Való Világ 2011 (beszélgetés)
Igen, nekem is sokat javult :)
Azt a bentiek jól fogalmazták, hogy benne van egyfajta jó értelemben vett büszkeség.
De pasit mondjuk akkor is rosszul választ :)
És azért van még benne bőven naivitás, ami a manipulálhatóságot illeti. De a többi lányhoz képest jaja. :)
Sokat rontana rajta, az tuti.
Egyébként ehhez most úgy látom, hogy Attila is kell, mármint Attila hozza a lelketlen formáját, amikor Csaba elkezd neki úgymond lelkizni. Mint amikor meg akarták beszélni a konfliktusokat (amikor ez most feladat volt és Vera is bent volt), akkor Csaba kérdezte Attilát, hogy miért állt így hozzá.
Attila hozta a formáját és elkezdte neki mondani, hogy nincs miért bocsánatot kérnie. Na akkor lehetett látni Csabán, hogy egyből vissza 3 lépés.
Szóval azt látom, hogy Attila a stílusával kijózanítja Csabát a közeledési lehetőségeknél. Úgyhogy ez most egyelőre eléggé Attilán múlik, de ő meg úgysem tud másképp viselkedni, mert nem szereti a lelkizést. Akkor azonnal átvált pszichopata lelketlen stílusba. :)
Mindenesetre egy dolog azért látszik szerintem: Ha Attila és Csaba kapcsolata jobb lesz az Csaba megítélésén gyengít, Attiláén erősít.
Tehát ezért lenne okosabb Csaba, ha nem akarna vele jóban lenni. Kicsit talán naív hozzáállás, hogy ez a viszony rendezés fontos lenne Csabának. Persze nem nagyon fontos, de ha igazán átlátna Attilán, akkor nem úgy haverkodna.
A feszkó elkerülése érdekében meg tudná csinálni úgymond taktikusan, de nekem úgy tűnik, hogy ő tényleg örülne, ha jóban lennének.
Egyébként azt ha jól értettem, akkor mondta Verának, hogy bírja Attiláék dumáját.
Hat remelem hogy nem.Attilarol el tudnam kepzelni hogy többet akarna ..na persze nem szeretetböl hanem taktikabol.Mert ha Csaba joban van vele akkor az összes többi aki Csabat kedveli az ott lenne.
A masik amit eszrevetttem hogy ugye mikor visszajött Kinga akkor Sehi mindjart ment Esztihez es azt mondtak hogy ketten összefognak...aztan Eszti az elsö adando alkalommal mar nyalt is Attilanak...persze ez Sehinek annyira nem tetszett:-) lanyok közül Sehinek drukkolok...meg talan benne latok olyan dolgokat amik szompatikusak.
az utobbi harom hetbe is joban voltak viszonylag...de szerintem Attila többet akar.En arrol beszelek hogy remelem Csa bi nem megy bele Attila hülye kis jatekaiba meg szervezkedeseibe.
Amugy egyre kivancsibb vagyok hogy ki nyeri:-)
hat enm tudom...en sem vagyok haragtarto ha olyan ahelyzet de ha egy orszag elött megalaznak,meg tujanak hivnak meg a szüleimet is akkor hozzam jöhetne az tuti...Annak ellenere hogy en csipem Attilat.
Es itt nem azt mondom hogy Csabi ne beszeljen vele vagy bunkoskodjon vele,csak ne hogy mar azok utan amiket mondott neki meg amiket ellene tett meg a leg jobb haverok legyenek.Attila eddig ra sem sz.rt csak most hogy erzi hogy gyenge lett...hat ha ezt Csabi nem latja akkor egy hülye...
Szerintem sincs benne semmi,h Attilával akar barátkozni.
Gondolom kiismerte Fecót és csalódott is benne.
Akkor Attila csak nem lehet olyan gáz ha Csaba keresi a társaságát nem?
De hát mi sok mindent nem látunk,hallunk.
Sziasztok!
Nem értem miért érzitek behódolásnak azt, ha Csaba rendezi a kapcsolatát Attilával? Már Eszternél sem értettem.
Talán azért, mert magam sem vagyok az a nagyon haragtartó típus és tudok tiszta lappal kezdeni. Ez olyan nagy baj?:))
Asszem én is eddig néztem...
Talán a párbajokat még megkukkolom, meg a végét. Nagyon unalmas, már egyáltalán nem szórakoztató:(
Jó reggelt!
Csak nem tesz ilyent Csabi!
Basszus nehogy mar ez sztori legyen hogy a sittesek hogy illeszkednnek vissza a tarsadalomba...dolgozni kellett volna aztan akkor nem kell illeszkedni sehova...komolyan az agyam dobom el ettöl.
Csabi meg ha behodol Attilanak akkor onnantol kezdve Attilanak drukkolok hogy ezt a sok hülyet kirakja es megnyerje a jatekot.