Való Világ 2011 (beszélgetés)
Nem túl biztató, de hidd el, hogy a mai tini kiscsajoknak az ilyen Seherezádé az abszolút példakép. Szőke, műköröm, sunapozitív, gogózik, szerintük ilyen a sikeres szép nő.
Más kérdés, hogy ez a jelenség miért van, de van.
de sehi védett nem hivhatja ki
Szerintem is. Ezért kell neki idő, mire ez mindenkinek feltűnik.
oops..őt mindig elfelejtem..
de igen benne lehet az első háromban..az ő helyzete sokban függ sehétől..
Szerintem inkább úgy néz ki mindig, mint egy kismókus, aki először lát elefántot. Süt az értetlenség a fejéről :D
De később mindent szépen összerak ő fejben egyébként, nagyon tudatos kis nő, csak hát nem az a gyorstüzelő felfogású.
Szerintem Sehi még gyenge. Ha most hívná ki, akkor nyerne. Aztán a vége felé lehet, hogy Seherezádé felerősödik, mert már most is erősebb, mint az elején.
szerintem meg nem - mármint az igaz, hogy ráérez (hiszen jogász :) ), de a világért nem hívná ki seherezedát. verát, kingát, veronikát simán, de őt nem.
Nem ismersz. Nagyon nem. :)
mindenképp az analfahím a legesélyesebb szerintem, ha sikerülne visszafogni azt az iszonyú proli stílusát, amivel a nőjével beszél, akkor nagyon jók lennének az esélyei.
Hát szerintem pedig őket erősebbnek tartja Sehinél.
Eszter általában ráérez a leggyengébb láncszemre.
hallgat,és mindig úgy néz,mint aki rögtön elsírja magát..
én egyedül attilát hiányolnám ő az aki egy kicsit érdekesebb fazon, bár ez nem jelenti azt hogy barátkoznék egy ilyennel, sőt:d de nézni szorakoztató
Seherezádé lesz bent a lányok közül a legtovább szerintem. Ő ugyanis az egyetlen, aki rájött, hogy be kell fognia a száját. A többi lányhoz képest nagyon keveset beszél, különösen viták és kire tegyük a jelet beszélgetések alatt óriásiakat hallgat. Ez egy nagyon komoly fegyvere neki, ami csak akkor fordulhat ellene, ha pont a nagyszájú bajkeverők (Attila, Péter, Veronika) esnek ki, mert akkor hirtelen ő is csak egy unalmas lesz a sok közül. De nem hiszem, hogy ez előfordul.
Szeirntem Eszternek esze ágában nem lenne Seherezádét kihívni. Előbb próbálkozna meg Péterrel vagy akár Fecóval is, mint Seherrel.
lehet -csakazértis-alapon kerülnek vissza..veránál és esztinél is ez volt..azt eszterrel elszaladt a ló..most már simán kiesne,bárki vinné ki..Csabi viszont nem változott..és bár őt is ki akarják rekeszteni,de nem fog menni..ő bizti benne lesz az első háromban..ha Fecó nem készül ki addigra,akkor szerintem pedig ő az esélyes a fődíjra..
Hát amennyit én láttam, rosszban nincsenek.
kinek ki hiányozna a villából ha kiesne?
Akkor én már csak a szellemem vagyok.
Már megint valami mást dolgoztál fel. Hát ez nem megy.
Mondjuk igaz, Shadi se volt erős. Én is kíváncsi vagyok, de szerintem tényleg népszerű.
Attilának meg a legjobb poénja volt, amikor az előző kiválasztásnál Shadit üdvözölte a képernyő előtt :DDD
Taktikailag érthető lenne, a viszonyuk miatt érthetetlen :)
Nem lehetne a Seri??? :))
nah feldolgoztam csabát, lett belőle 30kilo hurka meg 20kg kolbász és némi disznósajt:D ki kér?:D
Dijuskával szemben én is visszajutottam volna, helló! :)
Majd meglátjuk, mi lesz, ha valami nagyvaddal kerül össze.
Veronikát. Bár nem tudom most milyen a kapcsolatuk.
Mégis visszajutott a villába.
Szerintem a következő kör kieső Csaba, Vera, Eszter és Veronika lesznek, sorrendet nemtom.
Oks. Meglátjuk. Mondjuk az tény, hogy eddig sokszor nem jött be a tuti tippem, de ebben most megint nagyon biztos vagyok :))
További ajánlott fórumok: