Való Világ 2011 (beszélgetés)
Igen, ezután :)
Szóval ez nem tetszett nekem benne soha. :)
A jelrakás ezután volt?
Mondjuk mindegy...
Na engem most már olyan szinten idegesít Vera, hogy lassan nem bírom nézni, ha őt mutatják. Elképesztő, hogy mennyire nem tud konfliktust kezelni. Meg egyáltalán, miért gondolja, hogy az a jó, ahogy ő gondolkodik és cselekszik? Kapott erre pozitív visszajelzést valakitől?
Per, légy szíves vedd le egy pillanatra a szemellenződet!
Persze, hogy jól érezték magukat a többiek, amikor a három legelviselhetetlenebb embert kivitték a Villából!
Hát,ez a Vera tényleg nem normális!!! Bolond!!!
Én azt is látom, hogy Vera nélkül mennyivel nyugodtabb a légkör. Pont a 3 konfliktus forrás ment ki.
Vera sem különb. Sőt.
Csaba: Milyen baráti így a hangulat, hogy nincs itt Attila.
Kire rakta Csaba ezután a jelét?
:)))))
Verának nagyon rosszul esett, hogy ezzel Attila a jutalomprogramot elbagatellizálta. Attila egy "ugyan már, Vera, csak vicceltem"-mel a vita élét elvehette volna! Kinga meg gusztustalanul rákontrázott.
Vera Attila és Kinga nélkül jól tudja magát érezni! Nem vettétek még észre, hogy Attila és Kinga nélkül a többiek teljesen jó hangulatban tudnak lenni?
mit mindig? az igazság, vagy hogy ez lenne rá a válasz? ;)
Atya ég, Verának tényleg elmentek otthonról!
Hát szerintem eljött az a pillanat, amikor a kiválasztott fog végre kint maradni, azaz Eszter.
Ehhez kétség sem fér, persze, hogy ezt mondod :D
Ha meg Verát hívja ki, akkor meg kint marad!
Aranyos, de egy mondatot kiemelnék ami nagyon igaz:
"Mindig ki kell találni valami erőltetett ökörséget, ahelyett, hogy egyszerűen baseball ütőkkel összeengednék őket az udvar műfüvén."
A Kingát,?Az kivan csukva az Attila szavazói miatt jött vissza a múltkor is,pedig akkor nem is voltak annyira jóban.
Igazad van! Eszer amennyire értelmesnek tűnt az elején, annyira leírja magát miután többet látsz belőle. A csajokra is féltékeny, még a "barátnőjére" Sehire is.
Miről beszélsz? Mikor mászott Kinga Gergőre meg Csabára? Előbb másztak ők a Kingára szerintem!
Kizártnak tartom, hogy kihívja Attilát. Odáig nem merészkedne :D
Ez megint milyen hülyeség már :DDD
Eszter megint taktikai döntést fog hozni, olyat nem hív ki, aki már kétszer visszament párbajon. Legvalószínűbb, hogy Kingát viszi ki, csak őt hagyná kint, annyira vesztett népszerűségéből, hogy becsicskult a manipulátoroknak. Meglepetés és bátor döntés lenne, ha Attilát hívná ki.
Az lenne az igazi ha Eszter a Verát vinné ki és mindketten kinntmaradnának!De egyébként vagy Kingát viszi vagy Attilát.
Az utsó előtti mondatod igaz Verára, Kingára is! Annyi különbséggel hogy Vera meg is volt Petinek....Kinga meg rámászott Csabira és Gergőre is...
De írtunk konkrétumot is.
Eleinte nem volt vele problémám, de miután visszajött és látványosan erőlködött, hogy bevegyék a csapatba, szánalmasnak találtam.
Aztán visszataszítóan irigy megnyilvánulásai vannak az utóbbi időben, amitől engem kiráz a hideg.
Ja meg, hogy bárkire rámászna, csak hagyja már magát. Minden csak nem egy elegáns ügyvédnő (bár ha az lenne, akkor nem a Villából ismernénk).
Kb. ennyi.
Így is elég nyálas már az egész műsor, ha Attila is kiesik átmegy egy brazil szappanoperába a vv5.
Lehet majd nézni, ahogy mosolyognak egymás bárgyú megnyilvánulásain :((
És akkor mit néznénk esténként? A savanyú jóskákat?
További ajánlott fórumok: