Való Világ 2011 (beszélgetés)
Hajrá Csaba!
Porcicát az ágy alá! (mondjuk a kubainál)
Én azt hittem, hogy Attila ennél ügyesebben csajozik. Nagyon béna volt ezen a "randin".
Kinga pedig amilyen féltékeny is lesz. Az elején kijelentette nem bírná elviselni maga mellett Attilát, de jó érzés, ha vele foglalkozik.
Eszternek pedig remélem több esze van, még akkor is, ha eddig ez sokszor nem bizonyosodott be ami a férfiakhoz fűződő kapcsolatát illeti.
:))
Megyek, megszólalt a "gong": anyaaaaaaaaaaa
:D
Sziasztok!
attilának pont ez volt a célja,utolsó löketként,-hátha ez bejön alapon-eszterrel jött elő,hogy féltékennyé tegye kingát..
mikor mesélt kingának a csókról,ati azt mondta,higy "undi"..ugyan már,nagyon is hízelgő neki,hogy valakinek végre bejön..
az már más kérdés,hogy lehet eszter csak hülyíti..
Én is szorítok nekik. Nekem is az a véleményem egymáshoz valóak. Pár év múlva pedig lehet valamelyik pszichiátrián kötnének ki. Vagy pedig egyik a temetőben másik a börtönben :-)))
Én nagyon szorítok nekik egyébként. Megérdemlik egymást, remélem összejönnek, és jó sokáig együttmaradnak:))
Azt nem fogom tudni :-)) Mi 26.-án leszünk a házigazdák, pont azért, mert aznap nem kell melóznom.
Bár, ha én készíteném, akkor lehet korgó gyomorral távozna a kedves család :-))
Szerintem egy igazi lelki sérült, csak éppen szánni nem lehet, mert a szemétségeiben éli ki magát.
Az a baj Kinga neme sem egyértelmű. Most hogy Eszter szeretne közeledni Attilához már Kinga sem találja annyira undorítónak őt...
A jelentéktelen nekem tökéletes lesz!!! :D
kb egyetértünk. Pedig én az elején nagyon kedveltem. De szerintem a melltartó-letépés jel volt Kingának, hogy "menekülj!". Ezek szerint neki ez nem volt egyértelmű. Ha ezt megteszi kamerák előtt, miket csinálhat nélkülük...?
te, nem így akartad elkerülni az ünnepi menü elkészítését?! :))
délelőtt még itt is úgy tűnt, hogy nem marad meg, de ha ez megy felétek, reggel meglepődtök ti is :))
Nálam is Attila a vörös posztó..Lehet, hogy Csaba egy tuja, de Attila meg egy igazi mulya. Nem veszi észre, hogy Csaba malmára hajtja a vizet. Ezenkívül rendkívül szánalomraméltó, ahogy Kingára nyomul. Hihetetlen, hogy nem érti a nemet.
Kívánom neki, teljesüljön a legnagyobb álma, és jöjjön össze Kingával:)
Végül pedig egy igazi puhány. Már a megjelenése is, főleg a feje, a szűkölése a párbajtól meg végképp igazolja a puhányságát. Legalábbis szerintem.
Majd este találkozom a Jézuskával:-)))
na, akkor stimmel :) bár én nem hittem el, ezért délelőtt döbbenten vettem tudomásul, hogy mi a helyzet.
Itt nálunk, Szögeden is esik már. :-)))) De nem marad meg.
igen :) vannak átfedések, pl itt is van ö-zés is. pedig ahhoz át kell menni a két nagy folyón elvileg - az meg ugye nekünk rettenetes, elképzelhetetlen távolság :D
Azt mondták az ország déli részén várható a hó. Északon és Budapesten este lehet jelentéktelen hószállingózás.
:D Reggel még elég volt söpörni, én már mehetnék lapátolni...
Csak a mi régiónkat figyeltem, mondták az egész országra? Lehet melegebb lesz, mire odaérne és akkor elég az esernyő. :))
Sikerült az idén ,, megnyernem" a karácsonyt :-))
Off. Érdekes, a békésiek a Köröst ejtik népiesen "körözs"-nek, pedig jó messze vannak Somogytól. Mondjuk az egész ország nem nagy:)
Off. Engem leginkább az izgat, hogy nekem ne kelljen holnap havat lapátolni:D
Nekem meg egyenruha :-)))))
:D Igen. somogyiaSSan. :D
További ajánlott fórumok: