Való Világ 2011 (beszélgetés)
Igen, magyarul irta, onnan másoltam be nektek...
Erre a Claudio angolul válaszolt neki vissza...de sokszor magyarul is ir fel..hibátlanul!!!
Meg kiirta a Claudio, hogy közzéteszi az igazságot Seherezádéról. Most rakott fel fotókat..elég provokativ, de nem mesztelen fotók...
Nagy a felháborodás a Facebookon..gyerekek, ott olyan megy! Ez a Claudio egész álló nap irkál fel ma!
Tegye fel a kezét, aki meglepődött, hogy Seherezádé rányomult Gergőre!
Na. Erről van szó.
és mindeztt magyarul írta az olasz krapeknak?
okos asszony..........
EZT IRTA A FACEBOOKRA A SEHEREZÁDÉ ANYUKÁJA:
Kedves Claudio!
Ditti vagyok, Sheri édesanyja. Idáig a háttérben maradtam, de nem tudom továbbra is szó nélkül hagyni a reakcióidat a történtek miatt. TE alkottad??????? NEM! Én "alkottam", amikor a világra hoztam, Te maximum szárnyakat adtál neki, és magasra emelted. De most, amikor a legnagyobb szüksége lenne Rád, hagyod zuhanni? Ez az igaz szerelem???? Ne bántsd Őt kérlek, mert ezzel magadat minősíted. Többször visszanéztem a teljes videót a neten kinagyítva, leállítva - az egész, a TV-ben leadott anyag csupán pillanatnyi képek összemontírozása, megfelelő aláfestő zenével, ami kell a show-hoz, hogy tudjanak az emberek a semmiről csámcsogni. És Te ennek hiszel? Így szeretted a lányomat? Hidj neki és bízz benne! Én is így teszem. Fogd fel: ez egy SHOW! Én éppen ezért nem akartam Őt ennek kitenni. De kiállok mellette teljes vállszélességgel! A továbbiakban nem kívánom kommentálni a kapcsolódó reakciókat. Köszönöm.
szia
Mi a neve a csoportnak??:)
Van egy csoport, melyet a Claudio inditott a Facebookon...hát ott őrület van...nemtudom, láttátok?
" Ki is valójában Nagy Vivien (Seherezádé)???? "
A seherezádé mindenkinek kikötötte,hogy neki párkapcsolata van,
szerelmes,stb.és ezt vegyék figyelembe,tartsák tiszteletben..
talán ő az egyetlen,aki nem tartja tiszteletben a párkapcsolatát,kedvesét..
ha egyáltalán valós kapcsolatról beszélünk,mert
lehet a clau csak egy ál-szerető,és ez is csak egy játék..:)
Nos,amúgy meg mit várjunk egy ilyen tipusú húszon éves lánytól?
Csak a külsőségek a mérvadóak nála..no és
persze a tanulás..nna de hol?A kovi-képzőben?:D
Tyű..micsoda felhozatal..nna pár nap múlva valamelyik szűz srác meg lesz lovgolva..az itteni csajok megisztnak egy félpohár boroskólát,és már rá is másznak..:)
persze,másnap úgyis elfelejtik..:O
Juuuj, hogy mi lesz még ebben a ValóVilágban?
Az agyam eldobom!!!!!!!!!