Való Világ 2011 (beszélgetés)
Vera idegesítő Eszter csak gusztustalan.
Eszter nézhetőbb.
Amúgy mindegy melyik marad kint.
Amikor legutóbb Kingába belekötött, akkor Kinga azt mondta: Ezt most nem kommetálom.
Szerinted ennyibe hagyta Vera? Kiprovokálta, hogy Kinga kommentálja.
Úgyhogy naív elképzelés, hogy Verát ott lehetne hagyni minden dühöngése és kötekedése esetén.
Hát ha sugalmazok, akkor az véletlen. Nincs szándékomban.
Amit Emmett írt, arról már leírtam a véleményem, hogy ezt bárkivel meg lehet csinálni, ha nem akarunk vele konfliktusba kerülni, de nem hiszem, hogy nekünk kellene a Vera hülyesége miatt folyamatosan tolerálni.
Neki kellene magán változtatni és legalább ennyire kemény kritikákat megfogalmaznia magára nézve, mint ahogyan teszi ezt másokra.
Na vegre, betoltotte. Este 8!
Szuper.
Kellemes delutant mindenkinek!
En is. :-)
Nem tudod, hanykor kezdodik ma a musor?
Nem mukodik a netes tv ujsag.
Egyébként nagyon kíváncsi vagyok már,hogy este mi lesz!:)))
Izgi!!:)
De csak azért mert csinálja a műsort.
Mondjuk én annyira nem szívesen nézem őt,de valszeg ez lehet az indok.:)
:-) Sokszor amikor olvaslak, ugy erzem, hogy sugalmazol. (es nagyon jol csinalod). Es mindezt anak ellere erzem, hogy tisztaban vagyok vele, hogy a sajat szubjektiv velemenyedet mondod. Megis ugy erzem, hogy ugy fogalmazol, hogy engem is befolyasolni akarsz.
na jo ez talan OFF volt.
Veraval kapcsolatban szerintem Doctor Emett Brown fogalmazta meg jol a dolgokat. O az a fajta ember, akit ott kell hagyni, adott esetben idot kell neki adni, hogy egyedul legyen, gondolkodjon, atgondoljon dolgokat. A percenkenti izelgetes nem segit.
Ja és ebben is hasonlít Évára.
Ő is akkor kezdett el mindenkitől bocsit kérni, aztán miután visszament folytatta az egymenését.
Értem. :)
Nekem Vera már átlépte az ingerküszöbömet és csak 1-2 napra változik meg, amikor éppen érdeke van hozzá, hogy a nézők visszaszavazzák.
Azért érzed szerintem rossz összehasonlításnak, mert egy negatívan kilógó embert nem tudunk jól összehasonlítani egy pozitívan kilógó emberrel.
Ezért is gondolom, hogy Vera nem azért van támadva, mert kilóg, hanem mert elviselhetetlen a stílusa. Illetve nagyon nehezen viselhető el.
Aki egyszer megkapná tőle ezt a lekezelő stílust, szerintem azonnal megértené, hogy mi a gond vele :)
elso sorral egyetertek. De akkor is szerintem ez egy rossz osszehasonlitas.
Nem tudok hirtelen senkit aki pozitvan logna ki... illetve egy peldat tudok a media tortenelembol, de az most nem segitene rajtunk.
Egyébként Eszter most pozitívabb lett nálam azzal, hogy nem Serit választotta, szerintem beleillett az eddigi döntéseibe. Ennyire szerencsére már nem jellemtelen.
Kingát éreztem volna egy gyengébb döntésnek.
Vera egy bevállalós döntés volt és Attila lett volna a legtökösebb.
Eszter full jellemtelen a legtöbb esetben.
Ő engem azért nem irritál, mert én speciel átlátok rajta és a stílusával el lehet lenni egy légtérben.
Egy Vera mellett megzakkannék :) Ahogy meghallom már a hangját.
Szóval Eszter számomra 2 fokkal jobb és nézhetőbb.
Eszter sem lesz győztes, de a konfliktus generáló idegzsábákat, mint Vera az utolsó körig visszaszavazzák, mert műsort csinál.
Kilógni a sorból lehet pozitívan és negatívan is.
Mondj egy embert, aki pozitívan lóg ki a sorból és támadják úgy, mint Verát.
Igen. Miután Éva ilyen sokáig jutott az előző szériában ezzel a szövegével, nem tudom, hogy észrevetted-e a mostani beszavazókon, hogy mennyi nő használta ugyanezt a szlogent, hogy én egy őszinte ember vagyok, ami a szívemen, az a számon.
Na Évikét ezért nem hívják már műsorokba, mert nem mindegy, hogy mi van a száján :))))
Bocs, de ez egy rossz hasonlat.
En nem gondolom, hogy o kilogott volna a Megasztar sorbol, es Magdit nem lattuk 7 x 24 -ben.
Mondjuk lehet.
Most igy utana gondolva ami igazan kozosnek latszik bennuk az az, hogy ez az oszinten megmondas ez igazabol sugalmazabol alakult ki. tehat nem ugy an, hogy nezzuk a musort, es levonjuk a konkluziot hogy Eva vagy Vera oszinte, hanem a jatekosok maguk akartak/akarja a szankba ragni, folyamatosan hangoztatva ezt az "En csak oszinte vagyok" dolgot.
Ruzsa Magdi is kilógott a sorból, mégsem támadták.
Ez szerintem nem a kilógásról szól.
Főleg ha negatívan lóg ki a sorból.
Attila is kilóg nem kicsit, még ráadásul negatív dolgokkal mégis kevesebben találják irritálónak. Legalábbis mostanában szerintem Verát egyre többen utálják. Nem csodálom. Nem egy kellemes ember.
De továbbra is tartom, hogy nagyon jó színész.
Most a párbajhoz közel úgy vezeti meg megint a nézőket, hogy ihaj.
Reszedrol nem.
De azert volt mar itt hulyezes a topikban.
Ki az a hulye aki Verara szavaz, akinek tetszik Vera, akinek bejon vera stilusa stb...
Pedig elvileg ez csak jatek lenne. :-)
Ez a része szerintem ugyanaz volt, mert rá is azt mondták, hogy csak az őszintét mondja és a többiek meg ezért támadják.
Más karakter, de ez a része ugyanaz és emiatt tetszik sok embernek.
Nem tudom.
Talan mert ami atlagos azt mindenki konnyen elfogadja, ami viszont kilog a sorbol arrol konnyebben itelkezunk.
Hát nem mindenki gondolkodik így, de szerintem sokan, mert az emberek szeretnek pártoskodni. Egyik oldalra állni és ha valaki az ellen az oldal ellen van, akkor az ellenség. Ha azon az oldalon van, akkor barát.
Szerintem ez nagyon jellemző.
Ha Vera most összehaverkodna Attilával és Csaba ellen menne, szerinted akkor szimpi maradna most ugyanazoknak az embereknek?
Hat van egy stilusa az biztos. Bicskanyitogato.
En egyebkent sem Alekoszt, sem Evat nem kedveltem az elozo szeriaban (nagyon nem).
Eva szerintem mas karakter volt mint Vera. Szerintem...