Való Világ 2011 (beszélgetés)
en meg azt vallom, hogy
" ha nem akarod, hogy megtudjak, ne tedd!"
de legalabb is ne mondd el.....
Szerintem a villaban mindenki kiteregeti masok bizalmas dolgait. Sokszor az egyik szobaban elhangzik valami, amivel jozan paraszti esszel tudni lehet, hogy masoknak nem kellene tudni rla, erre valaki atsetal a masik helysegbe es maris tovabbadja amit hallott.
Ebbol a szempontbol szerintem egyik sem kivetel.
Nahát:))
Hát én ezt nem fedeztem fel.
Én nem látom alattomosnak.
De a szemem rajta lesz mostmár!:))
Igaz?
Dettó.:))
...elvannak mint a befőtt...:)
Csabi zavar egy kicsit,hogy két darab szót harapó fogóval kell belőle kihúzni,meg is lepődtem,hogy a V vs. K sztoriról klassz véleményt sikerült alkotnia:))
Engem ők most nem zavarnak...
Téged mért pont ők?
Fura nekem,mert valahogy most olyan nyugisnak tűnnek.
én is :)
És remélem, Eszter és Péter nem kapnak lila kendőt és valamelyik távozik végre.
Szerintem itt egyedül Per szurkol csak igazán...:)
én nem állok egyik mellett sem..mélyen egyikük sem érintett meg..
de ha választani kell..akkor inkább vera..
Az meg mégjobb, ha azért nem merik elmondani a dolgaikat valakinek, mert félnek attól, hogy az illető kiteregeti...
Én személy szerint inkább a cirkuszt választanám, mint azt, hogy az én bizalmasan kezelt dolgaimat valaki kiteregesse, de hát ez is nézőpont kérdése.
Aki ezzel azonosulni tud, az továbbra is szurkoljon csak Verának.:)
esztinek elég egy boroskóla is,azt mondaná csacsirészeg volt..
áá..nem..de én valahogy kinézem belőle..nna..!:)
Oké,de ne Kingát húzzuk már le,hisztizik,ezzel eléri amit akar,gyerekes módszerei vannak,de kellene látni,hogy ez sehol nincsen ahhoz,hogy Vera meg milyen aljas primitív módszerekkel keveri a sz@rt. Ő az erejét, csak negatívba nyomja.
Ha Kinga nyávogó,meg buta meg stb...
Akkor Vera meg fellengzős beképzelt és aljas.Ráadásul tudatosan szemétkedik.
Kingáról nekem nem tudatosság jön le.
A mérleg negatívban igencsak Vera felé húz.
Lányokra is? Ezt még eddig nem láttam. :-)
Ha Cristofelre rámozdult volna azon már egyáltalán nem csodálkoznék, ha Péter ágyába is bebújna.
Ibseni hősként?:DDDDD
Hát Te nem vagy semmi.:DDD
Persze, hogy úgy történik, hiszen az édesapja dagadó keblekkel mondta neki milyen jól játszik.
Tudom egy szülő mindig elfogult, de annyit azért mondhatott volna neki, hogy a hisztiből és a trágárságból vegyél vissza egy parányit.
Micsoda igazságszolgáltatás..mi?:))
Nna nem baj..majd eszti megvigasztalja..látszik,hogy az is pörögne már mindenkire..mindegy,hogy fiú,vagy lány..de még az is lehet,hogy peti ágyában köt ki..brrrrr...
ezt most elképzeltem..minden lakó egyszerre leöntené egy vödör vízzel..
én slagoznám..:)
Mikozben egyebkent Attila hosszu percekig magyarazta tegnap ejjel, hogy Vera levele felesleges volt, mert amirol irt, azt mar mindenki latta. Majd tanukat is "hozott", Feco, Eszter stb.
Persze egy darabig ugy akarta magyarazni, hogy Gergo vonzodott Kingahoz, de forditva nem volt semmi, majd amikor Seri felszolalt, hogy nehogymar, regebben ezt Attila sem igy gondolta, akkor jott az, hogy jobb ragaszkodni ehhez a verziohoz, mint balhezni Kingaval.
egyébként meg sehét sem értem..szerelmes kiscsajként ment be,aztán 5 perc múlva gergőn pörgött..
nem gondolt abba,hogy a kinti pasija meg akár szánt is húzhatna,mert olyan szarvai lettek?