Való Világ 2011 (beszélgetés)
Bent bizony!!!
Remélem,meg is nyeri a fődíjat!!
Ahhoz képest,hogy Attila régebben mennyire tartott a párbajoktól,most klassz hogy Verát viszi ki mert,Vera kemény ellenfél.
Nekem tetszenek mostanában a párbajok,szerintem hibátlanul választanak az utóbbi időben.
Hali!
Szépen meghúzódott, ügyes volt. Csaba is ezt tette volna, ha nem botlik Kingába, így miatta felé irányult Attila figyelme, általa meg a nézőké is :)
Tegnap néztem pár percet a műsorból - pont a sajtreszelős részt, nem is bírtam, ez a Vera egy rettenet.
Nos, Vera nekem is túl szélsőséges amúgy, de én is ilyen vagyok, ha ilyen közegbe kerülök:)
Kingát nem csíptem, az Isten mentsen meg az ilyen ismerősöktől!!
Akkor nekem biztosan szerencsém volt az életben, mert én sem Verás, sem Kingás típussal még nem futottam igazán össze...
halleluja...
Hát így nem lehet korrán reggel feltöltődni...
Senki nem ellenkezik velem?
Akkor megyek is melózni:)
Tetszik, amit írtál:)
Szerintem itt kevesen kedvelik Verát, mondjuk tett is azért, hogy utálják, én még sem tudom!!!
Talán, mert ilyen vagyok én is!! Csak tegyetek be egy ilyen közegbe:) Mindjárt Verás leszek...
En is, bar talan eselytelen a dolog.
A tegnapi Belevaoban Gianni nagyon erdekes dogokat mondott Attilarol.
Balazs nagyon elfogult es a szankba ragja, hogy mit latunk. Lathatoan az RTL-nek eszebe sem jut, hogy homo sapiensek is nezik a musort.
Mar sajnalom, hogy vasarnap nem marcius 15-e van. Az RTL mindjart nagyobb promot csinalhatna:
Mit kivan a magyar nemzet?
VV Vér(á)t.
Nem baj, marcius 5-en kezdodik az Eden hotel 2, az igazi trash reality fanok gyorsan elfelejtik a VV5-ot. :-)
:D Hasonlóak vagyunk Verával, vállalom:)
Nem vagyok egyszerű eset, ez tény-de olyan körülmények között, bezárva a sok különböző ember, jellem közé, biztos én is megmakkannék:)
Köszi, van családom:)
Ki van írva az ajtóra, hogy megtelt! :)
Jajj, doki! Nem drukkolnál kivételesen Verának? :)
Csak hogy édes Attilám bennmaradhasson.
Meg kellett volna nézni azt a rohadt sajtreszelőt a helyén!De nem,Vera állt,mint ahogy mondtad,és várta,hogy a kezébe repül.
Nem olvastam sehol,hogy Lilut megszóltad volna a részrehajlásért,pedig ő sokszorosan az.Totál kimutatja,kimondja pé-Attila iránti ellenszenvét.
Csaba, hogy szokott lenni? Akinek te drukkolsz, az nem szokott visszajönni?
Akkor inkább nem drukkolnál Verának :D:D:D:D
Szerintem a műsorban Balázsnak nem lenne szabad véleményt alkotnia egy játékos ellen sem-sem szóval, sem arckifejezéssel, mert ez a nézők befolyásolása! Hagy döntse el a néző, hogy ő mit érez, amikor meglátja a műsort, és úgy alkossa meg a saját véleményét, hogy senki ne magyaráz bele semmit. Mert nem biztos, hogy hasonlóan látja, mint a msorvezető.
Amikor az este Balázs felkonferálta a sajtreszelős szitut, az arcára volt írva a véleménye.
Bennem ez már egy ellenszenvet, egy dacot váltott ki, és most kövezzetek meg, de : én is ugyanígy reagáltam volna erre a történetre. Egy darabig...
Keres valaki valamit, és a többiek állnak mint az a bizonyos testrész a lakodalomban, és senki nem válaszol. Vagy úgy, hogy kinyílik az ember zsebében a bicska...
A műsor további része már nekem is sok(k) volt Vera részéről-de nem taktikának hívnám.
Én Verának drukkolok! Az indok egyszerű: vele tudok leginkább hasonulni:)
Úgy hogy Hajrá Vera!!
Lassan vége Vera ámokfutásának. :)
Hajrá Atti!
Most már neki drukkolok a végén mégis. Ha kint hagyja Verát, akkor megérdemli, mert megszabadít sok sok nézőt egy idiódától és végre példa statuálódik :))))
Na jó, pár napra szabadít meg minket, de legalább Vera nem lesz a fináléban. Még azt sem érdemli meg!
Ja és Attila nagyon jó érveket mondott. Pont azokat, amiket itt sokan, akik átlátták Verát.
Kinga kuka...úgy ámblock,
Ati szempontjából tutttii... Jobb is.
Csajszikámnak van még mit tanulnia.
remélem-de őpuffókája is megaszonta...
szerethető lett vóna -nekem-de eljátszotta.
Takarodás van!