Való Világ 6 (VV6) fórum (beszélgetés)
wow. eddig hoxa nem szerette a linket... most meg már ki is emeli? :D
Az én reakcióm is ez volt, csak gondolatban.
hello. debilio meg iza annyira be volt rúgva, azt sem tudják, hogy sharlotte ott állt "velük"a zuhany alatt?
Auérlio a nyál gép.nem semmi,a h mondani szokták mindent megtesz h a lyukig elérjen,a h az egér a sajtért!
Nos, azt hiszem ennél jobban nem is félhetett/fél. Megy a szardobálás rendesen...
[link]
Vannak feladatok, csak nem kerülnek adásba.
Éjszaka szokták mesélni. Volt pl bátorságpróba is.
Nincs benne semmi szerethető, az biztos!!
Engem nagyon idegesít!!
Most már fent van a vv 6 oldalán, ahogy a pólyás cuccba beöltöztetett Dávidnak Aurélió altatót énekel. Hát ez a Dávid, hogy találhatta ki a csecsemő figurát!! Halálos!
A csúnya beszédért büntetném őket. Ahány káromkodó szó, annyiszor 5 békaugrás, v. 5 kör futás, vagy 5 fekvőtámasz kint az udvaron. Hamar leszoknának róla, mivel egy mondaton belül több oda nem illő kifejezés elhangzik sokszor, így tetemes büntetés jönne össze egyeseknek.
Jó ötlet! Kapjanak feladatokat, ha maguktól nem tudnak semmit kitalálni az iváson kívül!
Ha feladatokat kellene kapniuk, akkor élvezhetőbb lenne a műsor.
Reggel kötelező tornával kezdenék, aztán takarítás, főzés, utána meg valamilyen verseny. A tét egy külön finom vacsora lenne naponta. A nyertest a nézőkkel szavaztatnám meg.
... hát eléggé alja ez a műsor. Qrvák, parasztok, állatok, ostoba, igénytelen emberek.
(nem csoda, hogy a Laci kilógott a sorból)
Nem adnék nekik ennyi italt, sőt semennyit. Teljesen kivetkőznek magukból. Alapból is nagyon buták, de ittasan még ostobábbak.
Sokkal több játékkal kellene őket lekötni.
szerintem túl későn kezdődik az öf., sokan el mennek aludni.
Jó reggelt!
Kevesen írnak, talán csökkent a nézők száma?
Sajnálom Lacit, de egy hülye.
Fogalmam sincs, de megint nincs adás :P
És még mindig nem adták le azt a bátorságpróbás feladatot, gondolom már nem is fogják.
Csak a smárhegyeket bámulhatjuk, oszt kész :P
Meddig tart a VV6 (hónap/nap) ?
Én kedvelem Vikit. Bár ez a Simonos húzás egy fekete pont neki. Ő legalább csinál valamit, nem úgy, mint az agyilag szőke Teo, meg a kispajtása, az Aurélió. Én inkább ezek miatt a lakók miatt szörnyülködöm. Inkább hat Viki, mint egy Aurélió. Viki legalább egy egyéniség, még akkor is, ha nem valami kedves, sőt.
Viki legalább játszik. A riportszobában is jókat mond, viszont a természete elég furcsa. Ahogy kibeszél mindenkit, olyan érzésem támad vele kapcsolatban, hogy képes lenne a nyereménnyel együtt a rá szavazókat is elküldeni a büdös pi.ába, mert ennek a nőnek semmi és senki nem szimpatikus saját magán kívül. Akkor mi miért szeressük? Már feltettem magamnak ezt a kérdést párszor. Jó lenne valami emberi, valami kedves tulajdonság, de belőle ez hiányzik.
Így van. Szenzációhajhász cikk.
Teót be kéne helyezni egy szemeteskukába és ki kéne lőni az űrbe.
Hát úgy látszik, Viki alátett magának Simon megszívatásával...így nem lesz valami népszerű. De majd leesik ez neki is, ha valaki kihívja párbajra:)
Ezt most találtam:
" Kíváncsi vagyok, hogy Vikit mivel büntetik meg, hogy szétdobálta a sült csirkét, majd tapostak rajta, kidobta a kaját azzal a szöveggel, hogy Laci főzte. Sokan éheznek az országban, ezek meg pazarolnak, és üvöltve kérik a piát."
Biztos halasztott párszor, mint most is! Talán még nem is dolgozott! ....de a többi villa lakó sem!
No Teó is elért a célját Lizánál undóritoak...
Jogra jár 8 azaz nyolc éve.
Nem lehet valami nagy talentum.
További ajánlott fórumok: