Való Világ 2011 (beszélgetés)
Norbiék csak sikeresek lehetnek. Gyenge a két énekes, gyenge a mentor, abból csak jó sülhet ki.
Úgy mint a - x - egyenlő +
Már nem vagyok semmilyen tanárnéni, de inkább szigorúnak (de kedvesnek) mondanám magam. Emellett igyekeztem következetes lenni, én az ilyen tanárokat szerettem diákként, és tapasztalataim szerint ezzel a mai gyerekek is inkább így vannak.
De nemcsak tanárként követem ezt, hanem más munkában és a lányommal is. Szerintem mindenkinek jó, ha elmondják neki, hogy mit várnak el tőle és hogy minek mi lesz a következménye. Mindenki tudja, hogy mihez tartsa magát és ha mégsem teszi, akkor sincs meglepetés. Mondjuk múltkor a szívem szakadt meg, hogy büntetni kellett a lányomat, de ha nem teszem, s*gget csinálok a számból, az meg neki sem jó. Viszont azóta (kb 2 hete) semmit nem dobott le evés közben. :D
Jaj, jól mondta Norbi:katasztrofális a villalakók hangja egytől-egyig.
Szegények, nem tudom ki tudnak-e hozni belőlük valami élvezhetőt...
:-))))
Vagy még Dr.Alban-tól bármit.
Nem pont ide tartozik,de tegnap annyira jót röhögtem :-))) Lefényképeztem egy angol dogát..Valószínűleg vallásos témájú lehetett,mert olyan kérdések voltak benne,mint a "What is the church?","What is God?".És a harmadik kérdésnél,ami az volt,hogy "What is love?",az idiótája beírta válasznak,hogy "...baby don't hurt me,don't hurt me,no more." :-)))) Ha valaki még emlékszik esetleg erre a nótára,amelynek ez volt a szövege...:-)))
Köszi :)
Akkor az Attila által legközelebb bevezetett közellenség Vastag Csabi lesz? :) Még jó, hogy rá nem lehet jelet rakni :)) Vagyis lehet, csak nincs értelme. Meg nem olyan jelet. :))