Való Világ 6 (VV6) fórum (beszélgetés)
Érdekes:))Nekem még soha eszembe sem jutott
jajj,hagyjuk már ezt!Én is a lábam között fogom a zuhanyt időnként ha nem tudom máshova tenni
Az a vicc ,hogy ha ennyire utálnék valakit akkor sem hasonlítanék senkit sem egy rákos daganathoz..
Csak cikizni akarják és ilyenkor mindenbe belekötnek, abba is, hogy hogy fogod a kanalat.
azért kapja viki ott az ívet :
"Kati Csányné Virág · Kiemelt hozzászóló · Közgazdasági Szakközépiskola
Olyan, mint egy rákos daganat.Sugárzik belőle a rosszindulat.
Válasz · 4 · · 17 órája"
Atyagatya.. De amúgy nem tudom ebbe mi olyan érdekes, néha én is a lábam között fogom meg a zuhanyfejet amikor pl.megmosom a hajam ,attól még nem leszek perverz nőszemély..
Legalább jobb lenne az önismeretem:D
Két dudás egy csárdában nem fér el! Egyiküknek menni kell! - és ezt Dávid is tudja és felvállalta.
Hát szerintem meg bárkivel is megy ki a Dávid, menjen haza, mert egy kis kretén, meleg......stb.
"Ember neked rohad a lelked!"
Milyen igaz csak el kéne magyarázni :(
A fodrász mellé egy kozmetikust is beküldhetnének. Olyan csúnya a bőre Vikinek, meg Charlottnak.
Egyik sem tett le még semmit! Nem, vagy alig dolgoztak!
ha Dávid és Viki között lesz a harc akkor már inkább Viki menjen vissza
Én is. Már ha ezt szurkolásnak lehet nevezni.
Haláli ez az Iza!:))Ordít Aurelióval,hogy ki mit tett le az asztalra!Ő már ott van a kifutón:))
Akkor téged is össze kéne vele zárni legalább 2 hétre:))
Visszanéztem,Viki volt,azt mondja sokat beszélsz,csak Lilu is akkor szólalt meg,aztán folytatta,hogy majd megbeszéljük.
Viki mondott valami olyat hogy "Oké fejezd be majd megbeszéljük" mármint én így értettem. Hogy ne húzza az időt azzal hogy ott mindenki előtt sértegeti, meg egy unalmas monológot előad.
Mikor Dávid tette a jelet,Viki vagy Lilu szólt be,hogy sokat beszél?
Be is ijedt rendesen. Nem számított rá, hogy ő lesz a kiválasztott, ez egyértelmű abból is, hogy Krisztiánnak párbajt ígért.
Egyébként szerintem Viki is taktikai megfontolásból tette másra. Szíve szerint Dávidra rakta volna.
Amúgy nem értem, amikor azt mondják, hogy azért rakják valakire, mert jót akarnak neki. Pont Vikitől nem vártam volna, hogy ilyen átlátszó kamu dumát ereszt meg egy kiválasztáson.
Az estét egy feladattal töltik, két részből áll, az elsőben egy nagyjából fél méter magas hintalovon kell akadálypályát teljesíteni, az egyik csapatban Viki az első, aki rákucorodik, és kicsit megnyomorítja az eszközt.
:DDD
na jól van, lassan búcsúzom, jó éjt:)
józsinak van baseball satyija. de most megnyírták, most nem kell elrejtenie a "haját", most mutogatni kell
hogyvolton? most olvastam el :)elég alpári, de röhögtem egy jót
Én nem Vikinek, de ha mégis ő megy vissza, akkor fog csak igazán gonoszkodni!
Jeeeeeeee Iza!!:D Az a sonkás balhé nagyon beteg volt:D
igaz aurélió szájából hangzott el, amire emlékszem.lesz izás balhééé:)
benne van, várjunk egy hetet
A valami az volna ha még sem vikit vinné ki.
További ajánlott fórumok: