Való Világ 6 (VV6) fórum (beszélgetés)
Minden szavaddal egyetértek!
Sajnos Viki fog visszamenni, mert az rtl úgy akarja!
Dávidra mindig tesznek valami elmarasztalót a műsorvezetők!
Biztos hogy Józsira fognak szavazni, mert már "sajálják"
Szerintem nagyon gáz az a gyerek, mekkora pofája volt a bemutatkozó filmjében, itt meg a hangját sem hallani! Azt nem értem, mitől ő a "király"???
Én nagyon örültem, hogy végre valaki megmondta az igazat Vikinek!!! Sokszor hülyegyerekként vislekedik Aurélio, de nagyon örültem, hoyg kitálalt annak a ripacs nőnek!!
Most huzza a belét, fél a párbajtól!
Azt mondja, igazságtalan volt hogy ő rá került a kendő:)
Ez a nő nem látja mennyire gázul viselkedik, és mindenkit a főldig aláz??
A sok primitiv bugyuta emberek váalsztották őt a csapatépitésnél, egytől egyik, sunyi buta ember!
Én Dávidnak szurkolok, félek a párbajtól, mert ez a stilust, amit ő képvisel, sok embernek nem szimpatikus, pedig értelmes, és nagyon jóllátja a villában zajló életet,és embereket!
Az biztos, hogy a müsor készitői is Vikit várják vissza, mert a manipulálás megint érezhető Lilu beszólásai és a beadott beszélgetésekből.
Krisztián is osztja az észt, tul egyszerü gyerek, szerintem Aurélió nem változott semmit, csak az események hoznak ki belőle dolgokat.Jó a csajokkalvaló viselkedése szerintem is gázos nagyon!
Viki attól félek meg fog erőszakolni egy srácot, annyira ki van éhezve:) undoritó nő kivül, belül!!
"Ahhoz hogy intelligens légy, erőfeszítésre van szükség, azt jelenti hogy fejlődnöd kell. A fejlődés pedig fájdalmas. Intelligensnek lenni szüntelen éberséget jelent. Nem alhatsz el, nem élhetsz alvajáróként. És intelligensnek lenni veszélyekkel is jár. Nagyon nehéz dolog, mert ostoba tömegekkel kell együtt élned. Vak emberekkel élni úgy, hogy van szemed, veszélyes szituáció. Óhatatlanul tönkreteszik a szemedet. Nem tudnak tolerálni, sértést jelentesz számukra. Ezért feszítették keresztre Jézust, mérgezték meg Szókratészt, gyilkolták meg Manszúr al-Halladzsot, fejezték le Sarmadot. Ezek voltak a legintelligensebb emberek, akik valaha a Földön jártak, és hogyan viselkedtünk velük?"
/OSHO/
"Állandó elégedetlenségben élni olyan fájdalmas, hogy az elme megteremti az elégedettség illúzióját; ezek az illúziók tartják mozgásban az embereket, ezek segítenek. Ha elveszel minden illúziót, az embereknek semmilyen okuk nem marad arra, hogy akár egyetlen pillanattal is tovább éljenek. Szükségük van rájuk. Az öntudatlanságban az illúzió szükséglet, mert illúziókon keresztül teremtünk álértelmeket az életben, és természetesen, amíg a valódi meg nem történik, addig álértelmeket kell gyártanunk. Amikor megelégelünk egy álértelmet, teremtünk egy másikat. Ha megelégeljük a pénzt, belevetjük magunkat a politikába; ha megelégeljük a politikát, továbblépünk valami máshoz. Még az úgynevezett vallás sem más, mint tünékeny illúzió. A valódi vallásnak semmi köze az úgynevezett vallásokhoz: a kereszténységhez, a hinduizmushoz, az iszlámhoz. A valódi vallás minden illúzió darabokra zúzása. Jelentése: elégedetlenségben élni, mély szenvedésben, szörnyű fájdalomban, és a valódi dolgok után kutatni. Nagy fájdalommal övezett út, és kevesen járják, mert az emberek már elindulni sem tudnak rajta. Legelőször is képtelenek elfogadni az élet fájdalmát - pedig az a fájdalom minden fejlődés forrása. Meglátni minden meztelen igazságát – nem elkerülni, nem menekülni, keresztül-kasul végignézni, ez az intelligencia kezdete, a figyelem kezdete, a tudatosság kezdete."
