre: 5061. - EsztyMorgan)
2014. máj. 1. 00:30

Én már Alekosz után semmin sem lepődnék meg. :D

Pont hogy Au nem érdemelné meg a főnyereményt, pont ő, aki így leszólta Zsófiék lakóhelyét, meg Izának is azt mondta, hogy sosem lesz belőle menő modell. Az embereken nem lehet elmenni, elég furcsán tudnak szavazni néha... :S

Vigyen mindent Roxy a kutya, én azt mondom. :D

5061. EsztyMorgan (válaszként erre: 5060. - Feketebárány74)
2014. máj. 1. 00:20

Én is egyre inkább arra hajlok,h ő nyerjen.

Au az Au. Az elejétől fogva. Olyan szintekre süllyedt már amit csak K és Iza tudott megugrani. HA Au most visszamegy, övé a 12 millió és a többi.

K eljátszotta a nyerési esélyeit. Parasztgyerekből erőszakos bunkó senkiházivá vált és ez szerintem az emberek többségének jobban szúrja a szemét. De én itt is csak magamból tudok kiindulni.

5060. feketebárány74 (válaszként erre: 5059. - EsztyMorgan)
2014. máj. 1. 00:16
Hmm, értem. Ja és hisztis is, és sír mint egy kisgyerek, na meg folyton ordítozik. Ha Krisztián szakítana végre Izával, akkor lehet olyan lenne újra, mint az elején. És talán még meg is nyerhetné a játékot végül. De szerintem mindent összevetve Zsófika a legemberibb a villában, én neki drukkolok. ;-)
5059. EsztyMorgan (válaszként erre: 5058. - Feketebárány74)
2014. máj. 1. 00:12
Semmit. Mondjuk nekem nincs okostelefonom így szavazni is csak elméleti síkon tudok, de HA választanom KELLENE, akkor inkább rá szavaznék. Inkább úgy mondanám,h K ellen szavaznék.
2014. máj. 1. 00:09
Au egy borzalom. Sunyi, rosszindulatú, bunkó, magamutogató, csámcsog evés közben, önkritika nuku. Mit lehet ezen a gyereken egyáltalán szeretni?! :S
5057. Sorean (válaszként erre: 5055. - EsztyMorgan)
2014. máj. 1. 00:05
Ez teljesen korrekt.
5056. akác56 (válaszként erre: 5055. - EsztyMorgan)
2014. máj. 1. 00:05
Én is!
5055. EsztyMorgan (válaszként erre: 5054. - Sorean)
2014. máj. 1. 00:01
Nem hittem volna,h egyszer ilyet írok, de ez esetben én is Au mellett tenném le a voksomat.
5054. Sorean (válaszként erre: 5053. - EsztyMorgan)
2014. ápr. 30. 23:55

Nem egy reprezentatív mintavétel, de szerintem a valóságot tükrözi.:)

[link]

5053. EsztyMorgan (válaszként erre: 5052. - Sorean)
2014. ápr. 30. 23:50

Látszott az arcán,h az a levél ütött. És most lehet az is indok,h teátrális volt meg nem mindenben volt igaza. Bár tényleg nem emlékszem a levél minden egyes sorára de az biztos,h egy ilyen hazudós, bunkó és erőszakos gyerek ne nyerjen.

Ja, ami talán nem volt igaz - most jutott eszembe - az az,h nem őszinte az érzése Iza iránt. Szerelem vagy csak a szexhiány de valami húzza Izához ami már jó rég a vesztével egyenlő.

5052. Sorean (válaszként erre: 5051. - EsztyMorgan)
2014. ápr. 30. 23:44

Gerinctelen, ostoba, bunkó tuskó.

Betalált nála Viki levele, az nagyon látszott. Remélem őt viszi ki Aurélio, bár belőle nem nézem ki, hogy ki meri vinni két győztes párbaj után. Szerintem Au az utolsó percben meggondolja magát és nem a trakit viszi ki.:(

5051. EsztyMorgan (válaszként erre: 5050. - Sorean)
2014. ápr. 30. 23:39

Nagyon igaz!

Az őszinte.. ugyan már! Jó ideje segget csinál a szájából. Jön itt az elvekkel, meg hogy ígérte a jelet.. megbocsájtani lehet, de elfelejteni nem. Persze. Csak mikor Izuka rajta lovagol akkor el van felejtve minden.

Arra is megesküdött,h nem bocsájt meg és mégis. Nem őszinte ez a gyerek hanem egy nagy sumák. És akkor még szépen fejeztem ki magam :D

5050. Sorean (válaszként erre: 5043. - 40f26c89e8)
2014. ápr. 30. 23:35

K. szánalmas volt. Bevállalósnak, sziklaszilárd jellemnek akarta mutatni magát, aki tartja magát a kimondott szóhoz. Ezt csak akkor sikerült elfelejtenie, amikor minden fogadkozása ellenére kibékült Izával. Nagyon szenya húzás volt a részéről, mert ha valakinek valamit megbocsájt, akkor arra hivatkozva már nem fair a másikat ilyen helyzetbe hozni. Meg semmire hivatkozva sem, ha újra együtt vannak.

K. a "saját gödrébe fulladt" :) ezzel a taktikai húzásával, mert ahelyett, hogy erős jellemnek tűnne, ismét csak szembe köpte magát.

2014. ápr. 30. 23:31

Krisztián meg Iza, ill. Charlotte és Simon szétmennek, Dorka és Zsolt együtt maradnak, ez a tippem. ;-)

Aurélio valóban sunyi és alattomos, kint majd jól meg fogják szerintem szívatni őt a csajok, akiknél bepróbálkozik, de meg is fogja érdemelni. :P

5048. ancsika688 (válaszként erre: 5047. - 40f26c89e8)
2014. ápr. 30. 23:29
Jobb lenne ha nekem adnák:D
5047. 40f26c89e8 (válaszként erre: 5044. - Csakegyharit)
2014. ápr. 30. 23:28
Igaz hogy szart sem ér csak akkor nem kellett volna újra kezdeni a kapcsolatot! Vagy ha már újra esélyt adott akkor meg kitartani a másik mellett. Nekem eddig a sok rossz közül ő volt akinek adtam volna a fődíjat, de ezek után vigye bárki de ő nem érdemli meg!
❮❮ ... 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook