Való Világ 2011 (beszélgetés)
nem vagy maradi...szerintem is durva...
a bugyi az bugyi,nem cserélgetjük :D
A "fika" téma ma napirenden van, rendesen :)
A fene sem tudja, mi volt ott az igazság, valszeg ebben a zárt térben lehetetlen elkerülni a konfrontációt, +nincsenek is olyan nexusban (Kingus+Seri) hogy "na, menjünk együtt és nézzük már meg hol is lehet az a body".
Sziasztok!
Szerintem meg undorító, hogy még volt képe Kingának azt a rucit lefikázni, és hogy olyan helyzetet idézett elő, hogy még Seri érezze magát rosszul. Én se egy bocsit, vagy köszit nem hallottam tőle.
Esztertől sem volt szép dolog, hogy nem védte meg Sehit, én a helyében biztos mondtam volna Kingának, hogy nehogy már neki álljon följebb, amikor Seri a mosókonyha sztorit csak azért találta ki, hogy a kircsilány lelke ne sérüljön. Nem hiszem, hogy Serinek nagy élmény volt Kinga 1000 dolcsis buggyogói között turkálni. Én sem szeretném, ha a cuccaim között turkálnának vadidegenek, pl. egy betörő, nade azért egy másik csaj, akit hónapok óta ismerek...ez mégsem a kézitáskája.
Hát ez nekem is elég kettős. Tuti pipás lennék, ha nem kapnám vissza a cuccomat, amit kölcsönöztem és azt sem hiszem el, ha tényleg ki-be pakol, nem veszi észre, pláne, ha a a bugyingók között volt a body, ahogy azt mta Kingus. Másrészt meg ,azt sem bírnám, ha feltúrnák a rucijaimat.
Tényleg vmi kompromisszumos +oldás kellett volna, amit írtál.
Én nem nagyon tudom eldönteni, hogy Sehinek vagy Kingának volt-e igaza. Attól függetlenül, hogy valaki megengedi, hogy benyúljak a szekrényébe, azért én szólok, hogy kiveszek belőle valamit vagy kivettem. Pláne nem akkor fogok a szekrényébe nyúlkálni, amikor nincs "otthon". Kingának viszont kérés nélkül vissza kellett volna adnia a ruhát, főleg, hogy már nem volt rá szüksége, az meg már mindennek a teteje, hogy Sehi kérte és akkor sem adta vissza. Én Sehi helyében azt mondtam volna, hogy vagy megkeresed a ruhám és visszaadod vagy most feltúrom a szekrényed és megkeresem én. (Megjegyzem Veronikát is azért támadta Dya, mert nem adta vissza a kölcsönkért ruhákat és akkor ha jól emlékszem Kinga is bőszen helyeselt.)
Egyébként Attila meg Kinga most mitől lettek ilyen jóban? Én még ott tartok, hogy Kinga párbaja előtt savazták egymást, aztán Kinga sérelmezte, hogy Attila nem gratulált a párbajgyőzelméhez.
Ezt Veráról írták, csak most ez ütötte meg a szemem.
bocsánat ha félreérthető :)