Való Világ 2011 (beszélgetés)
Szerinte most Fecót fogják kirakatni.
Attól függ, ki lesz védett:) Ha Attila nem lesz az, esze ágában sem lesz Csaba ellen szervezkedni, ezt borítékolhatom. Én Verára tippelek ebben az esetben. Ha Attila védett lesz, kinézem belőle, hogy van annyira ostoba, hogy megint Csabát próbálja kinyomni, már csak azért is, mert nagyon-nagyon szeretné elkerülni, hogy neki kelljen megmérettetni vele. Kérdés, hogy átlátja-e ésszel, hogy ez a hajó elment, és minél jobban szivatja Csabát, Csaba annál népszerűbb lesz. A másik kérdés pedig az, hogy ezután a csúfos kudarc után a kis érdekbábok (Eszter, Gergő) megmaradnak-e mellettük, vagy öntudatra ébrednek, mint a Skynet:)
Kingától nagyon szimpatikus volt, hogy nem szart be és megmondta a véleményét. Ha nem lenne a rengeteg hiszti, meg nem tetszelegne Attila beteges rajongásában, még szeretném is:)
Csabára most tuti nem fogják merni rakni.
Nagyon örülök neki, hogy Csaba ment vissza:)
Attila és hű fegyverhordozója (Eszter) már végtelenül szánalmasak az állandó tujázgatással. Utoljára az oviban láttam ilyet.
Veronika meg a törpe és a nyomottfejű áldozata lett.
Szerintetek, (ja, sziasztok!!!)
Kit fognak kiválasztani szerdán??!
Meg merik tenni, hogy megint Csabát küldik ki, vagy inkább Verát??! (Ha nem lesz védett...)
Kérdés, hogy mernek-e megint kavarni? Eddig rendre belebuktak.
Én nem hiszem! Inkább olyat,aki kiviszi Verát!
IGEEEEEN! Van igazság... :)
Veronika nyivákoljon kamerák nélkül a Cristofelkéjének.
Kíváncsi leszek a következő kiválasztásra. Szinte borítékolom, hogy Verát fogják kiküldeni...
Szép volt Csaba!
Jöhet a következő! Mondjuk Gergő. Tőle nem volt elegáns dolog a jelölés egy olyan ökölvívó mérkőzés után, aminek a végeredménye erősen megkérdőjelezhető.
Én is. De örülök, hogy pofára estek Attiláék.
Én nem annyira,már uncsi volt,pedig nem is néztem,de így is untam:)
Szerintem is csak azt érte el vele,hogy még jobban a pártjára álltak.
Én sajnálom Veronikát.:(((
:) igen. jó lesz, ha összeszedi magát, ha nem akarja továbbra is Csaba malmára hajtani a vizet. És még mi lesz, ha a százalékokat megtudja...
Eléggé le volt forrázva,mikor benyitott Csaba,de nem szólt!Biztos gondolkozik még,hogy mivel szívassa,mert a fikázás nem jött be:)
én is erre vagyok kíváncsi :)
Kinézetre amúgy nekem Csaba sem a zsánerem:)
Most riadtam fel álmomból,mert szinte menetrendszerű,hogy közvetlen(negyed óra)a kezdés előtt bealszom,pedig annyira várom a kezdést:)
Látom ezt a hihetetlenül nagyarányú győzelmet,amit Csaba aratott,és eláll a lélegzetem!Én egyiknek sem drukkoltam most,mert szerintem Csaba sem valami nagy szám odabent,úgy mint Veronika sem,de úgy látszik Csabának hihetetlenül nagy a szavazótábora!Ekkora győzelmet elképzelni sem tudtam,most aztán Attila vajon mit szól a dologhoz?
Hm, gondolkodnom kell, de inkább a sárm számít már. Hú, senki nem jut eszembe.
Na akkor manapság ki a favoritod?
Akkor - szinte gyerekfejjel - én is így láttam. Most nem tetszik ez a típus. Nem gondoltam volna, ohgy ez így változhat.
na igen :)) ott még inkább érdekes és nem botrányos figurák voltak.
Már beugrott. Az valóban jóképű gyerek volt :)
gugliban megvan popey is - fotón.
Ja tényleg, ezért csodálkoztam :)
További ajánlott fórumok: