Való Világ 2011 (beszélgetés)
Lehet csak én vagyok a szemét, de nekem kifejezetten tetszett ahogy Attila, és Péter koccintgattak, miközben vera dumált.
És azon is felröhögtem, mikor Eszter mondta neki, vegye be a......:DDDD
Kinga ostoba, mehetne haza. Tegnap (is)gáz volt ahogy teli pofával nyávogott. brrrr....
"Persze, hogy nem szeretné, senki nem szeretne jelet kapni!"
Itt nem szeretnék vagy nemszeretnékről van szó, ezt te is tudod, valamiért kiforgatod a szavaimat.
Persze, hogy nem szeretné, senki nem szeretne jelet kapni!
Mint ahogy azt se szeretné, hogy ne mondjon neki beszédet a kutya se :)
Vera mindkét esetben a maga kis "jó akkor én ezzel segítek neked" kamu érvelésével valójában azt csinálta, ami neki rohadtul kényelmes volt. :)
Eszter és Vera-egyik kutya, máik eb.
Bár Vera stílusa elfogadhatatlan, mégis Eszter az, aki ellenszenvesebb nekem kettejük közül. Vera annyira dilis, hogy ésszel fel se fogja, hogy a lekezelő stílusával maga alatt ássa a fát.
Eszter tipikus hátluról támadó, sunyi alak.
Micsida hisztit levágott, hogy mi lesz, ha Csaba őt viszi, "Megölöm, ha engem visz"-ha jól emlékszem, ezt mondta.
kell ez nekünk,mint egy falat kenyér..
mit ki nem találnak?
FOTÓ:
lentebb meg..az a fej kingának..:DDDDDD
Talán Kinga az egyetlen, akit Ati ne AKARNA meggyőzni féltésből, hogy Csabát vigye, (ott már lehet, feláldozná Veronikát) bár Ati mondta, Csaba most bárkivel szemben kintmarad (mert ő "lefikázta)".
Nem tudom, a box miatt elég kevés idejük jutott gondolatmenetekre, vagyis erre elfelejtettek gondolni, sztem nem számítottunk még mi sem kihívásra, nemhogy ők.
Sőt, ugyanazt csinálta, mint Eszterrel.
Beállította, hogy azért nem áll ki a másik mellett (Eszter - kortesbeszéd, Csaba - másra rakni a jelet), mintha ez taktikából lenne, meg ezzel segítene nekik, holott a maga számára legegyszerűbb, legbefosibb dolgot csinálta valójában. Sem Eszter nem örült ennek a húzásának, sem Csaba a jelének, abban biztos lehetsz.
De épp ezt magyarázom.. ha nem ő kapja a legtöbb jelet, egyáltalán nem biztos, hogy kihívott lesz!
Ha Kinguci vagy Veronika (a két másik esélyes) kapta volna a legtöbbet, tuti nem Csabát hívják ki.
Szóval szerintem hibás gondolatmenet, de nem Vera logikájával van a baj, hanem bizony a birkulással, mert így bizony egyszerűbb volt neki.
3. erősítem, hogy kihívó és ne kihívott legyen.
Egyébként én is kiváncsi vagyok, remélem, elmondja Csabának (mert Csaba úgysem kérdez rá) vagy Fecónak, miért tette rá.
Gergő meg nem is indokolt semmit, aztán volt képe Csabával "kézfogót" tartani.
oké..tudom,hogy ők akartak itt szerepelni..
de azért hosszú távon nem lehet olyan egyszerű bent..mindenkinek vannak jó és rossz tulajdonságai..ki tudja,valakinek pont itt jött ki ez is az is..
mióta bent vannak,szerintem egy jót nem is aludtak..mindig van valami éjszakai programjuk..napközben meg nem biztos,hogy tudnak pihenni..
szóval ez is lehet egy olyan (sőt bizti nagy)feszültségforrás ami kikészíti,hisztissé teszi őket..
attilán csodálkozom a legjobban,olyan értelemben,hogy ő egyedül élt sokáig..
bár lássuk be nem is igazán tud alkalmazkodni,de érdekes,hogy ez a sok idegen ember nem igazán okozott neki gondott..