/OSHO/
Nem értek egyet veled.
Most egyszerűsítek kicsit:
Az élet szép és jól működik.
Ha te nem érzed jól magad, az csak miattad van.
"A saját világod egyetlen gondolkodója te vagy." BB
Élni!
Zolcsika.
Élni!
Én is vesztegettem pár évet az élet elemzésére.
Aztán találkoztam egy emberrel, aki elmondta nekem néhány óra alatt, hogy mi az Élet.
Vagyok Én, az örök életű lélek.
Vagyok én, a jelenlegi megtestesülése az Énnek.
Van a Világ, ahol jelenleg vagyok és ÉLNEM kell, TAPASZTALNOM kell, SZERETNEM kell és HALNOM kell.
Hogy mi történik a születés és a halál között?
Szaladnak a percek, az órák, a napok és az évek - így érzed te.
VALÓJÁBAN semmi nem történik, csak mindig megéled a jelenedet.
A LEGFONTOSABB a jelened!
A JELENED határozza meg az elkövetkező óráidat, napjaidat.
Semmi mást nem tehetsz a jövődért, mint azt, hogy a jelenben előkészíted.
Hogyan?
Itt és most engeded, hogy a Forrásenergia, az Isteni erő, a Csí tisztítson, gyógyítson és erősítsen.
Semmi más dolgod nincs, csak annyi, hogy ENGEDD!
Háríts el minden akadályt az életenergia áramlásának útjából!
Ezernyi akadályt tudunk állítani. Gondold át, hogy nálad van-e ilyen! Ha van, engedd el.
Elengedés - ez egy másik történet és egy hsz-nek hosszú lenne.
Az életet egyszerre lehet élvezni és nem élvezni. Mint ahogy egyszerre lehetsz a paradicsom és a pokol dimenziójában. A kettő összemosódik. Ha van benned elég együttérzés, nem lehetsz teljes mértékben boldog, amíg látod hogy mások is lemondanak a boldogságukról. Ilyen értelemben kicsit úgy működök mint egy bódhiszattva. Fel kell áldoznom magam, mert nem csak önmagamban találom meg a dolgok értelmét, örömét, hanem mások életében is. Ily módon egyszerre vagyunk önzők és önzetlenek. Én ezekben a kettősségekben hiszek, ezek harmóniába hozatalában, egységesítésében. Nem lehetek úgy boldog itt, hogy közben ne szenvednék.
"Vegyétek magatokra az én igámat, mert az én igám gyönyörűséges, és az én terhem könnyű!"
Valahol ez a mondat is ezt akarja mondani.
Zolcsika!
Te annyira túlbonyolítod az "életelemzést", hogy elveszted a lényeget, az élet élvezetét.
Nagyon sokszor meg sem nyilvánul a lappangó természetük, az őszintébb lényük, annyira elapasztják, sokat kell várni, türelmesnek lenni. Néha fájdalmasabb jobban ismerni az emberek lelkét, mint ahogy ők ismerik saját magukat.
Ez olyan mint amikor folyamatosan adagolják neked a hazugságot, miközben te már az elejétől tudod mi az igazság. Nagyon sok türelem, tolerancia kell hozzá, mert egy idő utál megelégeli az ember hogy hülyének próbálják nézni.
Az igazság mindig fájdalmas, pont azért mert nyitott szemmel kell a sötétségben botorkálnod. Mások sötétségében.